![]() |
Yurik_7_
Не боись, не подделка. :wink: Просто это "старый" шлем, позапрошлого сезона. Я его полтора года назад за 265грн купила. Была скидка 40% на весть товар росси в Экстримстайле. Штрих-код французский, так как бренд французский, а делают их и правда в Италии. Так что все ок! :ok: Поздравляю с отличной покупкой! :) |
Убедили. Куплю два. А теперь подскажите - где в Ужгороде есть нормльный выбор нормальных шлемов по нормальной цене?:pardon:
|
Всем доброго времени суток!
В этом сезоне в первый раз стану на лыжи. Руководствуясь велосипедным опытом, хочу сразу кататься в шлеме. Правда есть одно НО. У меня нету уверенности, что лыжи - это мое. Поэтому смысла сейчас покупать шлем не вижу. Собирался брать прокатный.. но может у кого-то завалялся какой-нить старый шлемок? Внешний вид рояли не играет. Размер - окло М (окружность - 55 см). Можно больше, или чуток меньше. Был бы очень благодарен, если бы дали поносить на сезон :oops: Благодарность могу облечь в товарную форму - типа сок или любимое печенье:) (деньги предлагать язык, точнее, пальцы не поворачиваются.. но тоже вариант, конечно) Могу даже купить, если недорого. |
Спершу проголосувала за шапочку. :pardon: ...
Зібралися оце на Бук на вихідні (я вперше). Після регулярного перечитування постів у "Шлем или шапочка?" і "Ломы и как с ними бороться" обговореннях строго-настрого вирішила - на Бук без шолому ні-ні. :aha: Купила, потішилася, поїхала, одягла, стала в чергу. Дивлюся кругом - нікого в шоломах нема :unknown:. Думаю, оце так вирядилася. Потім стала на носочки, наскільки це можливо, подивилася вглиб черги - єєєє, но не так вже й багато, як я думала. Відкаталася в шоломі перших в житті два дні. Враження: 1. Якщо чесно, то все ж таки шолом - менш природній головний убір, аніж шапочка. Все сидить добре, але щільно. І саме присутність отої щільності трошки давить на голову. Але це на якість скользіння не впливає. На самопочуття чи настрій теж. :) 2. У вентиляційні дирки задуває на швидкості. Було би навіть добре, якби те повітря не було таким холодним. Маска (балаклава) була затонка і не рятувала (від холоду). Прийшлося капюшон одягати поверх, хоча в цьому, знову ж таки, не було жоднісінького дискомфорту. Але я так відчула, що коли буде тепло, то вентиляція буде дуже милим плюсом. 3. Все решта - супер. І тепло і не жарко. Зручно, спокійно, надійно! І дуже класно окуляри сидять, ніщо нікуди не сповзає. Тепер ніде без нього не поїду. Переголосувати можна ?? |
Kayja, голосовалка некритична :)
Главное, что благодаря этой теме ты сделала верный выбор. Правда же? |
Цитата:
Посмотри на Победы 2 (два) магазина Альпин и Экстрим (вроде), на паралельной Швабской - Адреналин, Кант, На проспекте - Вертикальный мир. Я брал на Победы в Экстриме - Карера. Тогда по цене был сай оптимальный, вместе с очками того же бренда. |
2 Sheridan:
100 % :good: Добре, що ми вміємо розумнішати :wink:. І дякую всім, хто взяв участь в моєму переосмисленні шолома - Ваша заслуга. Тепер я всіх своїх постараюся перевести на шоломи також. |
Цитата:
|
2 Norik:
Хороший шлем будет стоить 100 евро и больше. Думайте сами, решайте сами иметь или не иметь. И насколько дорога Вам ваша голова. |
2 Kayja
Самое интерестное, что ощущение комфорта/дискомфорта очень относительное. Если шлем/очки /ботинки не доставляют каких-либо объективных проблемм - давит/запотевает/натирает, об этом эквипменте очень быстро забываешь в процессе каталки. После двух лет постоянного катания в хорошем шлеме у меня возникает ощущение дискомфорта именно когда я без него. Это уже на уровне подсознания! Так же получилось и с г/л маской. После того, как давным-давно купил свой первый классный Скотт - с двойным фильтром, хорошей вентиляцией и обзором - маску практически не снимаю. Уже поменял третюю, но привычка осталась |
Цитата:
|
Цитата:
Можливо, ви просто катались без підшоломника чи без віндстопера - у морозну погоду без них у самому шоломі холодно. Навіть при плюсовій температурі під шолом задуває, що вже й казати про такі морози, які були цими вихідними. Якщо морозна погода, то все-таки краще кататися у підшоломнику - сама їздила цими вихідними і відчула, що у віндстопері трохи холоднувато все ж таки. А от у плюсову або -1-2 С віндстопер саме воно - і не холодно і не задуває. Тож раджу вам мати і те, і те, якщо ви плануєте багато кататися :ok:. Якщо ви зі Львова, раджу вам зайти у такі магазини: - якщо ви плануєте придбати віндстопер - магазин "Горгани.ком", навпроти ТЦ "Магнус" на вул. Городоцькій; - якщо ви плануєте придбати підшоломник - магазин "Фанатік-спорт" на вул. Глибокій 8 (бічна вул. С. Бандери, навпроти головного корпусу університету "Львівська політехніка"). |
Цитата:
|
Цитата:
ps: Прихвано так похвалюся: після майбутнього наступного катання зміню аватар на такий, що буде відповідати першому виходу на сніг вже в шоломі )) |
Цитата:
У мене ось такий (чорненький): Називається так, язик зламати можна: Uvex X-Ride SL Lady IAS http://www.outdoorgb.com/pi/Uvex/xride_SL_1.jpg |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:59. |