![]() |
йомайо! у них навіть форумівки є! явшокє!
|
griig +1 app. 80%
|
Цитата:
Ваня, давай щось смикнемо і замутимо! |
=) та я вже якось пропонував львів’янам зібратись - але всі проморозились.
ми час-від-часу збираємся львівським філіалом тростянкому, але тепер усе рідше і рідше. думаю, здибанка перед переглядом фільмів - то буде початок хорошій традиції збиратись на пиво=) |
Цитата:
франківські в Франківську а всеукраїнські у Трутня в Ворохті Буковель - Форум / Обговорення щодо вечірки щодо відкриття сезону катання :) тому зібрати 30-40 чол нам ен проблема можети приїхпти перейняти досвід ;)) |
2Джолі: я +1(80% незнаю чи встигне приїхати з києва) +White(100%)
і ше одна мисля прийшла давайте не будемо зафлуджувати цю тему.. і це все обговорення львівської зустрічі перенесемо в окрему тему зустрічей :friends::beer: |
Колєги, а у Жовтень (Київ) наперед квиточки продаються, чи на місці всі купують, хто прийде, місця вистачить? Аже офіційно в рокладі кінотеатру подія не значиться, між тим тільки з моєї банди десь з 8-10 людей збирається завітати на Свято!
|
Цитата:
.. смотрю Львов бурную деятельность начал.. всю переписку не осилил))) |
+2.
To Rustam: у львові такий ажіотаж (+франківськ, ужгород...), що кінотеатр треба не малий ... |
Только что получили подтверждение...
И так. Всем кто собирается прийти/приехать во Львов. Просмотр фрирайд фильмов. 20 ноября, 18-00, клуб Пикассо, вход 30 грн. Далее вечеринка, которую организует сам клуб, стоймостью - 20 грн. Адреса клубу: м. Львів, вул. Зелена, 88. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:08. |