![]() |
блин, на 18-00??? лажа...с работы придётся отпрашиваться=(
|
З місцем не помилились :good: Пікассо - чудовий клуб з душевною атмосферою:beer:
|
Цитата:
|
з посадочноми можуть виникнути проблеми, але не думаю що стільки назбирається людей
П.С. а квитки безпосередньо перед показом купляти чи можна завчасно і де? |
Цитата:
Цитата:
Вообще со слов Кирыча, мест должно всем хватить. |
Как говориться, если лыжная вечеруха пересекается с работой, то всем ясно чем надо жертвовать и куда идти!
|
Отличная новость по Львову - вечером в пятницу будет проезжать Львов Макс Бульдозер с Заричанкой и ещё кем-то. Я пробую совместить время их проезда с тем, чтобы не ставить кино на паузу - хоть Бульдозер и монстр горнолыжного спорта Украины, но...
Так что если всё получится, то мы или до фильма или во время пьянки пообнимаемся с Максом. Я счастлив :) |
Ну що, шановні, пора визначатися.
Оскільки початок фільму оголошено на 18:00 у нічному клубі "Пікассо", постає питання, чи всі, хто збирався на зустріч і на перегляд фільму, зможуть відпроситися з роботи і бути вільними, скажімо, о годині 16-й-17-ій? Бо мене щось починає мучити думки, що наші люди ледве встигатимуть на фільм, не кажучи вже про попередню зустріч. То що робимо, як домовляємося - збираємося на 1,5 години раніше десь у центрі чи вже безпосередньо біля "Пікассо"? Продублюю список тих, хто "остался в живих": Львів: 1. Rain 2. Netka 3. Jolie 4. Neon 5. Irish 6. +1 7. Bob_Kneissl 8. Andy_marc 9. Vols 10. + 1 11. White - ? Хто ще? Зголошуйтеся Ужгород: 1. Sheridan 2. Junior 3. Griig +1 - ? Івано-Франківськ: 1. Ispanez - ? |
:cry: Neon буде сам ...White хворий і хз чи вилізе з хати до пятниці, а +1 в києві і 100% небуде в пятницю :cry:
але я буду 999999% розібюсь в г****о але буду |
нажаль, в мене не виходить приїхати до Львова(
Але, якщо зберемо компанію бажаючих у Франківську ( а думаю що зберемо і не малу ) пропоную подумати варіант з Химерою і спільним переглядом фільму. ну а вам гарного перегляду і хорошої компанії :friends: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:43. |