Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Славське (https://extreme.com.ua/forum/56-slavske/)
-   -   Славське сезон 2012 (https://extreme.com.ua/forum/slavske/9746-slavske-sezon-2012-a.html)

Pivoman 26.01.2012 09:50

Цитата:

Коментар від missy (Коментар 152048)
Для сравнения - в Драгобрате, когда я увидела валяющуюся на горке барышню, помчалась вниз и через пару минут двое красивых шикарно ездящих парня уже спускали ее на носилках. Кое о чем свидетельствует :)

На Тростяне даже трое красивых шикарно катающихся парней обычно приезжают с носилками. Это не считая Патруля. :agree:

viktorminator 26.01.2012 12:34

http://s2.ipicture.ru/uploads/20120126/CqVURdjT.jpg
Тростян на этих выходных. Отдых просто супер!

Son1c 26.01.2012 13:34

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 152113)

Он, видать, тоже из "лихачей"? Я думал, что "чёрные горки" для лыжников с высоким уровнем катания и спортсменов, а оказывается - для "лихачей". Ржака. Кстати, а где "чёрные горки" в Славском?

Север Тростяна например. Ну очень черная горка:skiing::help:

Sera 26.01.2012 15:17

Цитата:

Коментар від Son1c (Коментар 152461)
Север Тростяна например. Ну очень черная горка:skiing::help:

Ну всётаки не "очень черная", а просто "чёрная".
Я бы даже сказал слегка чёрная :)
В этом плане центр более крутой, а Юг ещё круче. И его тоже стоит называть - чёрным, без всяких "очень". :)

Sera 26.01.2012 15:29

Цитата:

Коментар від missy (Коментар 152232)
перефразурую саму себя - я бы никому не советовала ПАДАТЬ неправильно (ламать плохое слово) в Славском.

Вы не то слово выделили! Падать, темболее когда учитесь, не только можно, а и НУЖО! Но только падать нужно ПРАВИЛЬНО. Потому что без этого вы, скорее всего, никогда не научитесь правильно кататься.

А падать НЕПРАВИЛЬНО нельзя не только в Славском, но и на любом другом курорте, а темболее дома, хоть на асфальте, хоть в квартире на полу!

Neon 26.01.2012 20:36

2Sheridan: тростян для декого свята річ і деякі готові за нього горло перегризти. ти згадай як мене грузили після негативного посту про тростян. так шо забий, з часом самі успокояться.

ps і я впевнений що цей пост теж зараз почнуть критикувати

Jolie 26.01.2012 21:15

Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 152544)
2Sheridan: тростян для декого свята річ і деякі готові за нього горло перегризти. ти згадай як мене грузили після негативного посту про тростян. так шо забий, з часом самі успокояться.

ps і я впевнений що цей пост теж зараз почнуть критикувати

Та перестань, Антоне, впевнена, ніхто тебе критикувати не буде.

Мені, до прикладу, missy сподобалась як людина - нормально пише, розповіла історію, з якої треба робити свої висновки. Ну написала слово з помилкою, з ким не буває - підтримаю Дена, це не є той критичний варіант, коли користувач - дауніто від природи.

А на дядю Вітю (Альбертовича) не ображайтесь - він сам теж дуже часто робить помилки у словах :pardon:.

Neon 26.01.2012 21:17

так я зовсім не про помилки. я про її "святість" гору тростян і всіх хто їй поклоняється :)

Jolie 26.01.2012 21:26

Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 152551)
так я зовсім не про помилки. я про її "святість" гору тростян і всіх хто їй поклоняється :)

Офф-топ.
1. Антон, є люди, які поклоняються усім продуктам компанії Apple :fool:. На фоні цього поклоніння Тростяну як специфічному творінні природи виглядає ще більш-менш нормальним явищем.
2. Аналогії з Тростяном приводити не буду, бо це вже глибокий офф-топ. Хороша гора, унікальна, з своїми "плюсами" і незаперечними "мінусами", кому не нравицця, не їдьте.
3. Я теж фанат Тростяна :oops:.
4. Заминаємо цю тему, скока можна....

"Поговорили..." (с)

Анютка 26.01.2012 21:56

Тростян очень специфическая гора (на любителя), но тем не менее сегодня моя мама общалась с медсестрой (с Топольной) лежат там с переломами только после Бука...
У каждого своё мнение и каждый со своей стороны прав, тут спорить без полезно :pardon:

P.S. Я тоже фанат Тростяна :oops:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:25.