Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наши Новости (https://extreme.com.ua/forum/10-nashi-novosti/)
-   -   Freeride Open Season (https://extreme.com.ua/forum/nashi-novosti/4967-freeride-open-season.html)

Rain 16.11.2009 16:37

блин, на 18-00??? лажа...с работы придётся отпрашиваться=(

thant 16.11.2009 18:54

З місцем не помилились :good: Пікассо - чудовий клуб з душевною атмосферою:beer:

Sheridan 16.11.2009 19:03

Цитата:

Коментар від thant (Коментар 40429)
З місцем не помилились :good: Пікассо - чудовий клуб з душевною атмосферою:beer:

Места всем хватит?

thant 16.11.2009 19:08

з посадочноми можуть виникнути проблеми, але не думаю що стільки назбирається людей

П.С. а квитки безпосередньо перед показом купляти чи можна завчасно і де?

Rustaman 16.11.2009 20:45

Цитата:

Коментар від thant (Коментар 40435)
з посадочноми можуть виникнути проблеми, але не думаю що стільки назбирається людей

П.С. а квитки безпосередньо перед показом купляти чи можна завчасно і де?

Билеты будут продоваться у входа перед клубом. Мы физически находимся в Киеве и достаточно проблемотично предворительную продажу во Львове организовать.

Цитата:

Места всем хватит?
Дэн, для тебя местечко уж точно найдем. Все же не последний ты человек :ok:
Вообще со слов Кирыча, мест должно всем хватить.

Andy_march 17.11.2009 12:38

Как говориться, если лыжная вечеруха пересекается с работой, то всем ясно чем надо жертвовать и куда идти!

Sheridan 17.11.2009 19:18

Отличная новость по Львову - вечером в пятницу будет проезжать Львов Макс Бульдозер с Заричанкой и ещё кем-то. Я пробую совместить время их проезда с тем, чтобы не ставить кино на паузу - хоть Бульдозер и монстр горнолыжного спорта Украины, но...

Так что если всё получится, то мы или до фильма или во время пьянки пообнимаемся с Максом. Я счастлив :)

Jolie 17.11.2009 19:41

Ну що, шановні, пора визначатися.

Оскільки початок фільму оголошено на 18:00 у нічному клубі "Пікассо", постає питання, чи всі, хто збирався на зустріч і на перегляд фільму, зможуть відпроситися з роботи і бути вільними, скажімо, о годині 16-й-17-ій? Бо мене щось починає мучити думки, що наші люди ледве встигатимуть на фільм, не кажучи вже про попередню зустріч.

То що робимо, як домовляємося - збираємося на 1,5 години раніше десь у центрі чи вже безпосередньо біля "Пікассо"?

Продублюю список тих, хто "остался в живих":

Львів:
1. Rain
2. Netka
3. Jolie
4. Neon
5. Irish
6. +1
7. Bob_Kneissl
8. Andy_marc
9. Vols
10. + 1
11. White - ?

Хто ще? Зголошуйтеся

Ужгород:
1. Sheridan
2. Junior
3. Griig +1 - ?

Івано-Франківськ:
1. Ispanez - ?

Neon 17.11.2009 19:48

:cry: Neon буде сам ...White хворий і хз чи вилізе з хати до пятниці, а +1 в києві і 100% небуде в пятницю :cry:
але я буду 999999% розібюсь в г****о але буду

Katerynka 17.11.2009 20:08

нажаль, в мене не виходить приїхати до Львова(
Але, якщо зберемо компанію бажаючих у Франківську ( а думаю що зберемо і не малу ) пропоную подумати варіант з Химерою і спільним переглядом фільму.

ну а вам гарного перегляду і хорошої компанії :friends:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:43.