![]() |
Цитата:
Лично я собираюсь отобедать. За время обеда (ну, пол-часа максимум) можно много об чём договориться. А потом... потом, после обеда... как завещал один человек "учиться, учиться и ещё раз - учиться!" |
Ну значит все остается по-старому :) Алелуйа
|
Буду 19 - 20-го. С удовольствием познакомлюсь и поучаствую!:beer:
|
Будем со Славиком на 20-21 лютого змагання в ТК "Буковель"! если кто едет своим транспортом возьмите нас двоих (анекдоти ,бензин ,веселая компания и т,д)
|
Вставлю свій пятяк.
Найкраще забивати дві зустрічі. Перша 9:00 або 9:30, друга 13:00 біля "Обжори". Аргумєнтіриваю :) Чому о дев'ятій? - для сумісної покатушки, дєлєжа досвідом і т.д. Чому о дев'ятій? - можливо хтось не встигне раніше :), а хтось вже і ктанути для розміночки парур разочків зможе, комусь від улюбленого місця стоянки якраз пів години треба щоб добратися, когось внагляк заперли не туда де сподівався і тому 9:30 самий отимальний варіант. Чому 13:00? - Мороз вже пояснив, від себе добавлю. Я наприклад на горці не обідаю, ні тормозочком ні покупною жрачкою, чотири години каталки для моїх колінок цілком достатньо і тому практично в 13:00 я вже в зручних домашніх ботах можу продовжувати спілкування. А в 14:00 вирушаю на хату де чекає сауна, обід легенько переходящій у вечерю. Ну а для тих хто не встиг на 9:30 і ще має сили сумісна каталка може продовжитись і до упора. Чому не 16 - 16:30? Пояснення одне - корки на виїзді. |
Всем привет из Буковеля!:)
Если до 13-00 мы не покинем Бук, то подъеду на 5-ку. (Хотя там действительно самые большие очереди, но мне уже будет пофик;)) Если уеду раньше - будет обидно,т.к. с Jolie уже разминулся на 10 минут и увидел только её бус, проехав больше 1000км:( С интернетом напряг, посему, надеюсь, до встречи! п.с. Igrus, насчёт кофе ты был прав:))))))))) |
Цитата:
Добавлено через 13 минут Цитата:
|
Цитата:
А где обедаете? |
Планирую быть 14 на Буке...:)
Буду рада познакомиться с многими, и увидить тех кого знаю. :) |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:07. |