![]() |
Обсуждение тарифов курорта "Буковель" перенесено
|
Все, починаю потрохи збиратися, сьогодні вночі виїджаю на Буковель. Планую бути з четверга по суботу включно (неділя під питанням). Виглядатиму як на цьому фото
http://extreme.com.ua/forum/member-j...29-11-2008.jpg тільки у сірих штанах. Буду рада побачитися з форумчанами! :friends: . Контакти - у лічку :ok:. |
Наконец-то!:Yahoo!:
Выезжаю 6,02 в ночь, в субботу буду на Буке:dance4: Буду или в крастном костюме или в черно-зеленом ELAN. Надеюсь на встречу и знаомство с форумчанами:agree::friends: На всяк случай мой 8050 356 56 38 |
Цитата:
|
Цитата:
Здесь: ::Skirental:: Прокат-Сервис • Прокат и продажа лыж и сноубордов, аренда горнолыжного снаряжения • Продажа снаряжения :Yahoo!::dance4: Там есче много всего прикольного было! |
Цитата:
Я планую з 8:00 до 9:15 5F, потім 8 до 12:00, і решту на одиничці до 15:30. 16:30 сауна в микуличині. |
Альбертович, не поверите, я именно так и делаю - вначале 5f потом 8Б.
Может 2. А вообще, чует мое сердце, придется поискать, где получше:))) Я желтом шлеме катаюсь - это точно. Буду рад, если встретимся! |
Буду на Буковели в субботу и воскресенье.
Ищите лыжника с поломанными креплениями :). |
Завтра в 10-00 стартуем, с ночёвкой в г Хмельницком (у друга). Бог даст в воскресенья будем на горке. Который день стучимся на верх, по поводу снега на понедельник. Обещают... 13.02 после обеда будем уезжать. Найти меня легко, мимо школы не проедешь.
|
Вдалося! :Yahoo!:
Перша далася чути Йордік, тоха віддав їй свого часу, насварив накричав, але вона поїхала вже краще чим Джоллі :wink: . зрозуміла що дупою крутити краще в ресторані а не на горці, дівчонка молоденька сили неміряно ПОЇХАЛА!! :Yahoo!: Олексія Фанв на злосаних крєпах:wink: такох бачив, Лёша як я тобі на пятій скажи чвоє ФЕ. Коли Рижик з крісла дивилась що Фан іспалняєт :shock: вона чуть з крісла не вивалилась. Лёша РЄСПЄКТ. В неділю мене на першій злапав Андрій12, під час демонстрації рохгрузки - загрузки я зарив под самоє ніхачу :D , Пашка їхав ззаду і тіко чекав моменту на вільну сою хвилинку, просто о....сталбєнєл. Лихка свічкою на пять метрів догори взлетіла (добре шо тіко 5 стоїть), я аБдєлался лёгкім іспугом, ударом і голову, і невивіхом плеча :wink: і свіжокупленій масці в віду засніжкеості кататись далі було неможливо :crazy: . Це був передостанні спуск. Я вам чкажу, що дійсно треба деколи зі сторони давати друзям поради. Народ побачити мене підгрібайте, поділюсь тим, що мені СТАРШІ скажуть. Лёша АУ. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:03. |