мандри
На травневі вихідні наш відпочинок спланувався спонтанно: після 27 квітня вирішили поїхати кудись на захід. Розпочати вирішили з Кам'янця-Подільського, а далі - як вийде. Зрештою вийшло не зовсім на захід, але пречудово. Втім , все по-порядку.
1 травня близько 17 заливши повний бак на традиційній КЛО у Стоянці рушили в сторону Житомира і, зважаючи на пусту трасу, вже через годину були там. В Житомирі виявилося, що перехідник до карти пам'яті для фотоапарату лишився вдома. Витративши годину часу, нащастя, таки знаходимо супермаркет електроніки який працює вирішуємо проблему (трудящі Житомира відпочивали дуже солідарно - на немаленьке місто лише один працюючий торговий центр).
Кожен раз, коли мені випадає мадрувати Україною, я не перестаю дивуватися тому, наскільки вона красива. Так, у нас погані дороги, почасти занедбані села і містечка, але.. У мене просто не вистачає слів.
(фотки робилися з машини на ходу, тому теж не здатні повністю передати ту нереальну красу).
Повечерявши у Хмельницькому близько півночі доїжджаємо до Кам'янця-Подільського. Вночі місто просто вражає.
Заночувавши в наметі посеред квітучого лісу
пересідаємо на велосипеди і рушаємо знайомитись із містом ближче.
Далі вирушаємо в Хотин.