Снаряжение для фрирайда и бэккантри широкие лыжи и прочий стафф |
13.02.2013, 14:17
|
#41 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Stockli Laser, Zag Heli Gold, Völkl Gotama,
Marker Duk, Smith Optics I/O
|
Цитата:
Коментар від slown
лучше брать 110мм
120 надо подрезать так чтоб канты не закрывало, иначе на льду можно улететь
|
Я брав на свої 144 Камус на 150 чи 160. Обрізав і все ок. Гребуть як дурні куда хочеш.
П.с. Краще покривати максимальну поверхню лижі для більшої ефективності, на перспективу... Коли йдеш по верхівкам смерек (всяких там альпійських і.т.д ), то навіть камус на рокері може спрацювати, а якщо там голяк, ну то може бути попандос
|
|
|
13.02.2013, 14:41
|
#42 (посилання)
|
KiteGlobal
Снаряга: Magic J@190, и разная кайтовая от Airush и Nobile
|
Цитата:
Коментар від mishanya
Кохла на текущий момент - бестофзебест. Посмотри последние тесты в skitour. Ну и ISPO AWARD тебе в помошь
|
Gecko я так понимаю безклеевые, а Кохла для армады безклеевые?
вот думаю, какие лучше взять? Вроде народ советует безклеевые, с ними проблем меньше ...
Может кто подскажет по опыту?
|
|
|
13.02.2013, 14:48
|
#43 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Протестовані на під"йомі на Смотрич, по курсу на попа. !!! G3 Alpinist Climbing Skin | Backcountry.com ціна в нормі.
стосовно безклеєвих - не раджу. Наприклад - в мене було зірвало камус з задніка (цей прикол побачив вже на горі) Зірвало було при розвороті на соснах, на такому стрьомі шо не в голові було що там ззаді Якщо б то був безклеєвий камус - 100% злетів би повністю, а так Я нормально піднявся навіть не замітивши проблеми. См 20 просто снігу набилося та собі теімбалося, но решта частина камуса працювала!!!! На безклеєвому це вам ніхто не буде гарантувати. А там реально була жопа. Якщо б камус зірвало, то ну його. Краще не треба...
|
|
|
13.02.2013, 15:16
|
#44 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Völkl Katana
|
Цитата:
Коментар від Gora
Якщо б то був безклеєвий камус - 100% злетів би повністю
|
Ігор звідки така впевненість? В мене траплялись подібні ситуації і нічого працював камус. Жодного разу не злітав.
|
|
|
13.02.2013, 16:05
|
#45 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від Muadib
Ігор звідки така впевненість? В мене траплялись подібні ситуації і нічого працював камус. Жодного разу не злітав.
|
Добре. Процент переваги можна зменшити. Но стосовно липучості він все одно краще буде триматися.
|
|
|
13.02.2013, 16:14
|
#46 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Völkl Katana
|
Сперечатись не буду, все можливо. Я, крім безклеєвих, інших не пробував. Якщо почнуть злітати повідоплю, але за півтора сезону не було жодного випадку.
|
|
|
13.02.2013, 22:01
|
#47 (посилання)
|
KiteGlobal
Снаряга: Magic J@190, и разная кайтовая от Airush и Nobile
|
Цитата:
Коментар від Gora
G3 Alpinist Climbing Skin
|
G3 Alpinist Climbing Skin сделан из синтетики
... я так понимаю надо брать G3 Alpinist Mohair-Mix Skins, они сделаны из 70 Мохаир/30 синтетика
... также почитал обзоры, посоветовался с народом и понял что желательно брать по ширине носка и обрезать (мой случай 140), учитывая что у АК ЖЖ передний и задний рокер (1,5 метра контактных всего), то это как раз критично
... на счет без клеевых говорят что силикон пока не долговечен ...
|
|
|
13.02.2013, 22:19
|
#48 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
malder, Armada Climbing Skins madу by Kohla Tyrol будут доступны к предзаказу. С поставкой в октябре. Laser Cut как раз под твои лыжи. Если можешь ждать, отпишешься в личку после старта предзаказа.
|
|
|
13.02.2013, 22:53
|
#49 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 Seth
K2 Hell Bent
|
Второй сезон на безклеевых. Слетал задник несколько раз....замечал только на вершине. Отклеивался только до конца рокера, остальное работало. Правда, хожу только по относительно мягкому снегу.
Кстати, на 122 талию поставил 120 камус без прирезки. Дискомфорта не ощущаю.
|
|
|
14.02.2013, 10:33
|
#50 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Salomon Czar, Dynafit Radical, Dynafit Vulcan, Beacon_Mammut Barryvox Pulse
|
В 8-денному беккантрі Ice Scream дуже добре себе показали камуси Black Diamond Ascession (рижого окрасу), ціна в Києві за 140 мм біля 1300 грн. Дуже добре і неодноразово клеїлись, добре тримав клей під час підйомів і спусків (на марші), зручні і надійні кріплення, добре щеплення на неоднорідному снігу.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 4 | 12 | 46 | 12 (75%) | 4 (25%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 12 | 146 | 557 | 90 (62%) | 56 (38%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 93 | 3730 | 11580 | 2307 (62%) | 1375 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|