Наши Новости будь в курсе событий |
17.02.2015, 17:59
|
#301 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: stumpy evo
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
их не больше сотни приехало. Это осознанное решение - такие продукты тянут трафик, который нужен Протесту. Протесту, как реальному магазину.
|
то есть в реальном магазине они есть (ну были во всяком случае) надо будет позвонить)) спасибо за инфу
|
|
|
28.03.2015, 21:19
|
#302 (посилання)
|
^^/\^/\/\^/\^
Снаряга: Armada Norwalk,
Salomon XDR 80ti,
Elan Race SLX,
Uzkon TR-X
|
А до маски PRIZM™ FLIGHT DECK лiнзи окремо продаються? i чи легко їх мiняти без спецiнструмента?
|
|
|
31.03.2015, 13:39
|
#303 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@Igorco, призм кончился, разгребли быстренько. На флайтдек были точно. Будут в Протесте осенью
|
|
|
04.04.2015, 09:11
|
#304 (посилання)
|
^^/\^/\/\^/\^
Salomon XDR 80ti,
Elan Race SLX,
Uzkon TR-X
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Инет потерпит
|
До речі, більшість магазинів несерйозно ставляться до своїх інтернет-магазинів, а саме, не обновлюється асортимент і ціни. А в невеликих містах купити нормальне обладнання практично нереально ( днями цікавився лавинним щупом і лопатою, то продавці про таке не чули ), тому більшість товарів, які не обов"язково тримати-міряти, приходиться купувати через нет. Реєструєшся в інтернет-магазинах, моніториш, замовляєш, а потім передзвонюють або пишуть, "вибачте, даного товару нема...".
Будьте до нас, інтернет-покупців, трошки уважніші.
|
|
|
04.04.2015, 20:31
|
#306 (посилання)
|
^^/\^/\/\^/\^
Salomon XDR 80ti,
Elan Race SLX,
Uzkon TR-X
|
Цитата:
Коментар від сергей67
|
Менi поки що не потрiбно - я ще маску не купив, просто на всякий випадок запитую.
|
|
|
05.04.2015, 12:44
|
#307 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від Igorco
я ще маску не купив
|
Так бери сразу с Призмом. Кстати, в следующем сезоне Призмов станет в три раза больше. И цвета невероятные!!!
|
|
|
05.04.2015, 17:42
|
#308 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Боты FT DROP KICK
Лыжи FACTION CT 2.0 188
Specialized RH Pro & VW
|
@Igorco, хочешь купить какую либо вещь реагируй вовремя и не сетуй на то ,почему одну из самых трендовых масок нельзя купить в Украине в конце сезона .
|
|
|
05.04.2015, 20:18
|
#309 (посилання)
|
^^/\^/\/\^/\^
Salomon XDR 80ti,
Elan Race SLX,
Uzkon TR-X
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Так бери сразу с Призмом. Кстати, в следующем сезоне Призмов станет в три раза больше. И цвета невероятные!!!
|
Я i думаю восени, коли буде нова поставка, взяти маску i вiдразу 1-2 фiльтри iнших кольорiв пiд рiзну погоду.
Цитата:
Коментар від Kirill
@Igorco, хочешь купить какую либо вещь реагируй вовремя и не сетуй на то ,почему одну из самых трендовых масок нельзя купить в Украине в конце сезона .
|
На початку сезону мене моя маска ще повнiстю задовiльняла, але за зиму трохи скло пошкодив. Ну i весною цiни цiкавiшi. А взагалi в мене претензiя була не про те, що нема масок, а що неактуальна iнформацiя на сайтах.
А один магазин ( не буду показувати пальцем :wink вже рiк як реконструює сторiнку.
|
|
|
05.04.2015, 23:05
|
#310 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
Цитата:
Коментар від Igorco
взяти маску i вiдразу 1-2 фiльтри iнших кольорiв пiд рiзну погоду.
|
Прикол Призма в том, что его хватит одного на практически любую погоду. Но хозяин - барин.
Цитата:
Коментар від Igorco
А один магазин ( не буду показувати пальцем ) вже рiк як реконструює сторiнку.
|
У них не было и не будет Окли.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 128 | 384 | 127 (73%) | 44 (25%) | 4 (2%) |
---|
Month | 5 | 99 | 3848 | 12355 | 2398 (62%) | 1443 (37%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|