Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Снаряжение для фрирайда и бэккантри (https://extreme.com.ua/forum/98-snaryazhenie-dlya-friraida-i-bekkantri/)
-   -   Ботинки для фрирайда и бэккантри (https://extreme.com.ua/forum/snaryazhenie-dlya-friraida-i-bekkantri/5901-botinki-dlya-friraida-i-bekkantri.html)

OneWay 16.01.2013 21:18

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 194213)
а я вот чет испугался мягкости, наверно зря.. :fool:

я теж думав що він дуже мякий поки не попав на Драгобраті на розколбас, дуже хороший контроль при такому комфорті ноги в ботінку ! :)
Попередні були Impact 9 90, то вони гірше тримали ногу , і було більше дискомфорту чим зараз в нових Quest 110.. :shock:

Добавлено через 3 минуты

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 194215)
еще Испанец хвалил.. ваще не знаю, как он на Диктаторах и в Квесте :unknown:

Думаю Юра не обідиться за те що зроблю репост,

Тестив свої нові беккантрійні черевики Salomon Quest Pro 11/12
Враження мега позитивні!!!Боти легенькі, що є важливим при підйомі, мають переключення режимів катання - ходьба, які дійсно відчуваються в роботі. Прорезинена підошва дозволяє впевнено почувати себе, не ковзає так,як звичайний пластик + вона гасить удари при ходьбі по камінні. Затянувши кліпси і переключивши режим - катання, відчуваєш ніби нога попала в лещата, ідеальний контроль над лижею.

На вихідних як завжди катали разом, і бурно обговорювали quest він довольний дуже, як і я :friends:

p.s. дивно , але коли я почав катати в цьому ботінку в мене стало краще все получатися в техніці катання . :crazy:

igrus 16.01.2013 21:24

:) не уговаривайте меня.. :beee: все равно на Гост настроен.. :pardon:

OneWay 16.01.2013 21:34

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 194239)
:) не уговаривайте меня.. :beee: все равно на Гост настроен.. :pardon:

Вони тільки 90 зараз є , чи помиляюсь? Минулорічні пробував то капєц які дубові протів Quest ;)

Rio 16.01.2013 21:35

Цитата:

Коментар від OneWay (Коментар 194236)
дивно , але коли я почав катати в цьому ботінку в мене стало краще все получатися в техніці катання .

Весь прошлый год пытался что-то научится прыгать. Нифига.
В этом году купил SPK 100. Уже на определенных типах местности 180 и 360 поставил :) .

igrus 16.01.2013 21:42

Цитата:

Коментар від OneWay (Коментар 194242)
они тільки 90 зараз є , чи помиляюсь?

да нет, почему то на оф. сайте только 90, может для того, чтоб Квесты брали:)) но :secret: есть!

Oscar 16.01.2013 22:45

В мене ghost cs...Задовлений ними просто нереально. Боти просто іідеально точно передають будь-які зусилля прикладені до черевика, і при цьому всьому дозволяють ще й в них як не як ходити=)

Горностай 23.01.2013 15:43

А вот здесь Саломон Квест хают почему-то.

Salomon Quest 12 / Ботинки / Форум о горных лыжах на RASC.RU

Это о таком речь в этой теме?

OneWay 23.01.2013 16:01

серія так, модель не та, мені здається що просто беккантрійний ботінок "мякший" чим суто бот для фрірайд "валіва", тому так і сприйняли :) В мене після переходу із 90 на 110 тільки позитивні враження, а от щодо режиму ходьба/катання правда , вічно забуваєш його змінити, але думаю це питання часу.

Sashko 23.01.2013 16:21

Цитата:

Коментар від Rio (Коментар 194243)
Уже на определенных типах местности 180

180 прыгнуть даже на ровном можно. а если с кикера или с дропа - то только плечи повернуть.

Цитата:

Коментар від Rio (Коментар 194243)
Весь прошлый год пытался что-то научится прыгать. Нифига.
В этом году купил SPK 100.

плохо хотел прыгать. от ботинка мало что зависит в данном случае.

ejen 23.01.2013 16:33

Горностай, знаю несколько человек мега-довольних этими ботинками. Мерял 110 и 120 этого года. Ботинки очень удобные и комфортные, но при раскачивании взад-вперед с переносом веса тела с пятки на носок четко ощущалось, как гнется пластик ботинка (это с моими 65 кг). Мне не очень понравилось, но, мб, я неправ и для бэккакнтри это - то, что нужно. Подумывал купить Quest Pro 12 (есть магаз з хорошей скидкой на них), но остановился на другом производителе

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:14.