Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наши Встречи (https://extreme.com.ua/forum/63-nashi-vstrechi/)
-   -   Наші зустрічі: Буковель 2009-2010 (https://extreme.com.ua/forum/nashi-vstrechi/5253-bukovel-2009-2010-a.html)

Jolie 15.02.2010 10:45

Цитата:

Коментар від Sanches (Коментар 59418)
Вернулись с БУКИ :snezhok:

Красавци! :Bravo: Фотосесія із сніговими бабами файна вийшла класна :good: - з такими мужчинами, без сумніву, буковелівський непорядок на трасах був на замку :mosking:. Шкода, що жіночу половину представляла лише одна Kajya - сподіваюсь, у переддень св. Валентина вона яко дівчина отримала максимум чоловічої уваги :Rose:.

Irish 15.02.2010 11:22

Не встигли вчасно приїхати на бук у суботу - потрапити в ДТП в Надвірній, що забрало півдня коломийок з оформленням... Водії, будьте обачні на дорогах!

В неділю зустрів Катеринку, Іспанця і Паладіна. Було дуже приємно познайомитися!

Kaya 15.02.2010 11:47

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 59450)
Шкода, що жіночу половину представляла лише одна Kajya ...

Таки так! Дівчата, де ви всі поховалися ? :acute:

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 59450)
...сподіваюсь, у переддень св. Валентина вона яко дівчина отримала максимум чоловічої уваги :Rose:.

Абсолютно! І в переддень, і на саме свято. Ми каталися разом два дні, хоч і не повних. Спільне часопроводження з сильними і витривалими (to Yurkis: :wink:), і такими веселими і добрими представниками чоловічої половини просто незабутнє - найкращий подарунок. :girl_dance:

Rain 15.02.2010 12:49

нажаль, не змогли вчасно приїхати на зустріч до 5 витягу

покатались з Катеринкою=) послухали цікаві історії про лавини та нові лижі=)) Катеринка - то суцільний заряд позитивної енергії! =))) а ще у Катеринки крутезні батьки! Батько на твінтіпах, та ще й їздить з дзеркалкою та фоткає!
познайомились з Боргесом та Іспанцем! Супер, позитивні люди! Дуже приємно було познайомитись з вами!

в неділю катлка було бомбова! Після снігопадів покриття було м’яким, кататись було просто кайфово! Пострибали на кікері, покатались по лісках, словом відірвались на повну!

значний мінус Буковел - дорога від Львова...то просто жесть. Лід та глибокі ями у самих несподіваних місцях.

словом, поїздка вдалась! ще й dema зустріли!
А Нетка після поїздок на Пилипець катається тепер виключно лісами, і не пропускає жодного горбика, щоб з нього вистрибнути! Я тобой горжусь=))))

п.с. пробачте за хаотичність викладення думок - на роботу прийшов на 3 години пізніше, не виспався, словом, ще сплю...

Добавлено через 54 секунды

Irish що за ДТП? щось серйозне? блін, співчуваю, у нас теж по дорозі були ектремальні моменти...

dem 15.02.2010 13:06

На встречу не попал, хотя хотел. Пятница выдалась каким-то идиотским днём. Как обычно перед выездом, нифига не успевал. Вдобавок простоял 2 часа на Щербакова, бросил машину под мостом на Нивках и на метро, еле успел к выезду. Поэтому на инет времени уже небыло, как результат, о месте встречи понятия не имел:( Вдобавок ещё и ребетёнка с собой взял. Но Серу, Рэйна и Нетку всё же встретил уже на 2-йке вечером :preved: А ещё одного эктремкомовца я таки встретил на 13-й в очереди:mosking:

klepakoff 15.02.2010 13:15

После такого уик-енда в городе накатывает депрессия :) Не хочу на работу, не хочу пробок и тупых водителей маршруток! Не хочу слякоть и выхлопные газы!
Спасибо всем кто присоединился, встреча действительно состоялась и прошла на ура :) на счет совместной каталки мне трудно что-то сказать так как я тупо не успевал за мастерами :) но это пока - я усиленно тренируюсь... фото/видео отчет будет позже так как народ еще не проснулся.... Самое яркое впечатление от поездки это не разнообразие Буковеля, а Олимпиада в Лазещине, которую мы открыли в 12 ночи :) и с гордостью провели - пока только в двух дисциплинах :) прыжки с трампа и санный спорт (одиночки).....хозяева в ужасе - "такого ще зме не выдилы" :) креативная компания оторвалась по полной, правда лыжки чуток покоцали! Спасибо нашим женщинам за праздничные обеды и ужины - все было очень вкусно! :) В общем ждем следующих встреч...

Irish 15.02.2010 13:25

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 59486)
Irish що за ДТП? щось серйозне? блін, співчуваю, у нас теж по дорозі були ектремальні моменти...

я цього разу їхав не своїм ходом, а пригнув до колеги за пасажира.
в Надвірній на пішохідному переході, пропускаючи пішохода, нас догнав місцевий москвич 2140. бампер і багажник Skoda Roomster пішов спати...
всі живі і здорові, от тільки тепер співробітнику доведеться побігати.
28-29 на Пилипець, як домовлялися?

Virtu 15.02.2010 13:41

У темі 1 додатків
Еще одна фотка :)

А видео снимали ?

Rain 15.02.2010 13:42

Цитата:

Коментар від Irish (Коментар 59500)
28-29 на Пилипець, як домовлялися?

:ok: хіба що трохи виправлю, то буде 27-28!
тримаємо кулаки на снігопади та снігові замети=))))

думаю, про то вже будемо балакати у темі "наші зустрічі: Пилипець"

п.с. але ж вар’яти ми, все ж таки. Тільки приїхали з каталки, як вже обговорюємо, куди поїдемо наступного разу:crazy:

Sanches 15.02.2010 13:56

У темі 10 додатків
Цитата:

Коментар від klepakoff (Коментар 59495)
Самое яркое впечатление от поездки это не разнообразие Буковеля, а Олимпиада в Лазещине, которую мы открыли в 12 ночи :) и с гордостью провели - пока только в двух дисциплинах :) прыжки с трампа и санный спорт (одиночки).....хозяева в ужасе - "такого ще зме не выдилы" :)

А вот и сама "Олимпиада"
Жаль что у хозяев была только одна лопата :mosking:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:24.