![]() |
Я би з вами з усіма зустрівся хоча би випити по чайку(глінтвейну) і познайомитись особисто, але шкода мені не виходить, ви всі катаєте субота - неділя а я буду з понеділка, хто буде з понеділка до середи пишіть буде приємно зустрітись.
|
підготовка
YouTube - P1310092 NEW ФОТО http://extreme.com.ua/forum/member-a...8-p1310093.jpg Мопо, Кайяа, Шльома, Мудрий, Якийсь штемп поруч ошивався, Рома111, Ігрус Чкрквикі обмиті в присутності вищезазначених свідків :mosking: |
ДЕньок видався хороши...шкода шо зустрів тільки Фанкарвера, Ігруса і одним оком побачив Альбертовича... але то таке... 2 Ігрус: якшо я завтра незможу стати на тернування то буде на твоїй совісті... вжправи реально дієві... ноги просто відвалюються.
П.С. я лох :pardon:(думаю не я один) з сьогоднішнього дня на буці діє акція 50 грн - абон на день або 2,,5 грн за 1 підйом.... такшо лоханувся на 122грн :( |
Цитата:
то:Neon я упражнение стырил у Фанкарвера:oops: вернее он мне его показал:good: ну и мои две портняжные мышцы имеют что сказать по этому поводу:crazy: |
Цитата:
|
Цитата:
:D |
2 All
Планирую быть на Буковели в среду вечером, четверг целый день. (4 - 5 февраля) |
Цитата:
старые раны лечить:cry: |
to All:
Буду на Буковелі з черверга (5 лютого) до суботи (7 лютого). На рахунок неділі ще не впевнена. Якщо є бажання зустрітись та покатати разом, пишіть у лічку або у аську (номер аськи є у моєму профайлі) :friends:. |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:56. |