Опросы мнения пользователей Нашего Форума |
Результати опитування: Даю ли я снарягу покатать?
|
Всегда, когда просят
|
|
19 |
8,12% |
Только друзьям
|
|
121 |
51,71% |
Даю, но жалко безумно
|
|
41 |
17,52% |
Только старье, которое не жалко
|
|
17 |
7,26% |
Легко, всё равно не помню, чьё это
|
|
3 |
1,28% |
Только если отберут
|
|
19 |
8,12% |
Никогда и никому
|
|
33 |
14,10% |
25.11.2010, 23:35
|
#71 (посилання)
|
Новичок
Зараз: поза форумом
Снаряга: ElanRaseSL, ElanSpeedWave12!
|
|
|
|
19.01.2012, 10:50
|
#72 (посилання)
|
-------------
Снаряга: Völkl Bridge '11, Marker Squire Demo, Salomon Course Carbonlink
|
Вже став придивлятися до широких лиж, а які потрібно ще не вияснив (тобто з якими мені краще подружитися вдасться). У великі гори походи поки не планувалися, тому перейматися сильно думками в цьому сезоні на рахунок широких лиж не став. Думав, ще прийде час. А тут тааака зима. І їхати далеко не треба, щоб спробувати каталку в пухляку. Ну як в такому паудері з карвінговими лижами? Ніяк. Перще, що в таких випадках приходить в голову - це скористатися прокатом. Ви не повірите. В околицях Ужгорода, та в прокатних пунктах Красії (куди саме і збираюся відправитися) з фрірайдними лижами вийшов повний голяк. Думаю, може не все знаю і вирішив звернутися по допомогу за інформацією до форумчан нашого любимого форуму. І що? Не пройшло і декілька годин, як мені не просто дали інформацію, а запропонували взяти і покататися на своїх лижах. І хоч ще не покатався, бо планую аж через два дні, та лижі уже стоять в мене, а я вже отримав купу позитивних емоцій. І винуватець, ні, він добродійник цього - Junior.
ПС. Завжди якщо доводиться щось брати користуватися, то стараюся відноситися до цього бережніше ніж до свого власного.
|
|
|
19.01.2012, 12:32
|
#73 (посилання)
|
анти-лом.
Снаряга: Head Magnum, Salomon 24h
|
Лыжи не должны стоять в углу, им от этого скучно... Лыжи сделаны для того, чтобы ехать, но реально катают хорошо если 5% своей жизни... и очень редко умирают от катания, чаще от моральной старости. Разумеется, если не убивать специально. Каждая модель лыж - как живой организм, со своими особенностями, предпочтениями и антипатиями.
Кому как, мне - безумно интересно познакомится с новой для меня лыжей, почуствовать, что она хочет, что умеет, что не любит и что не прощает, постараться с ней подружиться. Оно в принципе похоже на скалолазание - нинада покорять гору. Нужно почуствовать стенку, полюбить ее, найти ее чуствительные места. Тогда - да, пустит на вершину. Нет - скинет нафиг.
Поэтому - нефиг жматься! Без проблем даю свои и по возможности прошу потестить чужие, правда только у знакомых. Но только лыжи! Не ботинки, потому как гигиена и термоусадка. Разумеется, бережное отношение - по умолчанию.
|
|
|
19.01.2012, 13:47
|
#74 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ARMADA JJ '18,
ARMADA El Rey '11,
Liquid Force PS3 '12,
Cannondale Trail 29er 5 '13
|
С радостью делюсь и меняюсь с друзьями , особенно в этом году у всех первые твины и все разные, любопытство берет свое (рокер - большой/маленький, геометрия, жесткость, вес, приземы и т.д. и т.д.)
P.S.: +1 к Lom "...бережное отношение - по умолчанию"
|
|
|
16.02.2012, 13:38
|
#75 (посилання)
|
Шайтан
Снаряга: ...
|
Ботинки - негигиенично, доска - пока никому по росту/весу не подходила.) А маску там, шлем, куртку вторую - легко и даже сама предлагаю, но только друзьям. В принципе, доску тоже легко дам подруге, но при моем сопровождении и при ее ботинках. Хотя, вру, близкой подруг и носки дам.))
А кому-то, кто катается аки бох, но кто мне не знаком, могу одолжить че-то нейтральное типа там шлема ну или перчаток, но доску или маску - наврядли.
|
|
|
05.03.2012, 08:57
|
#76 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Даю, но жалко безумно
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 8 | 30 | 50 | 32 (80%) | 8 (20%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 4 | 104 | 382 | 67 (64%) | 36 (35%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 87 | 3711 | 11336 | 2302 (62%) | 1368 (37%) | 53 (1%) |
---|
|
|
|