![]() |
2адмін: якщо мені память незраджує то десь тут має бути такий прикол шоб бачити хто за шо проголосував... в даному опитуванні булоб цікаво подивитись :)
|
анджелина джоли
|
А крєпри чому ..... не відобразив. СОЛОМОН жеж :ok:
http://extreme.com.ua/forum/member-a...bez-krep-v.jpg Нескромне запитання, шапочку ELAN куда натягнув??? :ROFL: |
Цитата:
и про запас она у меня,вдруг власть поменяется или зеленые человечики с космоса атаковать начнут? я одену,и типа свой:friends: |
Цитата:
|
Фоткатися не люблю страшенно. Але тут так обговорення розгорнулося, аж соромно мені, що в мене такий ось аватарчик.
Позаминулих вихідних нарешті сфотографували мене на горі, на мобільник при чому. Але спеціально для форуму. І не віддають :-( Але всі, хто мене знає, кажуть що різниці німа ніякої між мною і тим аватарчиком. Хоча ... шолом + балаклава + окуляри :D. А щодо голосування, то я проголосувала, але за що - вже забула :fool:. Беззмістовний голось получився. |
Как назло не одной зимней фотки :( ...Вряд ли на склоне меня кто-то узнает :)
|
А я однажды рискнул выступить в "чемпионате" словацкого села. Мягко говоря не совсем удачно, но памятно. Было интересно, международный уровень как никак:pleasantry:
|
Цитата:
Перефразируя известный анекдот, "вы думаете человек в экипе и без - это муж и жена? Не-е-ет...Это два совершенно разных человека!!!":) У меня аватара обычно величина переменная, от настроения. Та, что сейчас - ночь 1-го января. Говорят, как встретишь год, так и проведёшь. Хочется верить... |
Так на схилі більшість їздить якраз в шоломі та масці на весь фейс.
А розглядіти риси обличчя можна з відстані приблизно 30 м, це якщо зір нормальний. Якщо хочеться впізнавання на схилах: 1. Слідкуйте за темою Наші зустрічі. 2. На аватарі повинно бути видно куртку, штани, шолом , маску, лижі..., в яких ви катаєтесь (блін, для дівчат тоді декілька аватарів потрібно). 3. Розмістіть своє гарне фото в фотоальбомах. 4. Частіше виїзджайте в гори (див. п.1). А в принципі, гарну людину видно здалеку.:agree: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:05. |