![]() |
Ага, і я там був вчора-позавчора, і повністю згоден з вище написаним, дещо додам від себе. Снігу - Валом, в лісі до 1,2 метра черги були місцями і періодично, набільше і найчастіше - центр, північ, нижній захід. Каталка була просто бомбезною!!!:Yahoo!: моя дружина освоїла чорні траси Тростяну що дуже мене тішить, Я ж розкатував пухку недоторкану метрову гладь в лісі де тільки міг, :slalom: найкраще було в лісі на північ вздовж північного бугеля, (зліва якщо дивитися вниз...) але всю можливу цілину на відкритих ділянках вже нажаль розкатали:pardon: 2 дні шаленого катання на Тростяній вдалися на славу. Єдиний мінус цього сезону (мушу висловитись) наявність тільки двох видів абонементів: денний і на 4 рази, це дуже зле :fool: ще й за невиправдано високу ціну:No::beee: туристам просто не дають права вибору і така політика тільки збільшує кількість хабарів (розрахунок на місці... бачив всюди де не було міліції) Я вважаю якщо вже берете з туристів такі гроші то проведіть модернізацію Тростяну нє не зробити з нього Буковель в жодному разі!!!! а поставити швидші і потужніші бугеля, давно пора новий 4-х крісельний підйомник який і швидший і надійніший ніж той що є, бо під кріслом катання супер !!!!:good: а їхати назад можна задубіти. Модернізація=збільшення прибутків....
|
Цитата:
Стосовно невиправдано високої ціни i вiдсутностi вибору - дозвольте не погодитися. Тут все залежить вiд мотивацiї та "для чого я виїхав на гору?" Саме тут i починається вибiр. Приїхавши о 10 ранку у Славсько(лєпєздричкою), оцiнюючи шанси опинитися на горi +/- 11.30 - 12.00(дiйти до хати, переодягнутися, тиндиринди..), усвiдомлюючи той факт, що це перший з двох днiв катання i бiльше нiж 10 разiв, до того як вiдвалиться дупа i ноги стануть ватними, не спустишся, вiдключаєш режим "та я! та 32 спуски по центрi! та 100ка по жипiесу..." береш абонемент на 4(+ 4) i починаєш вкатуватись... А ще додайте до цього можливi черги, зупинки підйомникiв i т.д. i катайтесь по 20грн. за підйом. А вже наступного дня, о 9.30 ми вже на горi(зробивши вибiр в сторону гарно покататися, не витрачаючи багато часу на iншi приємностi), купуємо "денний" за 210грн. i до 16.30(без панiки, з необхiдними зупинками на вiдпочити) маємо всi шанси вiдкатати в своє задоволення менше нiж по 10грн. за підйом. Звичайно, це моя думка i мої спостереження. I на мою думку, це не є невиправдано висока ціна. Цитата:
Тодi вiд "люди в жинсах" нiчо не лишиться, а ми будемо стояти i спостерiгати за цiєю феєрiєю перемоги машин над "людством". Переважну бiльшiсть суперменiв треба пiднiмати виключно крiсельними підйомниками. P.S. Этими выходными Тростян подарил отличное катание! А также непередаваемые ощущения компрессии в обеих нижних полушариях(и других базаданных тела) при попытке поднять это тело в вертикальное положение и заставить его двигаться по направлению к рабочему месту. |
Цитата:
Думаю після декількох невдалих двобоїв з бугелем "люди в джинсах" самі підуть на новий 4-х крісельний підйомник... не знаю як для вас, а для більшості трохи задорого....:unknown: |
Сегодня приехал из славского. Погода отличная, жил "у коваля" - тож отлично. Тростян в поряде,
Добавлено через 5 минут Бугели ходят отлично, в самый раз |
Запитання по горі Політех. З другом був на Казковій Поляні ( він вчиться кататися), Наступну гору за складністю обрали Політех ( я був там, але дуже давно, нічого не пам'ятаю)
Цікавить: 1)кількість бугельних витягів та довжина витягів? 2)Ціна бугеля? 3)Наявність вузьких горбистих ділянок що перешкоджають маневруванню (різанню схила) дякую! |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
різати нема куда |
я чо не гуглив одразу, бо знаю що раніше було так, що по політеху інфи нуль, видно зараз ситуація змінилася. особлива бодяка за карту, бачив її в інеті, але не міг знайти достатнього розміру, щоби було читабельно.
|
а дорога на Славське до Політеху як там? Ями залатані, не повибивало вибоїни після відлиги?
|
Дорога жахлива, своєю автівкою краще не їхати.
|
та я знаю що жахлива. Мене цікавить ступінь жахливості, щоби зробити вибір в користь авто чи поїзда.
Від Київ-Чом до Політех 20 км дороги.Частина дороги зроблена і є хорошою, здається приблизно з 10 км. Решту 10 км наскільки погана? Я літом їздив, вона була полатана, можна було помаленьку їхати. А зараз? Помаленьку можна чи навіть так шкідливо для машини? І ще два запитання по політехові: 1)скільки км від вокзалу (бо гугл карти не хочуть давати детальної картинки по Славську)? 2)Маємо 2 бугелі 1 км та 600 метрів. Мене цікавить чи на 600 метровому бугель схил відносно пологий, обов'язково широкий та обов'язково без горбів? (друг казав, інакше не поїде. Ми з ним були на Казковій поляні, самі знаєте, що там за гірка. І він хоче туди ще разок, щоби підвчитися. Я кажу давай на Політех, на що він каже, що лище якщо гірка відповідає вищи заявленим критеріям) Буду дуже вдячний за відповіді! |
настільки жахлива, що ступінь її жахливості важко описати найжахливішими словами жаху
|
:cry:
Добавлено через 12 минут По поїздах виходить 807-мим туди, з головного вокзалу відправлення - 7:57, прибуває - 10:05, Назад 809-им відправлення 19:45 прибуття 21:55 так їздять поїздом на славське? Якщо кататися до годинки шостої, то 19:45 навіть трохи запізно. |
Откатала сб-вск на Тростяне - он был жесткий, но всё равно прекрасен. С одной стороны его таки ретрачат: местами, довольно коряво, не каждый день, но всё же! в такие вот жесткие дни это сильно помогает. С другой стороны любители девственной горы могут быть спокойны - все традиционные "фишки" Тростяна на месте, до тех пор пока не возрастет мастерство ретраководов... во что верится с трудом :agree:
Рекомендую всем, кто на ретраченых трасах считает себя супер-профи, сравнивает скорость спуска со скоростью свободного падения, хает классику и т.п. - поезжайте на Тростян и сдайте экзамен на универсального лыжника :mosking: |
Вопрос львовянам.
Хочу с сыном поехать через неделю в Славское (в Фортецю) на 2 дня. Наш одесский поезд (Одесса-Ужгород) приходит в 10-26 в Славское. Т.е. почти пол дня пропадает. Львовский приходит во Львов в 6-06, а ближайший 807 на Славское уходит в 7-57 и прибывает на 20 минут раньше Одесского. Теперь вопрос: а можно-ли от вокзала в будний день уехать каким-нибудь автобусом, или маршруткой часиков в 7 утра, чтобы приехать на место пораньше? |
Чего пропадает-то?!
Из поезда выходите правильно одеты, Через 15 минут вы в Фортеце, ещё через 10 -едете на кресле. Подъёмники работают до 16-30 железно, а центр и того больше. Кроме того при большом снеге можно съехать до "Фортеци" по противоположному склону (уточните у Ирен есть ли там снег - ей из окна видно:agree:) Для первого дня укататься - выше крыши. "Это ж не бук, детка!" :) Добавлено через 6 минут Цитата:
А ещё круче при первом варианте: выбрасываете в холл вещи и этой же машиной едете на Центр. Ещё и сэкономите:wink: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:39. |