Стафф правильные лыжи и шмот |
18.02.2010, 14:57
|
#11 (посилання)
|
Координатор Форума
Зараз: поза форумом
|
"Масквовские" пацыки в широком
“При просмотре очередного фильма 4bi9 обратил внимание на реповый шмот у Степпа и его корешей. Прошарил инет в поисках этой фирмы, напоролся на их блог и интернет магазин, попал на довольно приятную акцию – комлект куртка+штаны за 300 пендосских долларов. Ну и заказал, прошло полтора месяца и наконец-то пришло!)”
|
|
|
18.02.2010, 16:28
|
#12 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 Extreme 2009
ARMADA AK JJ 2012
|
стилек еще не тот что хотелось бы, но апгрейдится по возможности постоянно. недавно вот моя девушка по специальному заказу связала мегашапку!
А вот недавний подарок - футболка, пришелся очень кстати! идеально подходит =)
|
|
|
15.03.2010, 18:49
|
#13 (посилання)
|
Координатор Форума
|
|
|
|
13.08.2010, 13:36
|
#14 (посилання)
|
Координатор Форума
|
Красавчик Джосси:ok:
|
|
|
13.08.2010, 14:27
|
#15 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Так як темка про стиль і Діма дозволив сюди постити фото братів наших-сноубордистів, залишу і я кілька, на мою думку, стильних фоток :wink:.
Отже
Юля, давня знайома, колишня лижниця, а тепер сноубордистка. Вже кілька літніх сезонів займається вейкбордингом. Обожнює модний одяг і дороге якісне спорядження. Так як смаки у неї часто змінюються, тож її остання любов - це речі і спорядження від Burton:
Картинка, сперта з непам"ятаюякогосайту, з однією російською райдершою, однак мені сподобався одяг:
Ну і, собствєнно, я (незнаю, наскільки стильно, но пеарюсь ):
Далі буде, от коли ще знайду кілька фоток своїх знайомих, тоді продовжу :ok:.
|
|
|
13.08.2010, 16:36
|
#16 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Salomon S/Force Bold 177
|
2Jolie
Все твои фотки намного интересней чем предыдущие Я уверен мужкое население форума меня поддержит. Не останавливайся, выкладывай фоток побольше и вы с подругами наконец то спасете мир своей красотой
|
|
|
13.08.2010, 18:06
|
#17 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від Витек
2Jolie
Все твои фотки намного интересней чем предыдущие Я уверен мужкое население форума меня поддержит. Не останавливайся, выкладывай фоток побольше и вы с подругами наконец то спасете мир своей красотой
|
Велике дякую за комплімент . Дуже приємно чути такі слова . Наші дівчата таки вміють вдягатися і нічим не гірші за зарубіжних райдерш .
Поки ідея ще жива, підбірала ще парочку гарних фото. Отож, продовжимо.
Іра - учасниця Zlyden' Freeride Cup '09 та Freeride Cup 2010 у категорії "жінки-сноуборд". Захоплюється фрірайдом вже кілька років. Познайомились минулого року (як виявилося, ми вчилися у одній школі, однак я випустилася на рік швидше). У Іри фантастичне відчуття стилю що у спортивному одязі, що у повсякденному. Вона вміє комбінувати, здавалось би, непоєднані речі. Пошиття одягу власноруч та його перероблення - це її хобі. Словом, "спорсменка, комсомолка, рукодельница" .
У костюмі Bonfire:
... і у костюмі DC:
Наступне фото витягнуто теж із одного популярного веб-ресурсу. Що цікаво, коли робився цей кадр, я стояла неподалік і щиро захоплювалася джиббінгом цієї симпатичної дівчини. Скажу чесно, страшенно хотілося з нею познайомитися, однак того так і не вийшло.
Просте поєднання білого та салатового мені сподобалось:
Далі буде...
|
|
|
02.11.2010, 21:37
|
#19 (посилання)
|
Координатор Girlie Club
Снаряга: Salomon SUSPECT / 171 / 2012
|
нарядно
|
|
|
|
:)
Kucherryaha, Vredinka, Natusik, Karmen, Wilson Payne
+
AggressiveMax, waterboy, wissem, Karandash, Bob_Kneissl, klepakoff, BRED, Dolce |
03.11.2010, 13:17
|
#20 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 Extreme 2009
ARMADA AK JJ 2012
|
Востаннє редагував BRED: 03.11.2010 о 17:52.
|
|
|
|
+
Rio, EZ, Natusik, SMR, CLS, Vredinka, waterboy, Kucherryaha, madkonti, klepakoff, inney, Sheridan, Junior, olavin, cap, li_, Karandash, Зёбра
:)
Андрій, Wilson Payne |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 7 | 14 | 7 (78%) | 1 (11%) | 1 (11%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 150 | 491 | 78 (52%) | 68 (45%) | 4 (3%) |
---|
Month | 7 | 96 | 3828 | 12188 | 2359 (62%) | 1414 (37%) | 58 (2%) |
---|
|
|
|