Славське отзывы, жильё, трансфер, цены |
22.09.2009, 21:04
|
|
Координатор Форума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Славське сезон 2010
Название: Славское (укр. Славське)
История курорта: Первые упоминания об этих местах датируются 1015 годом, хотя исторической датой основания Славска считается 1483 год. Первые подъемники были установлены в 1930-х годах.
Как добраться: на поезде, автобусе (ж/д линия Львов-Ужгород) или на авто.
Растояние от ближайшего областного центра: от Львова - 130 км.
Горы: г.Тростян, г.Менчіл (Варшава), г.Погар, г.Високий Верх (Захар Беркут), г.Погар, Політехнік(ФМІ)
Карта склонов г.Тростян
Вид с кресельного подъемника на г.Тростян
Сайты:
- Захар Беркут
- Тростян
Трансферы по всей Украине в Славское тут: Трансферы и попутчики - Горнолыжный Форум
|
|
|
06.11.2009, 17:54
|
#11 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від Kateryna
А Вы хотите в Славск на машине своей мечты приехать?
Там подвох может быть еще в другом: перед Славском очень узкий и хлипкий мостик (хотя лесовозы вроде ездят...)
|
А можна детальніше від цього місця? Про який міст йдеться мова? Скільки років туди їжджу, ніяких вузьких мостів перед самим Славським не пригадую .
|
|
|
06.11.2009, 18:31
|
#12 (посилання)
|
добрая фея
Снаряга: Elan Mag Spice, Elan Vario
|
Это не перед самым Славском, а ближайший к Славску мост. На тот момент, когда мы ездили он был в плачевном состоянии (возможно, его как раз готовились ремонтировать).
А в общем дорога получилась зачетная . Жаль только что ненадолго
|
|
|
06.11.2009, 18:43
|
#13 (посилання)
|
Координатор Форума
|
Цитата:
Коментар від Kateryna
Это не перед самым Славском, а ближайший к Славску мост. На тот момент, когда мы ездили он был в плачевном состоянии (возможно, его как раз готовились ремонтировать).
А в общем дорога получилась зачетная . Жаль только что ненадолго
|
Від повороту з ужгородської траси (від "Святослава") по дорозі на Славське є два вузьких мости: перший - за центром села Гребенів (наскільки я знаю, завжди був у нормальному стані), другий - у центрі села Тухля. Другий є потенційно небезпечним у плані роз"їзду - різкий поворот, погана оглядовість (раз там мало у аварію не потрапили). Очевидно, це він і є.
P.S. Загалом що у Гребенові, що у Тухлі дорога жахлива. У самому Славському нема стільки ям.
|
|
|
06.11.2009, 19:00
|
#14 (посилання)
|
добрая фея
Снаряга: Elan Mag Spice, Elan Vario
|
Цитата:
Коментар від Jolie
Від повороту з ужгородської траси (від "Святослава") по дорозі на Славське є два вузьких мости: перший - за центром села Гребенів (наскільки я знаю, завжди був у нормальному стані), другий - у центрі села Тухля. Другий є потенційно небезпечним у плані роз"їзду - різкий поворот, погана оглядовість (раз там мало у аварію не потрапили). Очевидно, це він і є.
P.S. Загалом що у Гребенові, що у Тухлі дорога жахлива. У самому Славському нема стільки ям.
|
Не буду спорить, я не на "5" знаю эту дорогу, но вроде бы этот мостик дальше. Менше з тим... Все-равно мимо не проедешь
Должна тебя расстроить . Теперь в самом Славском яма на яме . Ремонт сделан от кладбища (не уверена, вроде бы в Тухле) и до таблички "Славське". То что дальше, дорогой назвать сложно А ж/д переезд просто в окопах (в мае Залiзниця меняла шпалы).
Но если хоть немножко позасыпают проблемные участки, то будет
|
|
|
09.11.2009, 10:44
|
#15 (посилання)
|
Володар Грабовця
Зараз:
на форумі
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Цитата:
Коментар від Glosster
Это тоже трабл, но по логике тоже перед мостиком какой то знак по ограничению массы должен быть. Тонн 15-20 мне б хватило. По высоте я все равно буду машинку до 3,5м подгонять(кроме Славско по Украине еще есть масса мест где бы хотелось пролазить). А то проблемно оставлять машну в Сколе, а добираться дальше чем попало. Так, мечты в предверии сезона.
|
В Славську є ще інша проблема, дуже мало місця для паркування транспорту, не кажучи вже про великогабаритний. Єдине місце де можна припаркувати твоє авто, це біля бази "Динамо" і то, якщо дозволять.:wink:Можна попробувати відцепити трейлер і паркуватися без нього.
|
|
|
09.11.2009, 10:56
|
#16 (посилання)
|
Координатор Форума
|
Цитата:
Коментар від Bob_Kneissl
В Славську є ще інша проблема, дуже мало місця для паркування транспорту, не кажучи вже про великогабаритний. Єдине місце де можна припаркувати твоє авто, це біля бази "Динамо" і то, якщо дозволять.:wink:Можна попробувати відцепити трейлер і паркуватися без нього.
|
Чому тільки біля "Динамо", на парковці туристичної бази "Перлина Карпат" теж є місце, де якраз багатогабаритний транспорт і паркується . Принамні автобуси класу "Неоплан", "Мерседес" і "Ман" там постійно бачила (ми ж в свою чергу там свій "Спринтер" припарковували).
|
|
|
09.11.2009, 10:56
|
#17 (посилання)
|
Володар Грабовця
Зараз:
на форумі
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Цитата:
Коментар від Jolie
|
Так, це він, з великою ямою під мостом, там дісно небезпечно. В багатьох авто примерзали гальма після попадання в цю яму з водою.
|
|
|
09.11.2009, 11:02
|
#18 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Gotama + Marker duke, Big hit, Seba fr1, Cabrinha sb, North Dice
|
А на грабовці є де поставити машину, чи краще біля варшави і тоді вже туди?
|
|
|
09.11.2009, 12:06
|
#19 (посилання)
|
Володар Грабовця
Зараз:
на форумі
|
Цитата:
Коментар від nomeaning
А на грабовці є де поставити машину, чи краще біля варшави і тоді вже туди?
|
Залежно яку, якщо ГАЗ-66 або УАЗ з ланцюгами, то можна заїхати з Тухлі, але коли багато снігу, то останній підйом проблемний. З сторони Славського то заїзжають до полички, де всі переодягаються. Цієї зимои бульдозер прогорнув сніг на дорозі і УАЗик довозив до полички біля підйомника.:wink: Радив би не гвалтувати своє авто для такого підйому, для цього треба добре знати місцеву дорогу.
Добавлено через 48 минут
Цитата:
Коментар від Jolie
Чому тільки біля "Динамо", на парковці туристичної бази "Перлина Карпат" теж є місце, де якраз багатогабаритний транспорт і паркується . Принамні автобуси класу "Неоплан", "Мерседес" і "Ман" там постійно бачила (ми ж в свою чергу там свій "Спринтер" припарковували).
|
Цієї зими не дозволяли паркувати автобуси біля "Перлини Карпат", а в суботу і неділю їхня парковка так забита авто, що як треба скоріше виїхати, то проблематично, був свідком такого. Великі автобуси "Калини", "Міст-Туру" та інших перевізників паркувалися біля вокзалу, бази "Динамо", "Захара Беркута" або внизу "Політехніка" .
|
|
|
09.11.2009, 19:15
|
#20 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Atomic Metron EX
|
Мне кажется самый оптимальный вариант (лично для меня), так это заправка "ОККО" на въезде. Там и "бобик" поймаю, они на заправку сюда заезжают.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 1 | 0 | 34 | 89 | 39 (76%) | 12 (24%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 4 | 133 | 351 | 73 (55%) | 58 (44%) | 2 (2%) |
---|
Month | 7 | 62 | 3305 | 9097 | 2146 (64%) | 1168 (35%) | 37 (1%) |
---|
|
|
|