![]() |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Щодо фірм. В мене зараз Lowa (GoreTex, Vibram) - класні черевики, перший раз пізнав, як 4-и дні ходити в Карпатах під дощем та не намочити ноги. До того були Gri-Sport (GoreTex, Vibram) - непогані черевики, але все ж промокали, розлізлись прямо в поході, тому за ненадійність їм "мінус". В друга Saltic (Vibram, WindTex) - позитивні відгуки та Сало (для легкого треккінгу) - підошва нормальна, але дуже швидко промокають, навіть з мембраною. |
Khimik:
Саме більше черевики промакають коли йдеш по ранішній росі) в мене носок прорезинений)нарікань нема) але коли стоїш на місці то холодно, прац.є мембрана-тобто з вологою виводить тепло. так шо на зиму-навіть в карпати краще брати пластики) |
а я збираюсь купити собі з подібною метою черевики Ecco XPEDITION
Ecco може і не спеціалізується на виготовленні гірських черевиків, але я маю позитивний досвід використання їх літнього, осіннього та зимового взуття, тому довіряю на 100% :-, |
Екко для Гір фігня повна.
на всіх сайтах вже давно обговорили Екко-як взуття- спеціалізоване для гір. воно нормальне для міста,а не Для гір сам ношу по місту- екко Так шо для гір Екко не підходить. Моя вам порада візьміть щось з Гронел,Райхель, скарпа... Успіхів |
Еще насчет по жаре в тяжелых ботах: если многодневный выход с рюкзаком кг около двадцати, то уж лучше хорошая фиксация голеностопа и конструкция подошвы с гашением удара при шаге, чем суперская вентиляция в легких кроссовках.
|
Предлагают 2 пары ботинок.
Одни из нубука, вторые из матовой кожи. В чем плюсы/минусы, кто то подскажет? |
Цитата:
Скажу про Гронел, т.к. в семье пять пар ихней обуви. Очень довольны и кроссовками и ботинками. Одна из очень, очень немногих фирм, которая кожанную трековую и альпинистскую линейку все еще шьет в Италии!!!! Качество и кожи и пошива - супер! Очень удобная колодка. |
Молодці)
радий шо люди знають таку фірму) до речі коли купував собі, Гронел, то мало хто знав в нас в Україні таку фірму Ріо- показуй фото я за останній час передивився багато взуття. може і шось підскажем. скільки шкіра мм? |
Это все с того же Гронеловского стока.
вот первые: Активный туризм и отдых - Travel to Ukraine - туристический клуб "Мангуп" - Украина, Киев, Крым Ukraine, Kyiv, Crimea вот вторые: Активный туризм и отдых - Travel to Ukraine - туристический клуб "Мангуп" - Украина, Киев, Крым Ukraine, Kyiv, Crimea Коменты продавца на первое: Цитата:
Цитата:
|
ну блін)
тут важко сказати, :unknown: а точніше, перший варіан більш осінній, як на мене другий більш зимовий. але-на зиму краще пластиків однозначно ліпше нічого нема, ходив у своїх- 4 дні стали вологими на 3 день. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:15. |