Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Снаряжение для фрирайда и бэккантри (https://extreme.com.ua/forum/98-snaryazhenie-dlya-friraida-i-bekkantri/)
-   -   Выбор креплений для фрирайда и бэккантри (https://extreme.com.ua/forum/snaryazhenie-dlya-friraida-i-bekkantri/4433-vybor-kreplenii-dlya-friraida-i-bekkantri.html)

Sheridan 25.03.2013 14:53

Да, но оно того стоит.

nep4uk 25.03.2013 14:57

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 213394)
Про Гардиан они говорили, что ощущали люфт при катании.

Це досить дивно. На моїх катання дуже комфортне, деякі питання виключно до турінгу:
1. Інколи кріплення переключалися в режим "їзда".
2. Сильне налипання снігу\льоду робило неможливим встібнутися в режим їзда без зняття лижі.
3. Нема режиму ходьби по плоскому.

ІМХО, тіролія адреналін виглядає поцікавіше в плані скі-тур.

Sheridan 25.03.2013 15:04

nep4uk, я тебе потом скажу, кто это комментил. Это их право - они реально крутые райдеры. Да, Тиролию они не тестили. Пока не тестили.

kotandrey 25.03.2013 15:45

[QUOTE=kotandrey;213257]Всім привіт!
В мене питання по кріпленням Marker Free Ten 100 мм. на Folkl Mantra, вага 70 кг., ріст 167 см.
Розповів друзякові шо такі поставив, він заплював, що погані та дуже дешеві, і такі на такі лижі не ставляться ((
Тепер мучать сумніви, чи добрі кріплення я поставив, що скажете?[/QU
Народ, не пропускайте, вискажіть свою думку стосовно цього!
Дякую

Sheridan 25.03.2013 16:17

Если ты мочишь, то тебе их будет мало. Лично мне их бы хватило с головой, тока стопы бы не подошли )))

У друзяки твоего, наверное, Маркер Шизо Ультра 20+ ДИН стоит? На каких лыжах? )))

kotandrey 25.03.2013 16:33

Я райдер початківець, це моя перша лижа з крепами!
Що ви маєте на увазі мочити, і якими для мочилова вони мають бути?
Про якого друзяку ви маєте на увазі? Я на форумі новачок, єдиний з ким найбільше спілкуюсь це кухар, ви про нього, чи можливо про постачальника лиж фьолкл?
І ще, чи вірно я розумію основні характеристики кріплень: ширина скі стопа відповідно до лижі, діни - на яку вагу мін-макс вони розраховані, по видах інше питання, скітурні і інші, так?
Проконсультуйте, бо багато уваги лижам приділив, а по кріпленням довірився продавцю лиж, і нічого про них не знаю.

Sheridan 25.03.2013 16:42

Цитата:

Коментар від kotandrey (Коментар 213421)
Розповів друзякові шо такі поставив, він заплював, що погані та дуже дешеві, і такі на такі лижі не ставляться ((

Цитата:

Коментар від kotandrey (Коментар 213429)
Про якого друзяку ви маєте на увазі?

Разберись с друзяками. Кто там что говорит :)

Цитата:

бо багато уваги лижам приділив

И зачем ты взял Мантру? Это лыжа для початкивця разве?

kotandrey 25.03.2013 17:05

Райдер початківець, а не початківець як такий на лижах, на гірських лижах катаюсь 6 років, 5 з них курорт буковель, в 2013 вперше побував на драгобраті, покатав по цілині, сподобальсь дуже, відповідно до бажань купив фрірайдну лижу.
На лижах стою досить впевнено, катаюсь змалку, тепер питання техніки!
Без досвіду катання навряд би чи купив Мантру ))

Цитата:

Що ви маєте на увазі мочити, і якими для мочилова вони мають бути?

?

KOTRUS 27.03.2013 21:19

купил по совету именитого Sheridan ARMADA AK JJ
теперь смотрю крепления:
на Чегете увидел такие: Tyrolia Adrenalin 16 на JJ спуcкались по мечте сноубордиста.
вроде работают хорошо, но тестил он их первый раз, про надежность ничего не сказал,
кто нибудь знает о надежности Tyrolia Adrenalin 16????????
и скистопы мне какие надо 115 разогнуть или 130?
кошки 120 влезут?

Kirill 27.03.2013 22:03

KOTRUS, Спроси у JuniorА я ему ставил эти крепы на magic J !

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:29.