![]() |
Цитата:
Навіть ті проталини, які там намітилися позаминулих вихідних, всі позасипало снігом. Землі ніде нема, хоча снігу загалом не багато (порівнюючи з нормальними зимами). Центр рівняли ратраком перед вихідними. Захід був майже рівний і без ратрака. Всі бугеля працювали. Говорив з головним бугельманом - каже, що серед тижня будуть дивитися/думати що включати, бо мало людей, дуже мала каса, а на вихідні 100% все буде працювати. Варто їхати, рекомендую. |
По прежнему 700 гр день?
|
Цитата:
|
На Тростяні сніг валить, а бугеля стоять. Сказали пт, сб, нд точно, в інші дні за наявності людей. Ну не ідараси?
|
@yura.bogomol, всё норм. наша толпа будет там в четверг. приезжайте
|
@Sheridan ,в тому і прікол, що мені в четвер на один день тільки вийде. Хочеться дні вибирати коли мені підходить, а не коли вони в носі наковиряють включити.
|
@yura.bogomol, купи себе Тростян и диктуй условия ))) это ж рынок
|
Так, народ. Этой ночью наконец-то появился минус и пошел снег. Идти он будет четверо суток. Подьёмники включат при условии, что на гору приедет от 20 человек. Вы знаете, что делать.
Увидимся в четверг на горе. Наш поезд приходит в 10.40. |
@Sheridan , нє-нє, шоб потім мене ідарасом називали?))
Але суть в іншому. На снігІнфо в чаті чоловік 10 нарахував, які в Славську і думають куди далі: на Тростян, Захар, чи додому. Плюс 100% хтось стояв біля каси. Плюс ті, хто в Славську, дивляться камери але не писали в чаті. При включеному одному бугелі було б і більше ніж 30-40 чол, про які говорить керівництво, як про умову включення. І завтра ще б приїхали, бо побачили що крутиться. А так виходить: заплати за дорогу, уазік і тоді МОЖЕ покатаєшся. Лотерея... А вони потім ниють, що невигідно, людей нема і т.д. |
нема шо думать - го в четвер катосити, я думаю 40 людей назбираємо
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:44. |