Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Славське (https://extreme.com.ua/forum/56-slavske/)
-   -   Славське сезон 2014 (https://extreme.com.ua/forum/slavske/11838-slavske-sezon-2014-a.html)

nazdar 29.11.2013 21:46

...проаналізуйте добре чи вам потрібен скіпас на весь день!!! Спробуйте спочатку купляти картки по 4 спуски. В результаті може вийти значна економія...

Dmitrij 29.11.2013 22:01

Спорядження буду тягти з собою, здається, так вигідніше. Ски пас, здається, нема сенсу брати(особисто для мене) . Та гроші менше всього турбують, я вже все порахував. Важливіше де краще починати кататись. Славське ідеально підходить через транспорт та ціну, а от гірки з описів на різних форумах або дуже прості(Політех), або дуже складні(Тростян). Хоча я уявленя немаю які вони насправді. З відео, що в ютубі про Тростян, здалось, що для мене це занадто круто. Захар беркут 40 хв. на кріслі - романтично, але занадто. Проте ці враження можуть бути хибними. Прошу прокоментувати не як для людей з добрими навиками, а я для початківців. Хоча мені вже тут одну пораду дали.

Salseros 29.11.2013 22:15

Цитата:

Коментар від Dmitrij (Коментар 234581)
Ще раз прошу вибачення, якщо завадив,

Да нормально всё, не парься! :)
(Если б было что не так - то я ещё тот "лесник":aggressive::офф грохну сразу:agree:

У тебя уже столько инфы, что надо просто собраться и ехать.
Селись прямо в Славском. Оттуда на бобиках можешь доехать до любой из 4-х горок, смотря по погоде и своему прогрессу. Поверь, что ты спустишься и освоишь трассы и бугеля Тростяна на 3-4 день при толковом подходе к обучению.

А то, что я написал насчёт одежды и очков, так это только потому, что лично у меня нет вещей только для катания на лыжах.

В общем, хорошей каталки и да станет Тростян твоим другом!

Fazer Alex 29.11.2013 22:29

Цитата:

Коментар від Salseros (Коментар 234615)
что лично у меня нет вещей только для катания на лыжах.

И правильно. Правда, комбез (высокие штаны по грудь с подтяжками) я сам пошил (со товарищ), а куртка обычная спортивная. На первый раз можно обойтись двумя спортивными штанами, чтобы теплее было. Я вот буду товарища вывозить, в первый раз, то так и экипируется.

Spin 29.11.2013 23:01

Цитата:

Коментар від Dmitrij (Коментар 234614)
Спорядження буду тягти з собою, здається, так вигідніше. Ски пас, здається, нема сенсу брати(особисто для мене) . Та гроші менше всього турбують, я вже все порахував. Важливіше де краще починати кататись. Славське ідеально підходить через транспорт та ціну, а от гірки з описів на різних форумах або дуже прості(Політех), або дуже складні(Тростян). Хоча я уявленя немаю які вони насправді. З відео, що в ютубі про Тростян, здалось, що для мене це занадто круто. Захар беркут 40 хв. на кріслі - романтично, але занадто. Проте ці враження можуть бути хибними. Прошу прокоментувати не як для людей з добрими навиками, а я для початківців. Хоча мені вже тут одну пораду дали.

На западном склоне Тростяна внизу есть учебный бугель и склон там для учебы подходящий. Туда, вроде, и подъехать можно, только я не знаю как. Обычно сверху туда добирался.

skifmk 30.11.2013 11:31

Цитата:

а почему вы не рассматриваете вариант с проживанием на горе? те же Три поросята... атмосфера прекрасная, готовят очень вкусно, не надо каждый день заморачиваться с добиранием на уазиках, цена на прокат такая же как и на вокзале. да, обойдется это удовольствие дороже, но ОНО ТОГО СТОИТ! да и бюджет у вас вроди еще имел запас. Можете перезвонить туда и все с ними обсудить, персонал довольно таки любезный.
если нет то еще как вариант сэкономить на прокате можно поторговаться на вокзале аргументируя что беру на 4 дня все в одном месте, лижи обойдутся в 50 грн/день и костюм 50 (проверено(даже дешевле брали))

Zeal 01.12.2013 22:40

Цитата:

Не ссы, просто едь :slalom: а там сразу на тростян. имхо :newschool:

ЗЫ: отбивать 6кгрн :)

d1c0br4z 02.12.2013 17:46

Цитата:

Коментар від skifmk (Коментар 234652)
лижи обойдутся в 50 грн/день и костюм 50 (проверено(даже дешевле брали))

что это за лыжи за 50грн и даже дешевле в день? Были в еще 2 года назад в Славском, прокат нормальный стоил 70грн.
Если едете в первый раз - вам лучше сразу на Политех )) Сам с нее начинал, очень теплые воспоминания ))

А селиться лучше в центре, так к любой горке легче добираться, да и дешевле там.

Lom 02.12.2013 19:40

Интересно, что за лыжи предлагается за полтинник? Для сравнения, за 80 или 90 грн смотря по сезону разные прокаты в Мигово предлагают отличнейший Велкл Анлимитед, сопливый пропеллер Фишер RX Fire, и даже пытаются спуливать гнусный слепок из пластилина и сушеных кизяков, которую россигнол называет лыжами. Цена проката от бренда/модели не зависит. Я не знаю, 80-90 грн - это много или мало для проката?

alexl2003 02.12.2013 20:03

Почему не рассматривается Погар? Там и кресельный подъемник есть и бугель и вероятность снега почти гарантирована в середине января.

skifmk 02.12.2013 20:38

Цитата:

Коментар від d1c0br4z (Коментар 234887)
что это за лыжи за 50грн и даже дешевле в день? Были в еще 2 года назад в Славском, прокат нормальный стоил 70грн.
Если едете в первый раз - вам лучше сразу на Политех )) Сам с нее начинал, очень теплые воспоминания ))

А селиться лучше в центре, так к любой горке легче добираться, да и дешевле там.

читать умеете?
я писал что можно договориться

можешь ты и 200 за прокат давать, но лижи там лучше не появятся, тоесть если хотите нормальные лижи взять нужно брать у себя в городе, а не в Славско

Dimdan 02.12.2013 20:54

Цитата:

Коментар від skifmk (Коментар 234910)
читать умеете?
я писал что можно договориться

можешь ты и 200 за прокат давать, но лижи там лучше не появятся, тоесть если хотите нормальные лижи взять нужно брать у себя в городе, а не в Славско

Я прошлом году в Ровини брал на прокат новые фишера . Дал 200 грн. за 4 дня. А на 1 сутки они 70 грн стоили. Но брать все же лучше у себя - хз или попадешь там на нормальные, в основном - дрова.

Jolie 02.12.2013 21:08

Цитата:

Коментар від skifmk (Коментар 234910)

До речі, спірне питання, особливо, якщо це стосується початку сезону. У Славському в середині осені власники прокатів оновлюють свої прокати: їм привозять із австрійських курортів лижі різних калібрів, часто майже нові (катані кілька разів) і найкращі екземпляри розлітаються між своїми людьми. Місцеві добре знають цей щорічний ритуал, так як це реальна можливість самому оновитися.

Треба розуміти, що кожного сезону найкраще підготовлене спорядження доживає максимум до різдвяних свят; у лютому і канти, і топшит вже геть вбитий. І чимало прокатів що на курортах, що у містах цим грішать - до Нового року готують спорядження для прокату, а після екватора сезону і наприкінці зими за тими лижами вже ніхто й не дивититься.

Таку саму тенденцію я помітила свого часу у буковелівських прокатах, де половина моїх знайомих брала комплекти на прокат - у грудні лижі у дуже доброму стані, а через 1,5-2 місяці - ну дрова, реально, штахети від паркана, не їдуть, кріпленя заїдають і т.п. Тоді, пригадую, піднімалося питання: чи варто брати абонементи на спорядження, якщо у Львові можна взяти нормальні, не вбиті лижі (а на Буці, якщо не пощастить, ще й черевики можуть бути і подерті, і мокрі від попереднього катальщика).

skifmk 02.12.2013 21:39

Цитата:

Коментар від Dimdan (Коментар 234912)
Я прошлом году в Ровини брал на прокат новые фишера . Дал 200 грн. за 4 дня. А на 1 сутки они 70 грн стоили. Но брать все же лучше у себя - хз или попадешь там на нормальные, в основном - дрова.

ну мы ж тут обсуждаем прокат в Славско?

Цитата:

Коментар від Jolie
До речі, спірне питання, особливо, якщо це стосується початку сезону. У Славському в середині осені власники прокатів оновлюють свої прокати: їм привозять із австрійських курортів лижі різних калібрів, часто майже нові (катані кілька разів) і найкращі екземпляри розлітаються між своїми людьми. Місцеві добре знають цей щорічний ритуал, так як це реальна можливість самому оновитися.

тут зовсім не про це мова, в Славсько майже нема різного цінового діапазону на прокат спорядження (тобто майже нема залежності ціна - якість)
тому якщо всетаки вирішили брати там лижі, то можна домовитись і за 50 в день (через те що берете на 4-5 днів)

d1c0br4z 02.12.2013 23:36

да есть в Славском нормальные прокаты. За 70 гривен мы катались практически на новых фелькль RTM 75 (прокат недалеко от Погара). Ничего тащить с собой не нужно.

skifmk представьте, умею

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:23.