Разное обьявления о продаже |
22.10.2009, 19:38
|
#21 (посилання)
|
Паблик Энеми
Зараз: поза форумом
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
Цитата:
По-перше вони там не такі вже й дешеві
|
скрізь ціни +- одинакові, але там модна попасти на розпродажу.
Цитата:
по-друге на доставку такого товару йде купа грошей.
|
не купа а 15$ + 7$ за кожен кілограм вантажу
Цитата:
Зате такі товари як г/л маски можна купити за $10-20 з доставкою.
|
уявіть маску за 180 грн ?!?! уявили ?!?! так вони там такі самі.. і за такіж гроші, якщо вже везти ззаокеану то щось реально хороше і якісне.
Цитата:
о можна буквально за пару доларів виторгувати (доставка безкоштовна)
|
безкоштовний тільки сир в мишоловці, доставка за 10 000 км безплатною по в принципі неможе бути.
|
|
|
22.10.2009, 19:58
|
#22 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Salomon Screem
|
Я зробив більш ніж 50 покупок на ібей і знаю про що говорю. Вивчив цей ринок повністтю.
За один цент! я купив блок що заряжає USB-пристрої (mp3-плеєри, телефони . . .) від розетки. Це з доставкою. (Доставка напевне що не безкоштовна, в любому випадку я за неї не платив). Давно вже не згідний з виразом "безкоштовний тільки сир в мишоловці". Треба просто вміти ловити халяву. Товар віддається майже безкоштовно, у збиток собі, не просто так, але пояснювати це тут не маю часу. . .
Цитата:
не купа а 15$ + 7$ за кожен кілограм вантажу
|
Цього мало? Добате тоді таможню 44% від вартості товару і доставки (якщо доставка кур'єрською службою, а лижі, мені здається, доставить тільки кур'єрська служба а-ля UPS, DHL, TNT, FeDex . . .)
Цитата:
уявіть маску за 180 грн ?!?! уявили ?!?!
|
Нової маски з anti-UV і anti-fog у нас я не уявляю. Можливо і є, але я таких цін і близько не бачив. Пізніше скину посилання на лот, який планую виграти, там і подивитесь фотографію.
|
|
|
22.10.2009, 20:03
|
#23 (посилання)
|
Белый Брат
Снаряга: Здоровым спорт не нужен ,а больным он вреден (С)
|
Пару часов назад связался с sergio8311, отправил ссылку на интересный мне товар,в понедельник бум смотреть на результат
|
|
|
22.10.2009, 20:07
|
#24 (посилання)
|
Новичок
|
Щоб не гадати, подивився у скільки обійдеться доставка лиж. В середньому - $90. Правда доставляють і міжнародною службою доставки, значить з доставки 44% таможня брати не буде. А якщо купити лижі до ~$270, то взагалі на таможню не попадете. Якщо купити дорожчі, то +44% від їх ціни таможні. Можна схитрити і оплатити тільки 20% при відправці, але це можна зробити тільки через посередника в США, а це також додаткові гроші.
|
|
|
22.10.2009, 20:25
|
#25 (посилання)
|
Лыжница
Снаряга: Völkl Attiva S5 Titanium 06/07
Specialized Myka HT 2010
|
Цитата:
Коментар від Константин
Пару часов назад связался с sergio8311, отправил ссылку на интересный мне товар,в понедельник бум смотреть на результат
|
Уже заключила с ним договор, сейчас жду лыжики. Кстати на мои 2 запроса реагировал в течении 30-40 минут!
По поводу стоимости... Договор заключен на 180$, сюда входит стоимость НОВЫХ лыж, стоимость доставки и комиссия посредника(вместе с таможенной платой).
Причем лыжи верхние в своей линейке, надыбала случайно, отказаться не смогла
|
|
|
22.10.2009, 20:32
|
#26 (посилання)
|
Новичок
|
Ну як виграєте аукціон, скиньте будь-ласка ссилку на лот. Подивимось і порадійомо за вас, бо і самому цікаво. Скільки дивився - вигідних пропозицій не бачив.
|
|
|
22.10.2009, 20:38
|
#27 (посилання)
|
Лыжница
Снаряга: Völkl Attiva S5 Titanium 06/07
Specialized Myka HT 2010
|
Цитата:
Коментар від akaterynchuk
Ну як виграєте аукціон, скиньте будь-ласка ссилку на лот. Подивимось і порадійомо за вас, бо і самому цікаво. Скільки дивився - вигідних пропозицій не бачив.
|
Навіть не аукціон, просто сток нових лиж і кріплень сюди
|
|
|
23.10.2009, 07:43
|
#28 (посилання)
|
Новичок
|
> Ось< я виграв маску за $13. Доставка безкоштовна.
Продавець продавав маски від одного долара для розкрутки. В історії його продаж можна побачити маски куплені за $3. Я попав на самий кінець розкрутки. Тепер в нього можна купити тільки за фіксованою ціною. Ціни можете подивитись тут. За доставку він вже хоче $5.
Ще можна подивитись у цього продавця. Маски по фіксованій ціні. Є від $7-8. За доставку бере ше $1-2. За якість я правда промовчу.
Короче хто шукає той знайде.
|
|
|
23.10.2009, 15:40
|
#29 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Цитата:
Коментар від akaterynchuk
> Ось< я виграв маску за $13. Доставка безкоштовна.
Продавець продавав маски від одного долара для розкрутки. В історії його продаж можна побачити маски куплені за $3. Я попав на самий кінець розкрутки. Тепер в нього можна купити тільки за фіксованою ціною. Ціни можете подивитись тут. За доставку він вже хоче $5.
Ще можна подивитись у цього продавця. Маски по фіксованій ціні. Є від $7-8. За доставку бере ше $1-2. За якість я правда промовчу.
Короче хто шукає той знайде.
|
Так продавець же Китаєць,і я думаю твар в нього такий же )))
У Китайців майже весь товар з безкоштовною доставкою,в них такий "дорогий" товар ,що продаючи за 3 бакса вони відбивають і доставку, і ще й на хліб заробляють. Там вже ясно якої якості товар. Я б не ризикував таке купувати.
|
|
|
23.10.2009, 16:05
|
#30 (посилання)
|
Новичок
|
sergio8311
Якраз з китайцями вигідно мати справу, якщо криза тисне. Якщо в мене немає більше як 100 грн. на маску, то що мені робити?
В даному випадку він навряд чи щось відбиває, так як це продажа у збиток для розкрутки. Неодноразово мав справу з китайцями. Здебільшого тільки приємні враження за винятком деяких випадків (прийшов поломаний плеєр, я показав фотографії, китаєць вернув гроші, що н-д американець просто так би не зробив).
Ще півроку назад купив такий телефон на дві сім з великим сенсорним екраном і карточкою на 2 Гб. Тоді це мені коштувало 56€. Все працює відмінно (правда переклад кривий, але мене й англійська влаштовує).
Повірте, у ваших порадах мені немає потреби. Я маю власний досвід.
Так як ви посередник, то напевне зробили набагато, в рази, більше покупок ніж я, але видно що з китайцями не працювали. Можливо я і помиляюсь.
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 4 | 10 | 23 | 9 (64%) | 5 (36%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 147 | 468 | 83 (56%) | 60 (41%) | 5 (3%) |
---|
Month | 5 | 103 | 3807 | 12462 | 2363 (61%) | 1464 (38%) | 57 (1%) |
---|
|
|
|