![]() |
Цитата:
мой тебе совет, съезди к Лому, он тебя ковырнет чуть-чуть... ну а за тем хоть кому угодно - "пофрирайдить" |
igrus, запланував в ASS
Lom, де тебе шукати ? Якщо попаду на каталку а не на навчання, може заскочу! Ти інструктор? Сорі, новачок, не вкурсі хто є хто :) |
Lom, такий Lom :-)
Мигово (Чернівці). школа Каштан. |
Цитата:
|
Слова не мальчика, но мужа! В мемориз!
|
Цитата:
І з чого ви взяли, що я не отримую задоволення від катання по підготовленому склоні та тим, що мені немає шо робити поза трасою ??!! |
Цитата:
|
Цитата:
А стосовно задоволення від катання, щоб отримувати масимум задоволення від катання, відчути весь смак в катанні і хочу в школу. Чи в школу без фото та відео не беруть ?! :-) |
беруть, але проглянувши навіть 30-секундне відео нам буде легше підібрати необхідну Вам школу.
хоча лижі вже кажуть що Вам в АСС :good: |
Так школу обирає лижник, чи школа лижника, не розумію?
Зрозуміло, що є школи ріного стилю навчання, але ж лижник хоче кататись по цілині, лижі навіть для цього купив :-) , тому якщо хочеш в цілину то в школу для ФР, чи не так? Чи якщо в мене явні здібності по катанню на підготовлений склонах то мені в рейсери? :-) |
ну людина яка збирається відшліфовуати різаний поворот і трасу ,радше купить собі Атоміки SL, а не Volkl Mantra. А з таким штахетами я б порадив в АСС. Антон вчить вільному ( FREE) катанню.
|
Тому і куплена Мантра, для вільного, фр катання ))
Знав, що купляв, тому і націлений в АСС. А стосовно штахет, то вже й не такі штахета :) , на сьогодні це вже універсал! |
Цитата:
поняли, если бы и вы поняли, то не реагировали бы так... еще раз совет - на занятие к Лому, но не на лыжах в профиле :pardon: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:55. |