21.04.2010, 22:44
|
#131 (посилання)
|
Новичок
Зараз: поза форумом
Снаряга: Kastle MX78
|
Знайшов більше року назад,вже й не пам'ятаю як,шукав інформацію по лижах, зареєструвався недавно.Самий інтересний і привітний в плані спілкування, можна сказати домашній.
|
|
|
23.04.2010, 20:29
|
#132 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Salomon S/Force Bold 177
|
Искал ботинки и морочил голову лыжникам с другого не-профильного форума, где я читатель уже давно. И адин уважаемый камрад из того форума просто дал ссылку на статью о выборе ботинок на нашем форуме. Нашел в форуме кроме спец-тем много чего душевного и приятного.... Это не говоря о том, что тут максимальная концентрация таких же "больных" лыжами камрадов как и я и милых лыжниц
|
|
|
13.12.2010, 10:15
|
#133 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ARMADA TST , Kellys VIPER 2.0
|
На початку весни вперше став на лижі і опаньки виявляється це невиліковна хвороба. Терміново потрібно було шукати ліки,хоч якісь.Буковельський форум не задовільняв в повній мірі. В Google знайшов ВАС, а тут таких як я хоч греблю гати.
Дякую, що виє.
|
|
|
13.12.2010, 11:08
|
#134 (посилання)
|
рандоннер
Снаряга: Elan Magfire 14-168см; Salomon Shogun-191см; Armada AKJJ-195см; Salomon Quest 14; GT Karakoram 2.0
|
Цитата:
Коментар від wwa
Искал инфу по Горнолыжному комплексу "Сорочий Яр" (хотел перед выездом в Карпаты пару уроков взять) и нашел тему на этом форуме.
Зарегился только вчера и пока пребываю в полном восторге от форума и форумчан...
Надеюсь, что благодаря Вам, первые шаги будут более осознаными что-ли!
|
Что значит как попал?
Я сначала нашел, почитал, зарегистрировался.... а уже потом окончательно " ПОПАЛ"!!!
п.с. А всё-таки правильно названа тема " Как Вы попали на Горнолыжный Форум"
|
|
|
13.12.2010, 12:05
|
#135 (посилання)
|
Супербродяга
Снаряга: Fisher RC4 World Cup JR
Elan (хз какие)
|
Лінк на форум любязно дав колега по роботі ( він також тут зареєстрований). Інколи *вигрібаю* від нього за *оффтоп*
А так затягнуло, що напевно не виберуся ніколи звідси. От так і проводжу по пів дня, шукаючи необхідну інформацію та допомагаючи іншим (дуже рідко, бо ще не достатньо досвідчений). Коротка історія про те, як у моє життя ввійшов ГОРНОЛЫЖНЫЙ ФОРУМ. Дякую за те, що ви є.
|
|
|
13.12.2010, 14:37
|
#136 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Классика жанра...
|
А я и не помню.... но то, что попала или запала на форум, так это точно Давно это было...кажется и всегда здесь была...хотя пишу редко, больше читаю, но мне тута тепло
|
|
|
13.12.2010, 14:40
|
#137 (посилання)
|
Добрый админ
Снаряга: Elan MO2.2
Blizzard Carvelino R
|
Volchica
Почитай как то на досуге history в аське
|
|
|
13.12.2010, 14:49
|
#138 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Классика жанра...
|
2Lone-person! так это ты меня так душевно.....настроил? Верю!!!! Если ты говоришь, значит так и было! Наверное, поэтому мне так и тепло здесь
|
|
|
16.12.2010, 13:54
|
#139 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: NS Heritage ,
SP Mountain ,
Deeluxe ID
|
Сюда трудно не попасть! :0)
|
|
|
09.01.2011, 16:44
|
#140 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: ELAN WAVEFLEX 78, 2011
|
Красиво и точно сказано! " Сюда трудно не попасть!"
Сам искал лыжи , попал на сайт Elan. С него попал на Форум. Шнырял по разным лыжным форумам, но этот больше понравился - дизайн, наполнение, толковыми комментариями. Много интересных тем и обсуждений. Мое мнение - толковые люди его ведут.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 36 (75%) | 11 (23%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 1 | 39 | 77 | 36 (75%) | 11 (23%) | 1 (2%) |
---|
Month | 5 | 96 | 3754 | 11921 | 2313 (61%) | 1396 (37%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|