Украинские горнолыжные школы отзывы, анонсы и обсуждение горнолыжных школ |
30.01.2023, 19:39
|
#1 (посилання)
|
Парапланерюга
Зараз: поза форумом
Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
|
Потриндіти, як завжди, про ведмедикове..
тут можна трендіти про все
Востаннє редагував Skyclub: 15.04.2024 о 18:19.
|
|
|
|
+
igrus, Kamasutra, HappySkier, Korben Dallas, NBomb, Sheridan, ski.maniac, Igorco, masik_i_ko, A888, Dyadya, SergAnt, Kairos, ag74, proffit, alexski, Eni |
30.01.2023, 20:03
|
#2 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
зразу лайкнув плюса, з явиться світло подивлюсь детальніше..
Але дуже добре, що наважився на цє, пам'ятаю ті хвилини, коли в Левіньо тобі намагався щось пояснити, то, що до мене дійшло.. в ту хвилину в тому казковому місті лыже-всесвіту..
Але чи досвіду, чи бажання ні в мене ні в тебе не стало сприймати ту інформацію 😇
Але прийшов час та бажання.. , та у майстра, який не спочиває на лаврах, а теж вчиться та дуже с успіхом .. и я знаю про що я..
твоє катання вже не буде колишнім... 👌
|
|
|
31.01.2023, 00:00
|
#3 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@Skyclub , вітаю, бро. Якраз сьогодні думав, що час тобі шось написати про минулий тиждень ) І навіть натякати не довелось )
Я вже три роки дивлюсь, як Томас йде до flex-to-release. В цьому сезоні він поїхав ще нижче. І це ще не кінець )
Їдеш кльово. Радію, що Томас поремонтував тобі руки ) Катньом після перемоги обов'язково!
|
|
|
31.01.2023, 12:13
|
#4 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
Всі ми звикли себе переоцінювати.
|
Факт. Слава богам, що є в кого вчитись
Цитата:
Коментар від Skyclub
може зайти тепер у розділ Кашпіровськіх
|
Треба зняти краще. І не тільки широкі дуги, а мікс. І на норм камеру чи тіліпон. І щоб світло було, а не тінь.
Цитата:
Коментар від Skyclub
Томас просто бездоганний
|
Це ти просто для себе ще не відкрив японців, чи корейців )
|
|
|
31.01.2023, 12:29
|
#5 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
просто надо поверить, что кто-то видит то, что ты не в состоянии даже почувствовать.. так как ты считаешь, что это не тот момент, над каким надо бороться.
в задней стойке ты никогда не продвинешься дальше катания (мучения) по вешкам
с разножкой ты никогда не поймёшь как можно кардинально менять радиус поворота при крутом или сложном склоне, или большой скорости на пологом
с сидением на внутренней ты никогда не ощутишь действие центробежной силы
и т. д и т. п.
по свежим видео из Италии было видно, что Саша готовился к принятию этой информации. он поменял стиль и главное он воспринял то, что его уровень в прогресивному катании находится в самом низу, и путь надо начинать практически сначала.. но и в этом начале, я думаю, он не разочаровался.. катание начинается сначала, так как есть к чему стремится и главное ощущать это стремление
|
|
|
31.01.2023, 13:31
|
#6 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
9. Что делать с тазом - это вообще революция, но тссс - привет адептам "сесть на табуретку"
|
Мені цікаво. Розкажеш?
В мене вже два роки конфлікт Харба і Павер карвінга. Схиляюся до антіхарба, тому що 95% моїх ідолів скручують корпус (з тазом) всередину повороту. А не навпаки. Якшо ми не про короткі різані, канєш. Це сєпарація корпусу. Розділення. І воно відбувається саме на рівні тазу. Якщо ти достатньо молодий та гнучкий )))
Якщо додати до цього вагу на зовнішній через контрбаланс (ангуляція по-вашому), то розножка зникає сама по собі. Перевірено особисто. Томас колись в старому відео казав совати ноги вперед-назад. Вже передумав? ))) Про ініціацію мізинцем і носком внутрішньої лижі невже теж казав?
Шкода, що той сезон зник, а цей і не почнеться (((
|
|
|
31.01.2023, 15:11
|
#7 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
а якщо роблю це агресивніше і злітаю з кантів )))))))
|
Не злетиш, якщо будеш на зовнішній імо. Тренуй, якщо маєш можливість
Цитата:
постійно пхати зовнішню вперед, а внутрішню тягти назад.
|
Ну добре, добре ) я ще почекаю )
|
|
|
31.01.2023, 16:10
|
#8 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
@Skyclub, рулєніе стопами, баян )
|
|
|
31.01.2023, 16:14
|
#9 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Ковбойський при тому.
|
|
|
31.01.2023, 16:36
|
#10 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Я це їздив колись. Було багато спорів на цю тему з форумчанином. Не хочу починати знову. Хто це їде, той в курсі.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 41 (72%) | 15 (26%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 136 | 575 | 79 (58%) | 55 (40%) | 2 (1%) |
---|
Month | 5 | 103 | 3807 | 12718 | 2349 (61%) | 1472 (38%) | 57 (1%) |
---|
|
|
|