![]() |
Цитата:
|
http://s2.ipicture.ru/uploads/20120126/CqVURdjT.jpg
Тростян на этих выходных. Отдых просто супер! |
Цитата:
|
Цитата:
Я бы даже сказал слегка чёрная :) В этом плане центр более крутой, а Юг ещё круче. И его тоже стоит называть - чёрным, без всяких "очень". :) |
Цитата:
А падать НЕПРАВИЛЬНО нельзя не только в Славском, но и на любом другом курорте, а темболее дома, хоть на асфальте, хоть в квартире на полу! |
2Sheridan: тростян для декого свята річ і деякі готові за нього горло перегризти. ти згадай як мене грузили після негативного посту про тростян. так шо забий, з часом самі успокояться.
ps і я впевнений що цей пост теж зараз почнуть критикувати |
Цитата:
Мені, до прикладу, missy сподобалась як людина - нормально пише, розповіла історію, з якої треба робити свої висновки. Ну написала слово з помилкою, з ким не буває - підтримаю Дена, це не є той критичний варіант, коли користувач - дауніто від природи. А на дядю Вітю (Альбертовича) не ображайтесь - він сам теж дуже часто робить помилки у словах :pardon:. |
так я зовсім не про помилки. я про її "святість" гору тростян і всіх хто їй поклоняється :)
|
Цитата:
1. Антон, є люди, які поклоняються усім продуктам компанії Apple :fool:. На фоні цього поклоніння Тростяну як специфічному творінні природи виглядає ще більш-менш нормальним явищем. 2. Аналогії з Тростяном приводити не буду, бо це вже глибокий офф-топ. Хороша гора, унікальна, з своїми "плюсами" і незаперечними "мінусами", кому не нравицця, не їдьте. 3. Я теж фанат Тростяна :oops:. 4. Заминаємо цю тему, скока можна.... "Поговорили..." (с) |
Тростян очень специфическая гора (на любителя), но тем не менее сегодня моя мама общалась с медсестрой (с Топольной) лежат там с переломами только после Бука...
У каждого своё мнение и каждый со своей стороны прав, тут спорить без полезно :pardon: P.S. Я тоже фанат Тростяна :oops: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:25. |