Цитата:
Коментар від Sheridan
Я просто в этих панорамах не был никогда. Сорри.
|
Так і я не за зустріч "для побухать" і в панарарами я нє хадец, нє ходун, нє ...
Цитата:
Коментар від Sheridan
Альбертович, предлагай. Исходя из данных по запуску подьемников. И лично я, как настоящий лыжник, встречался бы с утра.
|
нажаль буду тільки в 12:32 - 12:48
Цитата:
Коментар від Sheridan
Во-первых - из-за того что места будет больше в панорамах.
|
не сидіти збираємось
Цитата:
Коментар від Sheridan
Во-вторых - покатать сможем вместе.
|
Оце вірна думка
Цитата:
Коментар від Sheridan
В-третьих - я не бухаю. Совсем.
|
Після каталки нам більше буде
Цитата:
Коментар від Sheridan
Ну и основное кино в том, что я потенциально могут быть в субботу на Буке. Приколем?
|
Безперечно.
Пропоную, для сумісної каталки, обміну досвідом, а також можливості тестанути досі не тестовані лижі, всім бажаючим познайомитись поближче з ранку (ну хто коли приїде) кататись на своїх улюблених трасах з тим щоб 13:25 зібратись біля кафешки на нижній станції 8 витягу, потиснути один одному руки і разом всією кампахою в 13:35 зробити дружний заїзд (для початку по вісімці) під час підйому в кріслі по 4 людини, позгнайомитись ближче, і після спуску запропонувати якийсь інакший схил, або лишитись на цьому.
Я особисто (ну не шкода мені) дам любому бажаючому тестанути свої улюблені МФ10 160 ростовки, звісно в обмін на право тестанути лижку баєаючого
А решта по ходу каталки.
Також прошу зголоситися в цій темі тих хто потенціально може, хоче, буде в призначений час у призначеному місці.