![]() |
Первый сезон, в прошлом году откатался в шапочке:unknown:
На этот год уже купил шлем, уже катаю в нем и доволен:good: P.S Берегите головы и все остальное:aha:! |
Цитата:
Дійсно виходячи з фото, не бачу слайдерів, які б закривали вентиляційні отвори. Між тим, можна як мінімум трьома способами вирішити проблему гіпервентиляції :shock: мозку [list][*]купити підшоломник, оскільки в тебе в шоломі має бути система гнучкого налаштування під об'єм голови (IAS)[*]відчепити сзередини тканинну підкладку шолома та заліпити непотрібні дірочки скотчем або ізоляційною стрічкою, або іншим способом повністю закрти протік повітря, повернути підкладку на місце[*]відчепити підкладку зсередини шолома, вирізати з паралону заглушки, що на пару мм більші від вентиляційних отворів, та заглушити цими паралоновими вставками отвори, що досить зменишть потік вітру, повернути підкладку на місце[/list] ps: А шолом ти обрала досить стильний, за сполученням кольору і малюнку. |
Цитата:
Перший Віріант мені сподобався найбільше. Jolie мені так і рекомендувала. Треба вибратися на обід і купити поїхати, адже завтра уже на горку. Інші варінти мені чомусь не до душі. Адже задуває лише на швидкості, а коли трошки повільніше десь їду, в черзі стою, на підйомнику їду - то ті дірочки в самий раз. Думаю, чудо вентиляції припиниться якщо я їх заліплю чимось. ps: щодо кольору тут справа не проста. У мене на всьому екіпі (ну принаймі тому, що назовні) можна знайти лише два кольори - чорний і білий. Шолом, окуляри Uvex Сorus чорно-білі, костюм чорно-білий, рукавички теж. Чоботи білі. І тільки лижі і лінзи окулярів оранжеві. При чому я не старалася щось купувати по кольору. Обирала речі, які підходять мені, що було дуже рідкісним явищем. І абсолютно випадково кольори складалися в одне. Шолом, наприклад, просто шукала XS. Ніде не було, а от один чорний попався маленький і з окулярами поріднився. Мабуть я везуча, бо тепер все під все і під мене підходить. :dance4: |
Цитата:
Гарної каталки та снігу завтра!:wink: |
[QUOTE=Kayja;12671]Так, знаю про таке чудо. У мого брата так закриваються. Я свій оглядала і коли купувала, і коли вже надуло мені :D. Але ... на жаль немає.
мона скотчем залепить. Шутка. |
2Bola: сам катаю в UVEX X-Ride і коли купував то звернув увагу на те що є моделі в яких отвори закриваються а є в яких не закриваються, щоті що ті називаютсья UVEX X-Ride різниці в ціті теж кажись нема.. так шо це профтик людини яка купувала, хоча іншого варіанту могло небути :)
|
Цитата:
Дівчаткам, які у шоломах: купуйте, як я і казала, дві речі під шолом: відстопер і підшоломник. Перший- на невеликий мінус і плюсову температуру, другий - на мінусову температуру :agree:. |
Вчера купил себе шолом. Марка К2. Сделано в Китае. Надеюсь, что по лицензии. 650 грн. Перемерял кучу. Этот подошел луче других. Жду аж невтерпеж испробовать. В смысле не головой об дуб , а в процессе эксплуатации.
|
Цитата:
|
2Norik: то шо китай зробив за то непереживай... тепер китай робить норм якість, що іноді европейські заводи так нероблять...
|
У темі 2 додатків
Попытаюсь выложить фотки свого шлема. На фотке спереди: вентиляция с одной стороны закрыта, с другой - открыта.
|
По отчоту из Италии отрабатывал технику длинной дуги на большой скорости гдето дал слабинку, результат палку свернуло рогаликом ирозорвало пополам
http://extreme.com.ua/forum/member-a...0012009180.jpg а удар головой хоть и вшлеме но звинело долго ,никогда несниму http://extreme.com.ua/forum/member-a...9-dsc00254.jpg |
Пока катаю в шапке...
После роллерского лета и начала зимнего сезона с освоением НС элементов занялся защитным экипом: купил crash-шорты - попе нравица(токо жарко :oops:), приторочил роллерскую защиту кисти под варежки - ато при падениях ладошки отбиваю(думаю взять бордерские варежки с встроенной защитой к весне может), ну и шлем как я понимаю нада.... В этом сезоне на шлем денег не осталось (и так кучу всегокупил - штаны, термобелье, лыжи, скиборды, маску, флис..), а вот в следующем думаю выделить - буду искать что-то поэстетичней и поудобней, ато пока ничего в магазинах не приглянулось... Голосую за - мои мозги ценнее шлема :acute: |
Шлем - однозначно! Без шлема на склон не выезжаю. Не однократно, благодаря ему спасала свою голову. Безопасность - вот, что главное!!! О шапочках и речи быть не может!!!
|
Пока катаю в шапке...
В этом сезоне на шлем денег не осталось (и так кучу всегокупил - штаны, термобелье, лыжи, скиборды, маску, флис..) На все это хватило, а на шлем - нет? Сам катал в шлеме первый раз. Исключительно положительные ощущения. Одел и забыл, что на башке шлем, а не шапка. И слышно все, и не слетает при падении, и не продувает, и естесно - БЕЗПЕКА. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:49. |