![]() |
Если слон на ухо наступил,то никакая консерватория не поможет!:D А предиущему ответу-респектЁ:good:Кстати ,попасть в сугроб можно и с хорошей техникой!:crazy:
|
Цитата:
Поэтому и выбираем верхнюю модель, в тайной надежде что заветная цифра 16 - не только жесткость пружины но и какой-то запас в шарнирах, материалах. Хотя как по мне дюки и бароны оч похожи. На счет капы не скажу, но если не хочеться вставлять новые колени, то крутить крепы больше 12 я бы не стал. Сам при весе 80кг кручу на 10. Лучше потерять лыжу чем выкрутить колено. У меня компромисс между риском травмироваться от потерянной на скорости лыжи и болевыми ощущениями в коленях лежит на отметке 10-11. |
Пацани, 21.02 у мене недитяче скітур-беккантрі на Кавказі.
Хтось може позичити кошки (під лижний бот) і систему на тиждень? За бухло, за спасибі чи може за невелику оплату... Будь ласка! Update: за систему домовився. Залишаються під питання кошки. |
Привет.
Звони, есть это у меня. |
Супер, дякую! )
Питання наче закрите. Сподіваюсь будуть гарні враження і фоточки. |
Підкажіть по ширині камуса.
Лижі Zag Slap XL. Довжина 186 cm Геометрія 145/122/135 mm Маю на вибір наступні камуса: BD ASCENSION NYLON STS 125mm MARKER FREERIDE UNIVERSAL 130mm Схиляюсь до Бедешних, але чи вистачить 125мм? Це ж добрий кусок лижі біля носка і хвоста по боках залишиться без камуса. |
@shopen, лучше взять у %mishanya кохлу и самому обрезать под лыжу.
|
Всім привіт!
Є два питання по скітурному походу: 1. Хто підкаже, де можна взяти в прокат хороше спорядження для скітуру? 2. Є в наявності лижні черевики, Dalbello Surge, 110 жосткості (райдерсько-рейсові), не замучусь я в них 3 дні в поході, чи треба спецові капці? Э можливість взяти в прокат снарягу в таких хлопців TURE самі ходять в такому та в прокат здають, по опису в них на сайті Прокат споряження походу дуже простенька (давня:)) споряга. Хтось в них брав в прокат або ходив з ними, що скажете? Заздалегідь вдячний. |
Боти треба АТ. Я один день ходив в рейсових (140) , було некомфортно. По перше вони навіть з розслабленими кліпсами надто сильно тримають ногу, по друге починають натирати. Я б несказав що неможливо , але при АТ ботах булоб більше задоволення.
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
@odessit33, скажи будь-ласка, черевики для скітуру є лише одного зразка, типу гірськолижного, чи є також типу зміцненого стандартного взуття?
В людей, які здають в прокат скітурну спорягу, вроді другого зразка, це устарівша модель для не сучасних скітурівців, чи справді інший вид капця? Добавлено через 2 минуты на форумі таких не зустрічав, типу стандартного взуття, є підозри що це давня старенька модель, яку колись до появи сучасних (типу ГЛ черевика) використовували. |
Цитата:
коротко про скитур: есть два типа креплений: Технические крепления типа dynafit - это самые современные модели. Тут нужны специальные крепления и специальные ботики. они крепятся к лыже двумя штырями в носке ботинка, и двумя в пятке. Крепления типа Marker duke - это по-сути обычные крепления у которых есть режим ходьбы. В них мы можете кататься в обычных горнолыжных ботинках. Одна проблема, обычные ботинки тяжелые и не всегда имеют режим ходьбы (режим когда ботинок гнется/ходит в голеностопе). Но даже в них можно ходить просто расстегнув ботинок во время ходьбы на камусах (это вам придется делать в любом случае). Есть модели ботинок типа Blackdimond factor 130, которые представляют собой обычный горнолыжный ботинок с небольшими улучшениями для скитура в креплениях типа Marker: это режим ходьбы и возможность широко раскрыть клипсы для ходьбы. Найти в Украине прокат снаряжения типа Dynafit наверное практически не возможно. Это дорогое снаряжение с узким диапазонам регулировки под прокат. Вам нужно взять любые ботинки современные, лучше с режимом ходьбы и попробовать нужен ли вам скитур. Далее до всего сами дойдете общаясь с людьми и интернетом. |
вот які в прокат дають, це що, стареньке старйо? :)
взуття з рантом Добавлено через 4 минуты я так зрозумів, що це черевики звичайні з рантом, до якого просто кріпиться кріплення лижі як в звичайних бігових лижах, правильно я зрозумів? Добавлено через 1 минуту таким чином також скітурять :) просто та дешево ) Добавлено через 4 минуты Ще таке тоді питання, де можна взяти на прокат, попробувати скітурні адаптери? Може хтось з форумчан має, поділиться попробувати? Файне пиво з файного міста з мене :) |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:48. |