![]() |
|
@pylipaka, посмотрите еще снаряжение у этих ребят
Я покупал у них лыжи (недорого :good:), но ассортимент в магазине в основном сноубордический. :) |
Большое спасибо обязательно посмотрю!
|
Для першої снарягі я б розподілив бюджет наступним чином:
Боти - це комфорт (дискомфорт), який новачок відразу відчуватиме. Якщо вірно підбере, то кататиме декілька сезонів. 35-45% бюджету. Кріплення - можна катати довіку, хіба сам захоче поміняти. 30% бюджету. Борд. При хорошому першому сезоні, новачок розуміє, що йому потрібно від дошки і, як правило, хоче іншу. Тому, як це не дивно, але на перший борд, зараз я би витратив найменше. І взагалі, дошку рекомендую брати б/у-шку. Це особисто моя скромна думка. P.S.: Рекомендація стосується тільки обмеженого бюджету. |
Що до вічності кріплень - це досить відносно. При покупці обовязково вартує звернути увагу на їх міцніть/добротніть. Тому що при сильних перевантаженнях вони мають властивість зламатись, а це небезпечно великою травматичністю. Тому першим пріоритетом при виборі має бути міцність.
|
Спасибо за советы. Как посоветуете брать снарягу сейчас или еще месяц подождать. Может в магазинах появятся акции или ассортимент увеличится просто много магазинов вообще работает по звонку.
|
Цитата:
|
@pylipaka, ты оторвёшься от компа и сходишь в Протест побазарить с бордерами или нет?
|
Сегодня был там, побазарил, еще подсоберу деньжат и приду мерить!
|
Помогите новичку.
Всем привет! ребята, прочитала мно информации о ростовке борда и гложат все ще сомнения.
Катаюсь я всего раз 6 но решила занятся серьезно и купить борд. Рост 167 см, вес 57 кг, до подбородка 146 см. Борд 150-151 см подойдет или лучше брать меньше? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:14. |