![]() |
Цитата:
Цитата:
|
|
|
Я не розумію, про що Томас пише і каже 😭
Тицніть лінк Часто встречающейся момент. Чем мягче тазобедренный сустав внешней ноги в поворотах, тем хуже упор во внешнюю лыжу. И наоборот. Сохраняй |
@Skyclub , я не розумію "мягкий тазобедренньій сустав" (
|
Просто Харб скі рейсер, бро )
У цього теж слабий суглоб? • C 0 L 0 M 3 0 M B • | ? #weareskiing #redsterx #atomicski #ATOMIC #x9rs #redisthecolore #redisthecolore #leki #puntosportalbino #redwhite #sciclubgoggi #passion... | Instagram |
От ворлдкап свіжий. Тут теж та ж парадігма?
Storm Klomhaus | first couple carving turns in a while ? ?: @riverradamus #stifelusalpineteam @voelklskis @dalbellosports @markerproducts | Instagram Додано через 59 секунд Думаю, головна діскуссія в тому, що Томмі не катає короткі. Шкода. Але на цьому відосі вже не короткі ) |
Хлопаки, може, краще буде, якщо ви чітко окреслите кордони теми ( повороту) про що йде мова.
Наприклад : для довгих поворотів великого радіусу ( r>=20) за умови його закриття ( повороту) треба те, що говорить Томас. При всіх інших випадках, це не обов'язково. Подумайте над цим. |
Ну, я ніби розумію рух в тазових суглобах як головний, (первинний) , а плече вторинне. Але це моє сприйняття.
Добавлено через 15 минут Не можливо пояснити в двох реченнях, тому мабуть і не має змісту починати. Кожен приїде до того сам:slalom: |
Все, що описане тобою, стосується лише одного з варіантів перекантовки. Якщо існує три варіанти, то у кожного з трьох можуть бути свої технічні елементи.
- YouTube Є купа топ демонстраторів, інструкторів, які катосять всі три варіанти. |
|
|
Цитата:
|
@Bob_Kneissl , вмів, але не показував )
|
Ти сам знаєш, за школу потрібно платити:agree:, він через це пройшов, дуже талановитий учень.:good:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:29. |