![]() |
Как по мне, то уже выросла :ok:
|
Я не видел пока. Так что нахожусь в предвкушении воочию лицезреть первого ученика Клёпы :)
|
Цитата:
помню Черепашку в декабре - это две большие разницы! видно, что время не зря теряли - пргресс на лицо. Клепа тоже ничего, старается карвинг"декоративный" в шкаф повесить, до лучших времен;) катнул под вечер с ЮройБайк попробовал ЖЖ-своеобразная и легкая,на кант за 2 спуска так и не поставил(побоялся) однозначно надо привыкать и вкатывать. ее стихия 30-50см (чего боюсь,а на ней бы не боялся:)) и больше снега. снежная лыжа однимсловом имхо день сегодня бомба! даже жена на вечерке не бурчала,а шмыг ковыряла:) Спасибо Саломон (украина) за представленые лыжи к тестам! |
Буковель уже два дны казковий, свіжака підсипало доста. Під вечір катнув на ендуровських саломонах. Дуже цікава лижка , дійсно ендуро - і по ковбасі тримає і дугу можна втиснути. Цікава але на покупку не спровокувала.
Зранку викатав всі залишки букопаудера , тепер захотілось на Драг чи Говерлу... |
jurabike, думаю за що я забув... :punish: Зайти до тебе на кемпінг. В четвер планую бути на Буці... Надіюсь, що вдасться познайомитися
|
Цитата:
Цитата:
Все треба з чимось порівнювати, свою першу - найкращу пару Елан МегФаєр10 160см 2006 року, вперше катнув в неглубокому пухлому (10-15см), бомба! слухняно ріже дугу, на великій швидкості навіть вспливала. Потім пухляк позбивали в кучугури, і тут МФ10 на висоті. Ріже, ну просто розсікає ті свіжі легкозбиті з пухлого бугорочки. В мене був просто щінячий "васторг" І тут з'явився СалоМоноВод тІгрус :evil:, координатор (модератор і головний адмін) мого життя, сказала що забанить його як мінімум до наступного сезону (бюджет не витримує). Забрав мої і Рижика улюблені МФ10, сховав в свій джип, а мені видав щось довге 177см (замість моїх 160) і чорне (замість веселенького риженького) - сказав що це єдина пара в Україні :oops: Ну що робити, встігнувся, та й поїхав. Блін :shock:, як виявилось воно слухняне, знайшов троха пухлого :pardon: соррі - вони вспливають на маленький швидкості, пішов на кучугури - так вони і по тих кучугурах вспливають, не ріжуть а вспливають, проходять м'ягенько начебто нема расколбаса :agree:. На викаті, там де всі їдуть на прямих, і вже достатньо вкатали трасу, спробував карванути :shock:, лягають в коротку дугу майже так само як мої зубочитстки :good:. Відкатав, перший день стільки скільки дозволили мені колінка, виклянчив цю цяцьку на другий день катнути вільвєт. День другий. Вільвєт. Йопсіль мопсіль! Воно зараза на свіжовідратраченому валить шо дурне :Yahoo!:. Класика - гуд, карв - гуд. Прогибається і тримає таку дугу, яку я хочу. Ага згадав, вчора на льду вони так само тримали дугу без зривів навіть при невеликому куту закантовки. Празник скінчився тоді, коли тІгрус з багажника витягнув МФ10 :(. Цитата:
Цитата:
Соррі за многабукаф і за многасмайлов. Я пісчу від задоволення, буду просити свого адміна щоб розбанила тІгруса :friends:. Зустрів Сержанта :friends:, шкода не катнули разом, зараз буду пробувати бяларуську водовку. |
Цитата:
|
Встреча оказалась бедной на фотографии (как обычно) и без видео. Укатывались по трассам, а в моменты передышек наслаждались погодой. А погода и снег - просто фантастика!
Черепашка выросла! Это да! Speed Magic обула и понеслась :) Восторгу не было предела! За два дня каталки я не слышал жалоб на лед, раколбас или еще че-то там! Выросла скорость и появилась уверенность на трассе. Как раз тот случай, когда "лыжи решают"! Еще чуть-чуть и в Carving Band будет пополнение :) Игрус и Альбертович - два неутомимых инструктора :) Спасибо вам за уроки и критику! НО! Прошу относиться к моим ошибкам с пониманием: пять месяцев стажа катания - это ничто! Я проникся каждым советом, но донести это все до сознания - дело времени :) Злата - человек без страха! Пятый день на лыжах, а катается лучше чем половина Буковеля! :) Респект тебе и твоему сенсею :) Гарри-Авальман, прости нас засранцев :) Мы тупо вырубились вечером, а днем не успели на 11-ку :) В следующий раз такое не повторится! :) А в следующий раз я буду на 999-ках :) Не на Буке! Не карвингом! Буду осваивать другую технику :) PS. В очередной раз убедился! Не важно где - важно с кем!!! :) До встречи друзья! :friends: PPS. Борисимус, ты обознался :) Черепашка в панцире, а Злате сейчас идем выбирать :) |
Цитата:
|
Цитата:
Для суботнього Буковелю лижа просто відмінна. А в карвінгових поворотах на лід можна не звертати уваги - як потяг по рельсах:slalom: Попробував перестрибнути з бугорка на бугорок (яких вистачало) - жодного дискомфорту :good:. Так шо лижі зачьот :secret: , а igrusy - спасибі :friends: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:00. |