![]() |
Хочу поексперементувати і спробувати поміняти стелькі в своїх гостах, може хтось знає де можна купити підходящі, ато я так розумію шо купити на базарі просто не варіант))
|
Лучше не купить подходящую, а сделать по своей стопе 100% подходящую. Есть такие аппараты в Киеве в Екстрим стайле, может еще где есть.
|
Підкажіть будь ласка, на що потрібно звертати увагу при виборі ботів для фрірайду? І які конкретні моделі попадають під опис:
Я в цьому новачок, відкатав тільки один повноцінний сезон в ботах з флекс-індексом 70. І вже не вистачало контролю навіть на малих швидкостях, відчутно було, що боти тупо лажають. От і шукаю щось з індексом 100-110 для фрірайду\трас приблизно 70\30%. Оскільки в цьому ділі ще нуб, думаю брати перш за все універсали з нахилом до фрірайду. (найбільше душа лежить до Dalbello) Направте будь ласка у вірний шлях до розвитку :) P.S. Всю цю тему перечитав. Але конкретної відповіді на своє питання не знайшов. |
Смотри на Dalbello Krypton cross. Достойный бот, я в нём 3 сезона откатал, потом на модель Pro перешёл, она чуть пожёстче.
|
Бот достойный, но тут все нога решает, я тоже на них засматривался, но оказалось не то пальто )
|
Решает желание носить именно этот бот :)
Я свои внешники по ноге формовал уже после покупки и первых спусков, когда понял что немного давят. После этого полёт нормальный. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Але взяв додому на примірку KR Two Core, крім кольорів візуально важко відрізнити від Cross. П'яткою можу тільки ледь ледь рухатись. Правда нога після 25 хв затерпла...але я надіюсь що це з непривички. Що скажете про цю модель? |
Накінецьто взяв собі Quest Pro
Гнуться боти при ходьбі вцілому задоволений чекаю снігу |
У мене Quest 10
Дуже задоволений, комфортний черевик |
а якшо по довжині трохи вел нічого???
ну може 1 см макс бо неміг собі підібрати в мене 27.5 а я взяв 28 ??? |
Цитата:
боюсь що черевик після одного сезону ще трішки втратить властивість фіксації ноги якщо ще є можливість обміну я б так і поступив |
Пипл,подскажите...Для среднего уровня катания по трассам и вне трасс,у ботиков какая жесткость рекомендуемая?
|
От лыж и твоего веса зависит, но от 90 и выше.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:18. |