Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Украинские горнолыжные школы (https://extreme.com.ua/forum/65-ukrainskie-gornolyzhnye-shkoly/)
-   -   Горнолыжные Школы Украины (перепись) (https://extreme.com.ua/forum/ukrainskie-gornolyzhnye-shkoly/4902-gornolyzhnye-shkoly-ukrainy-perepis.html)

igrus 27.09.2013 15:31

Цитата:

Коментар від kotandrey (Коментар 226598)
Lom, рішення зважене та обдумане, для себе визначився.

без Лома - нет фрирайда :)))
мой тебе совет, съезди к Лому, он тебя ковырнет чуть-чуть... ну а за тем хоть кому угодно - "пофрирайдить"

kotandrey 27.09.2013 15:49

igrus, запланував в ASS
Lom, де тебе шукати ? Якщо попаду на каталку а не на навчання, може заскочу!
Ти інструктор?
Сорі, новачок, не вкурсі хто є хто :)

Ihor 27.09.2013 15:52

Lom, такий Lom :-)

Мигово (Чернівці). школа Каштан.

igrus 27.09.2013 15:55

Цитата:

Коментар від kotandrey (Коментар 226594)
є відчуття не досконалості, не 100% впевненості в ногах, та того, що вони у відповідальний момент не підведуть на схилі, та немає повної легкості, яку бачу у досвідчених лижників на схилах, присутня якась напруженість.

ЕСЛИ ВЫ НЕ ПОЛУЧАЕТЕ УДОВОЛЬСТВИЕ ОТ КАТАНИЯ НА ПОДГОТОВЛЕННОМ СКЛОНЕ - ВАМ ПОКА НЕЧЕГО ДЕЛАТЬ И БЛИЗКО ЗА ТРАССАМИ!!! тем более во фри катании :pardon:

Sheridan 27.09.2013 16:04

Слова не мальчика, но мужа! В мемориз!

kotandrey 27.09.2013 16:06

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 226611)
ЕСЛИ ВЫ НЕ ПОЛУЧАЕТЕ УДОВОЛЬСТВИЕ ОТ КАТАНИЯ НА ПОДГОТОВЛЕННОМ СКЛОНЕ - ВАМ ПОКА НЕЧЕГО ДЕЛАТЬ И БЛИЗКО ЗА ТРАССАМИ!!! тем более во фри катании

До того, поки потрапив на цілину, катався тільки на підготовлених склонах, курорт буковель, і від того був щасливий, та отримував масу задоволення, потрапивши на драгобрат, захопився катанням в цілині. Тому і розглядаю школу!
І з чого ви взяли, що я не отримую задоволення від катання по підготовленому склоні та тим, що мені немає шо робити поза трасою ??!!

Sheridan 27.09.2013 16:07

Цитата:

Коментар від kotandrey (Коментар 226614)
І з чого ви взяли, що я не отримую задоволення від катання по підготовленому склоні

Задоволення задоволенню рознь. Видео давай! Или фото, как минимум :)

kotandrey 27.09.2013 16:12

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 226616)
Видео давай! Или фото, как минимум

Відео та фото немає поки, будуть виставлю обов'язково на критику.
А стосовно задоволення від катання, щоб отримувати масимум задоволення від катання, відчути весь смак в катанні і хочу в школу.
Чи в школу без фото та відео не беруть ?! :-)

jurabike 27.09.2013 16:16

беруть, але проглянувши навіть 30-секундне відео нам буде легше підібрати необхідну Вам школу.
хоча лижі вже кажуть що Вам в АСС :good:

kotandrey 27.09.2013 16:28

Так школу обирає лижник, чи школа лижника, не розумію?
Зрозуміло, що є школи ріного стилю навчання, але ж лижник хоче кататись по цілині, лижі навіть для цього купив :-) , тому якщо хочеш в цілину то в школу для ФР, чи не так?
Чи якщо в мене явні здібності по катанню на підготовлений склонах то мені в рейсери? :-)

jurabike 27.09.2013 16:41

ну людина яка збирається відшліфовуати різаний поворот і трасу ,радше купить собі Атоміки SL, а не Volkl Mantra. А з таким штахетами я б порадив в АСС. Антон вчить вільному ( FREE) катанню.

kotandrey 27.09.2013 16:54

Тому і куплена Мантра, для вільного, фр катання ))
Знав, що купляв, тому і націлений в АСС.
А стосовно штахет, то вже й не такі штахета :) , на сьогодні це вже універсал!

igrus 27.09.2013 17:03

Цитата:

Коментар від kotandrey (Коментар 226614)
І з чого ви взяли, що я не отримую задоволення від катання по підготовленому склоні та тим, що мені немає шо робити поза трасою ??!!

не обижайтесь пожалуйста :oops: но Лыжники меня
поняли, если бы и вы поняли, то не реагировали бы так...
еще раз совет - на занятие к Лому, но не на лыжах в профиле :pardon:

jurabike 27.09.2013 17:21

Цитата:

Коментар від kotandrey (Коментар 226623)
Тому і куплена Мантра, для вільного, фр катання ))
Знав, що купляв, тому і націлений в АСС.
А стосовно штахет, то вже й не такі штахета :) , на сьогодні це вже універсал!

тоді велкам

Lom 27.09.2013 18:27

Цитата:

Коментар від Ihor (Коментар 226610)
Мигово (Чернівці). школа Каштан.

Еще "Солнечная Долина" и еще одна база. Буду там на днях, отчитаюсь уже как инсайдер. Похоже, очень перспективное место для отдыха и обучения.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:55.