![]() |
Потриндіти, як завжди, про ведмедикове..
тут можна трендіти про все
|
зразу лайкнув плюса, з явиться світло подивлюсь детальніше..
Але дуже добре, що наважився на цє, пам'ятаю ті хвилини, коли в Левіньо тобі намагався щось пояснити, то, що до мене дійшло.. в ту хвилину в тому казковому місті лыже-всесвіту.. Але чи досвіду, чи бажання ні в мене ні в тебе не стало сприймати ту інформацію 😇 Але прийшов час та бажання.. , та у майстра, який не спочиває на лаврах, а теж вчиться та дуже с успіхом .. и я знаю про що я.. ;) твоє катання вже не буде колишнім... 👌 |
@Skyclub , вітаю, бро. Якраз сьогодні думав, що час тобі шось написати про минулий тиждень ) І навіть натякати не довелось )
Я вже три роки дивлюсь, як Томас йде до flex-to-release. В цьому сезоні він поїхав ще нижче. І це ще не кінець ) Їдеш кльово. Радію, що Томас поремонтував тобі руки ) Катньом після перемоги обов'язково! |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
просто надо поверить, что кто-то видит то, что ты не в состоянии даже почувствовать.. так как ты считаешь, что это не тот момент, над каким надо бороться.
в задней стойке ты никогда не продвинешься дальше катания (мучения) по вешкам с разножкой ты никогда не поймёшь как можно кардинально менять радиус поворота при крутом или сложном склоне, или большой скорости на пологом с сидением на внутренней ты никогда не ощутишь действие центробежной силы и т. д и т. п. по свежим видео из Италии было видно, что Саша готовился к принятию этой информации. он поменял стиль и главное он воспринял то, что его уровень в прогресивному катании находится в самом низу, и путь надо начинать практически сначала.. но и в этом начале, я думаю, он не разочаровался.. катание начинается сначала, так как есть к чему стремится и главное ощущать это стремление ;) |
Цитата:
В мене вже два роки конфлікт Харба і Павер карвінга. Схиляюся до антіхарба, тому що 95% моїх ідолів скручують корпус (з тазом) всередину повороту. А не навпаки. Якшо ми не про короткі різані, канєш. Це сєпарація корпусу. Розділення. І воно відбувається саме на рівні тазу. Якщо ти достатньо молодий та гнучкий ))) Якщо додати до цього вагу на зовнішній через контрбаланс (ангуляція по-вашому), то розножка зникає сама по собі. Перевірено особисто. Томас колись в старому відео казав совати ноги вперед-назад. Вже передумав? ))) Про ініціацію мізинцем і носком внутрішньої лижі невже теж казав? Шкода, що той сезон зник, а цей і не почнеться ((( |
Цитата:
Цитата:
|
@Skyclub, рулєніе стопами, баян )
|
Ковбойський при тому.
|
Я це їздив колись. Було багато спорів на цю тему з форумчанином. Не хочу починати знову. Хто це їде, той в курсі.
|
... та звісно це все робити не встпваючи з дівана теж можна, але потрібно мати знання та багато гумок для фітнесу ;)
|
Активная работа стоп - "вращение" - YouTube
Там з поясненнями. |
Успіхів з Томасом. Він цю вправу не вигадав. Їй багато років, він міг би хоч назву змінити.
|
Цитата:
|
ржу
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:35. |