![]() |
Каков гол то в исполнении уругвайца Форлана, а?:friends:
|
Бомба Гол бомба!!!!!!
Пря м як з Фіфа 2010 комп. гри. а наших коментаторів треба в шию гнати, Іспанські коментатори рулять!!!:ROFL: кому цікаво послуєайте 5 хвилин) South Africa - Uruguay онлайнWorld Cup 2010 South Africa - Футбол |
Цитата:
добиавй...добивай..... Моя интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается..... |
Цитата:
|
Зёбра) та я Гоню)
звісно що Іспанці вийдуть) хоя ф і не вболіваю за них) |
М-да, команда комуністичної Кореї не порвала бразильців! А їм як комуністам була поставлена задача (напевне тільки перемога),і тепер як вони будуть іграти наступну зустріч? Стає дуже цікаво .:) Дудки реалльно достали, і хлопчик з своєю реплікою в рекламі також. Гол Форлана просто бомба:good:
Добавлено через 11 минут За день втомився трохи на роботі,зараз стоячи дивлюся футбол по ТВ. бо засинаю,дружина каже (як ти достав своїм футболом):pardon: |
vitalik0303
НІІІ!!!! Дудки Бомба) а Хлопчик з Рєплакою просто Супер придумали):beer: |
Цитата:
|
Да я не проти хлопчика ,але не так часто хотілося б його бачити.Дудки хай гудуть з переривами.:aggressive:
|
А второй тур поинтереснее :) .
Пенальти, красная карточка вратарю, ожидание самого пенальти...люблю такие моменты:). Даже больше болея за Уругвай чем ЮАР, во время пенальти я был за вратаря ... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:25. |