![]() |
Цитата:
|
We will miss Osja-husband&father :(
|
Е-ге-гей, народ! Буду на вихідних, субота-неділя, як завжди ганятиму по всій місцевості, тільки от питання, що надягнути - буду або: 1) червона куртка "Коламбія" + сірі штани; 2) чорна куртка "Westbeach" + рожеві штани.
Усім, хто мене привітає та побачить на схилах - наливаю коньячок за мій ДН та моє здоров"я :beer:. Буду дуже рада вас усіх бачити! Дзвоніть! 0679381131 :skiing:. |
Джолл!!! Время и место определено. Какая Коламбия??? Просто прилазь на стрелу :)
|
Всё, вопрос решён. Не могу себе отказать в удовольствии встретится с форумчанами. Поэтому остаёмся на Буке до 13-00 субботы. Встречаемся в субботу в 8-30 на пятёрке.
|
И я с Любимой буду в суботу,я чорный каска с наклейкой extreme сзади и красный куртка,Любимая белый куртка,красный каска.
|
Цитата:
|
хочу один день на Драг выделить, один на Бук. Когда-куда еще не решил. Обязательно позвоню ;)
|
я теж, мабуть, буду)) досить легко впізнаваєма смугаста фіолетова курточка і білі штанішки (це я про всяк випадок), але все ж постараюсь бути на п"ятірці вчасно)) Охота нарешті з багатьма познайомитись оффлайн :oops:
|
В тебе фантастична украйинська (сорри за видсутнисть укр. раскладкы)
Приезжай :) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:49. |