![]() |
Ребята!
Хочу приехать на 3 дня 2 ночи покататься. 23-24 февраля. 4 человека ("парочки") Ищу разумные варианты в Пилипце поближе к креселке. Год назад был в Поддобовце в "Справжня казка" - понравилось, но поскольку еду с новичками - бугель отпадает, народ хочет кресло. Жил как-то в центре Пилипца у Фёдора - огромный колоритный мужик ( к сожалению его контакты канули в лету), если кто поделиться - буду оч рад! В общем, буду рад сообщениям в л.с. ) |
Прикол! Я отдыхал и мне понравилось, меня все устраивало! Я бы не писал про то, что там хорошо, а на самом - там плохо! (я жил на НГ неделю, потом еще раз приезжал в конце января на пару дней)
По поводу переезда: с Воловца в Пилипец ехать примерно пол часа на машине, мне очень интересно узнать, кто будет тратить свой бенз, чтобы довезти людей к себе на шару? Сразу бан за то, что я написал рекламу? Я даже не поражаюсь. Всегда есть люди, которым что нибудь не нравиться, но у меня сейчас складываеться такое чувство, что всем больше хочеться ополчиться против кого-то и забанить. Мне смешно: не нравиться - не едьте, а по телефону можно все узнать. Тем более, обьява моя не одна в этой ветке и других форумах! Если кому то станет легче - баньте, будет над чем посмеяться :) Всем удачи! Отдыхайте с удовольствием! |
За содержание рекламных материалов ответственность несет рекламодатель :D а люди все разные, это да :agree:
|
Хм... Був я за №311 в Івана і Ліди декілька тижнів тому.
Практично все відповідало посту Толбана. Фото справжні. Іван дійсно трохи зверхній. Гостинності не відчув абсолютно. Але й без явної наглості. Ліда адекватна. Харчування нормальне, юшка з грибами, друге з м'ясом (як і замовили). Як бонус ще дали пампушки до чаю. Ми виселялись в суботу, але вдень ще катали. Хтось мав заселитись після обіду, тому нас попросили зібрати речі і залишити в них. Самі ж запропонували нам прийняти душ в їх санвузлі, коли повернемось з каталки (чим ми і скористались). З мінусів: - мухи дійсно були, але після каталки вирубався і не чув :) ; - занадто тепло, аж висушене повітря (важко дихати); на прохання зменшити опалення почули, що не можна, бо недороблений фасад, "труби можуть позамерзати" :); довелось спати з привідчиненим вікном; - кухня сучасна, все є, але спільна з господарями; - з витягів дійсно можна з'їхати до хати, але далеко поза трасами, і треба знати шлях. |
А есть реальные отзывы об отеле "Аратта"? )
|
Цитата:
|
Вполне аргументировано!)
в Конце февраля "будем посмотреть" ) Радует, что у них есть возможность сервисного обслуживания снарядов ) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Підкажіть,будь-ласка, де можна зупинитися в приватному секторі у Пилипці. Плануємо з друзями поїхати покататися 01.03.12-04.03.12, перевірити купу відгуків про "чудове місце":) . Хотілося б неподалік від підйомнику, з нормальними умовами і приємними господарями. Буду дуже вдячна за поради!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:06. |