![]() |
Цитата:
http://s004.radikal.ru/i208/1001/8c/a3ea51c2c52c.jpg http://i063.radikal.ru/1001/f2/2250bdd3c0f5.jpg |
У темі 3 додатків
Цитата:
Спасибо всем за приятный день и отличную компанию! Андрей (А888) и Мудрик рад с Вами познакомиться! Добрались домой! Ехали быстро :crazy: Спешили на выборы! Проголосовали за 15 мин до закрытия избирательных участков:ok: Гражданский долг выполнен! |
Цитата:
Укатався в суботу до німагу :pleasantry: , в неділю почала боліти спина (міжхрябцева грижа дає про себе чути), почало відмовляти праве коліно :cry:, в наслідок чого на переїзді з двійки на першу по нижній закритій траверсі, (те що вона закрита я побачив тоді коли підїхав до неї), був підбитий нагло виступавшим пєньочком, і грохнувся всіма своїми стодвадцяттю кілограмами на ребро, добре що був в шлємаку, інакше тріснув би череп від удару об лід, струсу думаю нема (видно нема там що трусити :D). Добрався до критого паркінгу на першій, де лишив (забув) свій мобільний і тільки тоді зміг подзвонити до А888, шкода що не зустрілися. Але сезон тільки починаєтся - зима буде! Ще катнем.:friends: ПС Здивувала повна відсутність черг :good: |
Буковель 23-24.01.2010
На вихідні 23-24 січня ніхто із Львова не стартує? Маю проблему із техталоном, але пропускати каталку не хочеться :cry:, тому хочеться впасти комусь із львівських на хвіст (я+1, зі своїм спорядженням).
|
будем с 24го по 30 в Буковели. Буду рад катнуть с форумчанами :)
|
У темі 1 додатків
День прошёл на ура. Очередей нет, склоны на 5, погода супер. Сработали идентификационные наклейки. По ней меня опознала наша форумчанка Li_ . Приятно было познакомиться и покататься вместе.
|
Буду 23 - 24. До встречи
|
Итакс, внезапно прошёл ещё один год, как мы стали друзьями благодаря виртуальному общению на Экстриме. Есть возможность развиртуалиться :)
99% что вся ужгородская толпа будет в субботу и вскр на Буке. Завтра решим точно и придумаем место и время. Развиртуалимся и отпразднуем хорошей каталкой. |
Внезапно :)
|
Цитата:
С завтрашнего дня будем на Буке - я и Natiks приятно будет развиртуалиться с хорошими людьми :slalom: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:33. |