![]() |
По формулі виходить не 2-3 см: 165-15-10=140см, 7см це вже достатньо багато, загалом якщо вона добре прогресує то можна брати, на цілині буде простіше їздити. Але на початку буде важче вчитися, за рахунок меншого контролю дошки.
|
Розрахунок іде на кембер. На рокері довжина так не відчувається. Плюс в пухлому не потрібно буде перевантажувати задню ногу. Якшо не займатись особливо фрістайлом і не віддавати перевагу паркам, тоді повинна підійти.
|
вот вот и я о том же) просто ща за небольшие деньги что то фирменное новое не просто найти
|
Народ підскажіть будь ласка як взагалі доски DRAKE???? Я про якість. Я початківець хочу купити доску, боти, крепи вже купив. Щодо вибору доски зупинився на таких виробниках як Ride, Drake, Apo, K2. Порадьте хто з виробників кращий
|
@pylipaka, Ride, K2 гут, а за Drake та Apo нічого не можу сказати.
|
І ще такий бренд як Santa Cruz хто що може сказати???
|
@pylipaka, у тебя денег нет на нормальный стаф, я так понял? Не кидайся на хлам. Возьми бэушку достойную и ботинки новые. СпортСток | Биржа спортивных товаров
|
для початківця всі бренди норм, що Santa Cruz, що Ride та K2.
Мені особисто з перелічених більше до вподоби Ride. Головне щоб борд не був занадто жорстким - це, як на мене, основний параметр за яким слід вибирати борд для початківця. Ну і дізігн, звичайно відіграє не останню роль:) |
Ride хоч і виготовляється в Китаї, але якість хороша. Відкатав 3 сезони - ніяких нарікань. Великий їхній плюс - низька вага навіть при великій жорсткості.
|
Приветствую знающих . Пусть не покажется глупым вопрос: самая маленькая из жестких досок или самая жесткая из маленьких? До 135 ростовки. Заранее премного :-)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:36. |