Пилипец-Подобовец отзывы, жильё, трансфер, цены |
05.01.2012, 23:06
|
#61 (посилання)
|
Ночной прорайдер
Зараз: поза форумом
Снаряга: Тяжёлая...
|
Есть 10 скипасов на пилипецкое кресло, на каждом 1-2 подъёма.
Цена вопроса, 15 грн. за сам скипас + 15 за подъём.
Завтра я целый день в Ужгороде, 7-9 в Пилипце.
|
|
|
09.01.2012, 05:32
|
#62 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Rossignol Scratch Stz
|
сьогодні на день у Пилипець виїжджає четверо лижників з Франківська, хочемо зо два рази сходити на Гембу, сподіваюся зустріти ще когось з форуму
|
|
|
09.01.2012, 10:45
|
#63 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Gotama + Marker duke, Big hit, Seba fr1, Cabrinha sb, North Dice
|
На Гембу нема смислу ходити, оскільки вона залишилась без снігу. На ній багато фірну та леду. Єдині місьця з ціляком вчора були у лісі.
|
|
|
09.01.2012, 11:58
|
#64 (посилання)
|
off piste
Снаряга: Armada TSTw,
Völkl Bash 116
|
Катнули в субб-нед в Пилипці! Стільки снігу і пухляка, і зими, і радості, і покатушок, і друзів, і дикого драйву як на цих вихідних - цього сезону іще не було!
Ліс - просто казка! коли в субб я перша замалювала "лижну змійку" поміж деревами на пухляку в лісах, просто ейфорія, стільки криків радості, ух!
В субб трохи намагались видертись на Гембу, направду багато льоду і фірну, а в нед + іще страшенний туман, змісту дертись туди не було, і так було море снігу в різних непролазних хащах і лісах, які ми успішно пролазили )))) Вчора весь день валив такий сніг, що додому вертались з дикими заздрощами до тих, хто кататиме сьогодні!
Дуже дякую за компашку Віті непчику-перчику ))))), який з нами плавав в сніжному морі! Дуже раді були бачити Володю Ноумінінга, СтасаВ, Пертутто, Мішаню, де ж іще, як не в Плп )))
ех, сезон у розпалі! ура, зима!!!
скоро будуть і фотки.
Всіх з Різдвом!
|
|
|
09.01.2012, 14:23
|
#65 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Atomic, Burton
Atom Bike
|
Востаннє редагував ][iTechAnarxi: 09.01.2012 о 21:35.
|
|
|
09.01.2012, 14:37
|
#66 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Милитари)
|
Катались в неділю,сніга дійсно порядочно.Сподобався бугель,після Красії небо і земля,бугри звичайно там не для починаючих,один раз занесло в ліс ,але це був тільки один раз якось ми звідти виїхали).Без падіння не обішлось і на бугелі.В цілому задоволений.Не сподобалось те що не вистачало скіпасів і моїм друзям доводилось брати талони,в процесі 1-2 талона кожен десь тіряв.
Звичайно не обішлось і без пригод)Під кінець,всі вже чекали знизу а я в погоні за максимальним числом спусків катаюсь і катаюсь.Після 4 дзвінку знизу вирішую спускатись але не як завжди ,а через іншу трасу зразу до стоянки де машина.Сніг валисть очки запотіли,але без низ швидко їхати неможливо,лечу вниз по трасі вдоль гори виявилось вона дуже довга,майже всю дорогу ніодного лижника.Памятаю що повинен бути бугель,замічаю бугель на якому взагалі нікого нема,спускаюсь вздовж бугеля і не розумію, слідів майже ніяких.А дзвінки продовжуються,коли сказав що заблудився мені ніхто не повірив думали що час тягну...Я якимось дивом вдалі замічаю засипані сліди напевно теж якогось заблудившого .Без паніки вирішую йти вздовж потіка по слідам...потім думка "включай джипс" ,поки включився джипс я їду по дорозі ,знімаю лижи перехожу потік,вдягаю лижи ,знову потік знову знімаю...так буле десь 3 раза після чого вирішую лижи взагалі не вдягати...йду пішком...по джипсу видно приблизно де знахожусь...і класика жанра починає сідати телефон,,йшов десь біля 40 хв і тільки тоді побачив першу хату...йду селом ніодної людини щоб запитати де центральна дорога,ще 20 хв і фух пронесло люди...питаю де дорога оказується треба тільки перейти двір і дорога.Дзвінок друзям спускайтеся я десь в центрі села на центральній дорозі,їдуть....проходить 10-15 хв дзвінок "Ти точно на тій дорозі ,бо ми вже далеко від траси?"По кількості машин які спускались з лижами іншого варіанту не могло бути ...Бачу машину яка йде на підйом кажу марку і номер,і на всяк випадок ще побачив номер будинку біля якого стою.проходить ще 15 хвилин і я в машині...
|
|
|
09.01.2012, 16:01
|
#67 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Snowboard
|
Привіт Гимба 07.01.12 краса неймовірна!
Видряпатися було важко, таке враження що лід на горі кипів але неторкані схили снігу цього були варті
|
|
|
|
+
Rio, Deimos, Irinka&AlexTitoff, Джигит, dima13, dr_che, Sera, Yurkis, Влад2010, daniel_drud, tudor, inney, olavin, Pertutto, nep4uk, Dimalew, Sanches, kvitkar, Knur Gorganskyj |
09.01.2012, 16:25
|
#68 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: улыбает...)))
|
|
|
|
09.01.2012, 17:46
|
#69 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: спліт Voile Mojo RX
|
Цитата:
Коментар від desantnikd6
...вирішую спускатись але не як завжди ,а через іншу трасу зразу до стоянки де машина... оли сказав що заблудився мені ніхто не повірив думали що час тягну... вдягаю лижи ,знову потік знову знімаю...так буле десь 3 раза після чого вирішую лижи взагалі не вдягати...йду пішком...
|
років 6-7 тому теж приблизно так "пофрірайдив"
|
|
|
09.01.2012, 20:26
|
#70 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Salomon 24 Hours rasing, Salomon Impact 120,
Stevens XC, Trek Mamba 2013
|
Откатал в Пилипце 8-9 января. Солнце сменялось тучами и снегом. Снега более чем достаточно. Бугры на центральной трассе не для начинающих, но есть интересная альтернатива. Сначала поднимался на креселке, но потом попробовал бугель и понял - незачем платить больше. Получил море удовольствия. Не знаю где еще можно так накататься за 100 гривен.
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 43 (73%) | 16 (27%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 42 | 111 | 43 (73%) | 16 (27%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 94 | 3670 | 11395 | 2281 (62%) | 1355 (37%) | 51 (1%) |
---|
|
|
|