Славське отзывы, жильё, трансфер, цены |
22.09.2009, 21:04
|
|
Координатор Форума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Славське сезон 2010
Название: Славское (укр. Славське)
История курорта: Первые упоминания об этих местах датируются 1015 годом, хотя исторической датой основания Славска считается 1483 год. Первые подъемники были установлены в 1930-х годах.
Как добраться: на поезде, автобусе (ж/д линия Львов-Ужгород) или на авто.
Растояние от ближайшего областного центра: от Львова - 130 км.
Горы: г.Тростян, г.Менчіл (Варшава), г.Погар, г.Високий Верх (Захар Беркут), г.Погар, Політехнік(ФМІ)
Карта склонов г.Тростян
Вид с кресельного подъемника на г.Тростян
Сайты:
- Захар Беркут
- Тростян
Трансферы по всей Украине в Славское тут: Трансферы и попутчики - Горнолыжный Форум
|
|
|
04.02.2010, 14:59
|
#81 (посилання)
|
off piste
Снаряга: Armada TSTw,
Völkl Bash 116
|
Цитата:
Коментар від Irish
а я власне їду завтра з робочим колективом людей "на лижі ставити" - ну там, колибка, сауна, шашличок
спортивна програма починається у суботу і я думаю, куди це людей вперше краще повезти - політех/ФМІ, тростян, Варшава чи взагалі на Плай махнути?
сам, мабуть, не покатаю нормально у суботу, тому, якщо там справді Powder Weekend - боюся, доведеться у неділю елекричкою, як у старі добрі часи, махнути ...
|
Ой, на лижі ставити мабуть на Плай я б радила)) там і крісло, і полого, і сніг насипаний без коряг, камнів і льоду)) а то сама на Тростяні починала, жесть...якби не Рейн , фіг би каталась ше потім на лижах)))
а весь паудер в Пилипці....ех))
|
|
|
04.02.2010, 21:50
|
#82 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: спліт Voile Mojo RX
|
04.02.
Тростян порадував хорошою погодою і свіжими 7-10 см. снігу, який нападав вчора ввечері Під ним теж сніг, хоч і не дуже багато.
Центр швидко розкатали. Труби - місцями до землі.
А на півдні можна було розкатувати свіжачок аж до обіду!
Крім центру працювали ще крісло і захід (там не катав).
Під кріслом теж добре, але останні метрів 100 зчесані до землі, трави, корчів...
Біля обіду маже все вже було розкатано. Центр в горбах.
Але при бажанні і наполегливості, через ліс і кущі, майже цілі полянки можна було знайти і розкатати і після 15.00. Фотік не брав, але цю на радощах вирішив клацнути хоча б стареньким телефоном (яким не фотографував вже кілька років), тому сорі за якість.
Загалом каталка супер! Без снігопадів такого вже не буде ні в пятн., ні тим більше на вихідні. Хоча чув, що збереглось багато снігу на півночі, яка наразі не працює, і катали там тільки найнаполегливіші (наверх пішки)...
Вкотре переконуюсь, що тільки Гора дає справжнє задоволення і серйозний левел-ап.
|
|
|
|
+
bramms, Sheridan, Malaya, nomeaning, Salseros, egoistk_a, nep4uk, ev, Natusik, Sera, li_, Odyssey |
04.02.2010, 21:56
|
#83 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: ЛИЖ НЕМА!!! Є МОНОЛИЖА)))) Тьху!
Sierra Reverse Crew 159cm
Крєпи Ride SPi black
Боти Burton Ion
|
Сумно, думаю до вихідних нічого вже не залишиться з ціляка
І по прогнозах снігу знову майже нуль.
Нда..
|
|
|
04.02.2010, 22:03
|
#84 (посилання)
|
The Last Boyscout
Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion
|
Хорошее место, Vols .
У меня есть фото с качеством по-лучше. Правда... без снега
p/s/ И грохни свою миниатюру. Ну, зачем она, если есть в полный рост:wink:
|
|
|
05.02.2010, 09:38
|
#85 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: спліт Voile Mojo RX
|
2 bramms: як мінімум залишиться північ, можливо її й бережуть на вихідні.
2 Salseros: в принципі це інша (ліва) частина тієї ж полянки, але вона доступніша, і тому була розкатана ще зранку...
А на ту, що на моєму треба було через кущі добиратись (зверни увагу: в тебе дерева справа, а в мене зліва).
|
|
|
07.02.2010, 14:29
|
#86 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Катаюсь на стареньких слаломных Dynastar, а мечтаю - Elan Magfire 78 Ti (08/09)
|
Інфа з Захара
Цитата:
Увага!!! Понеділок 8 лютого 2010 року - профілактичний день. Канатна дорога та бугельні витяги працювати не будуть. Просимо вибачення за тимчасові незручності
|
Отож на завтра нічого не плануйте!!!
|
|
|
07.02.2010, 22:50
|
#87 (посилання)
|
Я не Боря, я Жека!
Снаряга: Armada AK JJ 11/12; ELAN MAGFIRE 10 Fusion 07/08; CA M15A2 TACTICAL CARABINE )))
|
Ребят, кто в эти выходные был на Тростяне? скажите плиз стоимость скипасов на выходных. А то прошел слушок, что в будни был 70 грн.
|
|
|
08.02.2010, 10:52
|
#88 (посилання)
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
100 грн скипас на выходных.
|
|
|
09.02.2010, 11:15
|
#89 (посилання)
|
Shut Up and Ski
Снаряга: Skis: Elan SLX WC, Elan777, Salomon Quest115, Elan1111 |
Bikes: Specialized S-Works Epic, RM ETSX70
|
Сегодня утром вернулся с Тростяна.
Снег есть, хоть и не много. (Эх, еще бы сантиметров 50-60... Пока "-1 к удовольствию, +2 к мастерству")!
В ночь с субботы на воскресенье падал снег. Нападало сантиметров 10. Падал ровно, и немного позаваливал лед и траву, которые встречались в пятницу/субботу.
В воскресень было чудесно. (А понедельник я весь день просидел у "Поросят" по причине травмы потму, про понедельник со слов сестры).
В воскресенье и понедельник работал север. Очень хорош был класический Север и Швейцария.
В еще очень неплохо на Западе, если сразу уходить под "Дальний Запад" и вниз до упора, потом на "Средний".
В ночь с воскресень на ПН выпало еще сантиметров 10-15...
На Центре много стесанных мест, но всегда можно найти приятный снег.
"Юг" по третьему съезду направол очень неплох.
Трубы стесаны в меру - все проезжабельно без побитых лыж.
ОЧЕРЕДЕЙ НЕТ ВООБЩЕ!!!
По ценам:
Будни - 100 грн + 10 грн залог за карточку.
Выходные - 150 грн + 10 грн залог за карточку.
УАЗик (с человека):
До "Центра" - 15 грн.
До "Кресла" - 10 грн.
PS Как только вылечу колено - снова на любимую Гору!
Востаннє редагував Scaramouch: 09.02.2010 о 13:47.
|
|
|
09.02.2010, 11:24
|
#90 (посилання)
|
Я не Боря, я Жека!
Снаряга: Armada AK JJ 11/12; ELAN MAGFIRE 10 Fusion 07/08; CA M15A2 TACTICAL CARABINE )))
|
Какая-то разная информация по стоимости скипасов. Rain пишет что 100 грн в выходные, Scaramouch пишет что 140+10
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 1 | 0 | 9 | 19 | 8 (62%) | 5 (38%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 4 | 133 | 351 | 73 (55%) | 58 (44%) | 2 (2%) |
---|
Month | 7 | 62 | 3280 | 9027 | 2115 (64%) | 1161 (35%) | 37 (1%) |
---|
|
|
|