Скорее надо объявлять у кого были )
Очень много немцев ездит с убитыми боксами резинкой транспортной перевязанными. Не говоря уже о румынах и югах разных
Точно не скажу, але знаю одне. Знайомий хотів купити бокс TerraDrive. Зателефонував в магаз і йому сказали, що з цим за кордон не зможе поїхати. Тепер шукає Thule б/у
шо за бред
пусть в нормальный магазин заедет
Terra Drive 480 как у меня полная копия тюлиевского бокса
Снаряга: Nordica Hot Rod Jet Fuel, Rossignol Experience 88
Терра драйв имеет все необходимые сертификаты для ЕС,(информация производителя).
По качеству, у приятеля 480-й уже 5 лет, путешествовали и по лесам, боксом ветки ломал, есть царапины но проломов нет, замки работают.
терра дравй - це дуже майстерно вирубана тупою сокирою копія Тюлє. Але сьогодні навіть покупці нових Рейндж Роверів купують терру . Алігарг уже не тот .Вчора на районі зустрів масквіч з тюлєвськми поперечками, то ледве зза керма не випав. Оце поворот долі ).Ага , про що це я ? Думаю, що поліція не має права виясняти ТТХ чи сертифікати чого-небудь на дорозі. Їздять туди( в Європу) навіть на джилях чи інших джаках( які там не продаються через відсутність сертифікату) . А то що терра , то дрова відностно Тюле , то є факт . Хоча лижі з нього може і не випадають...