Наши Встречи по датам и курортам |
09.04.2009, 18:19
|
#501 (посилання)
|
Я не мальчик!!!
Зараз: поза форумом
Снаряга: Elan Mag Spice
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Итак, Funcarver, Edelweiss, Sheridan, Deep Silent, Admin, Slavic, Alexxey, Booldozer...
Кто ещё будет под дождём на Буке субботу-воскресенье?
|
я хотіла...Альбертович сказав, що там буде зле і шо нові лижі я попробую аж наступного сезону. але так хочу, шо аж пищу!!!
|
|
|
09.04.2009, 19:03
|
#502 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Цитата:
Коментар від jordik
я хотіла...Альбертович сказав, що там буде зле і шо нові лижі я попробую аж наступного сезону. але так хочу, шо аж пищу!!!
|
Яущо хочеш то їдь, тим більше там купа пацінів з тобою разом мокнути буде. Разом з Едельвейсом проконтролюєш, щоб вони від рук не відбились, а виключно від схилу.
|
|
|
09.04.2009, 19:43
|
#503 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
АААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!! Погода исправляется!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
09.04.2009, 19:53
|
#504 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
|
|
|
09.04.2009, 19:57
|
#505 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від Neon
|
Мля, Неон, Snowforecast уже полгода с нами сотрудничает, Ы!
Ну и по погоде - они обновляются раз в 6 часов. Смотри Windguru.
|
|
|
09.04.2009, 20:53
|
#506 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
та я вкурсі....як не крути але Snowforecast провірена кантора ...
|
|
|
09.04.2009, 22:26
|
#507 (посилання)
|
Я не мальчик!!!
|
щойно залізла на форекаст і приємно здивувалась: після суцільних опадів на всі відхідні в неділю взагалі сніг передають!!! їм, певно, Буковель нехілий відкат забашляв за такі картинки...))))
|
|
|
09.04.2009, 22:59
|
#508 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Ты чо на скоростных кортах играешь???? А загар правильный?
|
это зимний вариант,иногда очень лыжам мешает, ну типа - в горы или на корт :-)
ну а загар это на грунте, тоже есть :aha:
|
|
|
13.04.2009, 14:39
|
#509 (посилання)
|
Я не мальчик!!!
|
дуже щаслива від вчорашньої зустрічі з форумчанами. надзвичайно приєсмне враження від знайомства з Шеріданом, чесно кажучи, нє ажидал, нє ажидалл... я думала,він товстий серйозний дядько, та де там - зовсім інший!!! добрий і якийсь особливий...
посміялись вони з Марго над моїми рукавичками... я ж купувала,бо мені колір сподобався- форумний такий,а розмір був тільки один. от що значить не слухатись чоловіка... він теж наді мною сміявся.
а ше водин голос опустили форумну нашивку буковеля. приєднуюсь, нє очєнь. а шо дєлать? будем томитись в чеканні від чогось особливого і неповторного від екстріма. так пообіцяв Ден.
не думала, що Едельвейс така досвідчена- минулого разу склалось враження, що то вісімнадцятилітня дівчинка, студентка, яка собі модно і бомбезно катає... от що спорт робить з людьми (або Фанкарвер )
зелені вчора були всі в роботі- вони змагались, знімались і спокушали...
змагались за перемогу, знімались на відео,а спокушали злодіїв залишеними на сонці лижами з блискучими краями... теоретично будь-хто міг підійти,перезути своїлижі в їхні і поїхати.
містер МЧС форевер приємно посміхався і навіть підійшов привітатись! привіт!а Діпсайленту хтось наговорив,що він захудий і до спорту не годиться . треба буде наступного сезону якого лома роздягти і запропонувати Діпу широкі балонові штани, котрі б приховали його статуру і дивовижну пластику при катанні. :aha: просто заглядісь!!!
всім ще раз привіт!
|
|
|
13.04.2009, 15:38
|
#510 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від jordik
надзвичайно приєсмне враження від знайомства з Шеріданом, чесно кажучи, нє ажидал, нє ажидалл... я думала,він товстий серйозний дядько, та де там!!! добрий і якийсь особливий...
а Діпсайленту хтось наговорив,що він захудий і до спорту не годиться . треба буде наступного сезону якого лома роздягти і запропонувати Діпу широкі балонові штани, котрі б приховали його статуру і дивовижну пластику при катанні. :aha:
|
Та де там - це він на форумі такий серйозний, а у житті безумно обаятельний і общітєльний :ok:.
На рахунок Діпа - як казала моя старша подруга, "добрий півень має бути худим" :ok:, так що треба було сказати їм усім, щоб перестали діставати хлопця, - всигне ще заплисти жиром. Я от всіх своїм знайомим хлопам постійно докоряю, мовляв, у спортзал пора, а то їм скоро ніякі лижі-беккакнтрі чи піші погоди Карпатами не допоможуть .
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 8 | 30 | 50 | 32 (80%) | 8 (20%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 4 | 104 | 382 | 67 (64%) | 36 (35%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 87 | 3711 | 11336 | 2302 (62%) | 1368 (37%) | 53 (1%) |
---|
|
|
|