![]() |
Цитата:
Будете добиратись на власному авто? Душевно то як? Євроремонт, чи мазанка з п'єцом і туалетом на дворі? Поближче до витягів це скільки? 5хв пішого ходу, чи 10хв на власному авто. Якщо на власному авто, то за 1-2 години обїздивши з десяток хат, ви собі знайдете те що до душі. Якщо поїздом тоді Вам необхідно господарів, які зустрінуть на вокзалі і будуть возити до витягів. |
Полазьте по сайтам житла в Карпатах в пилипці-подобовці - думаю зможете зробити вибір. Сайти пошуку житла здається неодноразово вже обговорювались - пошукайте
Ну можу порадити karpaty.info i nezabarom.com.ua |
Я бы очень рекомендовал бы "Справжню казку". Находится в 20 метрах от подъемника, очень душевное и приятное место. Сам там был уже не раз - всегда был очень доволен.
Это правда не совсем частный сектор - это маленькая частная гостиничка. По сервису и душевности - я бы назвал это место одним из лучших на Украине. |
Вопрос к катавшим в Плидобовце по первому снегу. Умные люди говорят, что не очень хорошо из-за черничников. Говорят, что Драг в декабре лучшее будет. Что скажите?
|
Цитата:
|
Цитата:
Останніми роками Гемба не радує наявністю нормального снігового покрову, Драгобрат в цьому плані краще був завжди. |
Цитата:
P.S. Я вам відкрию секрет: урочище Драгобрат і г. Стіг - це теж один великий чорничник :secret:. Я сама цьому не вірила, аж поки не прогулялася по усіх околицях Драгобрату цим літом. Тільки з різницею, що на драгобратівському чорничнику снігу взимку у 5 разів більше, ніж на пилипецькому у цей же період. |
Цитата:
Про Драг в декабре я знаю. Думал на первый снег в Пилипец - гораздо проще добираться, но друзья не советуют. |
В Пилипце-Поддобовце в прошлом году кататься на Нг вообще не возможно было, снега мало, только лыжи покалечили((
|
Неужели никто на НГ не едет на каталку?
:shock: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:34. |