Водный Мир рафтинг, сёрфинг, дайвинг, вэйк |
28.08.2011, 22:01
|
#151 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Cabrina black tip 8 (C-type) 2003;
Cabrina SwitchBlade 12 2011;
Snow Board - Santacruz Duo;
|
ТО ks: за такое по голове надо дубинкой бить и чем сильнее тем лучше. так чтобы уже реально вдолбить в голову, что не надо обманывать
|
|
|
29.08.2011, 10:42
|
#152 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: калярові...пласмасові
|
ААА! Ото жесть -скотч на балон-суууупер. Кулібіни хренові! Тому мабуть і продавали. Фотка шокує....!
А за інше скажу наступне - влітку катати у Львові МОЖНА, чим я і займаюсь вже 3 роки. Крім Цетулі (Сірки), для початківців - прекрасний світязький берег -мілко , чисто, безлюдно. В даний момент у нас тут самоучка один стає успішно на цих двох водоймах - при загальному нальоті десь 4-6 годин, він вже виходить на дошку. Звичайно, в нього є велике бажання + наша допомога, але водойма теж дозволяє.
По старту і посадці одному: зважаючи на те, що довгий час нас тут було лише двоє, мусіли навчитися робити і то і інше самостійно. будеш впевненіше почуватися, покажу тобі як це робити без шкоди для себе і оточуючих.
|
|
|
29.08.2011, 11:32
|
#153 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Cabrina black tip 8 (C-type) 2003;
Cabrina SwitchBlade 12 2011;
Snow Board - Santacruz Duo;
|
на сірці якось стрьомно дууууже глибоко там. Світязь знаю - але немаю з ким дьорнути туди на вихідні
Добавлено через 3 минуты
Доречі може ви тут пробували ??? 49.921112,23.745232 - Карти Google
Став мілкий - посередині ставу якщо буде по шию то добре - єдине що я не знаю що там з дном - чи сильно замулене. Знаю що на зиму спускають. може бути непогане місце для зимових покатушок
|
|
|
16.09.2011, 16:21
|
#154 (посилання)
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
Выбор трапеции. Вопрос к знающим.
Собираюсь прикупить трапу для кайта - какую лучше выбрать?
Для комфортного катания на воде и по снегу.
Бывалые советуют покупать поясную, а не сидячую. Но по производителю пока теряюсь. Дакайн? Пролимит? Ещё кто?
Спасибо!
Добавлено через 3 минуты
Dakine Pyro
вот такая, к примеру...
блин, их огромное количество, но пока что сложно определить, какая мне подойдёт, так как не представляю чем поясные трапы между собой отличаются.
|
|
|
16.09.2011, 16:22
|
#155 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Жииирная...:)
|
2 rain: Поясную Dakine Pyro, Mystic Warrior или Shadow, Liquid Force comp или luxury, Pat Love (тот же представитель в Украине что и пролимит)
По соотношению всех параметров Dakine.
Я катаю в Warrior (правда она из всех самая дорогая)
П.С. Перечисленных тебе хватит - они реально лучшие. Выбирай по цвету и тому как на тебе сидит. То есть лучше померять, и тогда купить!
|
|
|
16.09.2011, 16:29
|
#157 (посилання)
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
А сидячую нет смысла брать, я так понимаю?
|
|
|
16.09.2011, 16:41
|
#158 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Та я сам досі на сидячці катаю - стараааа вже правда але ше тримається. Планую поміняти цього року. Якщо початківець, я би радив сидячку, а потім поступово на пояс перейти. В цьому плані гібрид - універсальна, а тому не замінна штука. У нас один початківець самоучка купив вже ОР і прогресує дуже непогано. Дехто каже шо ремені кіндери тиснуть, а я скажу шо все від якості трапи залежить.
|
|
|
16.09.2011, 16:53
|
#159 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Жииирная...:)
|
2 rain: не чисто сидячую небери (проверенно по 95% учеников в нашей школе). Как только поробуешь нормальную поясную будешь менять
ОR вроде и нормальная трапа, но одна точка крпеления крюка препятствуют его задиранию вверх, и выворачиванию плиты под крюком, и вся трапа вверх сползает под тягой ката. Все указанные мной трапы выше имеют 2 точки фиксации крюка!
|
|
|
16.09.2011, 17:04
|
#160 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Ну про поясні тоже можна наговорити - гак то не виверне - просто ціла трапа під самі руки стягнеться... основне - підбирати доообре треба, по тілу. Для новачка це не завжди вдається. Такі помилки в підборі легше компесувати на сидячках. Якщо відчуваєш шо підбереш добре в розмір - то бери пояс.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
Схожі теми
|
Тема |
Автор |
Розділ |
Відповідей |
Останній коментар |
Кайтинг
|
nwski |
Après Ski |
13 |
06.10.2010 10:21 |
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 2 | 43 | 81 | 41 (69%) | 17 (29%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 136 | 575 | 79 (58%) | 55 (40%) | 2 (1%) |
---|
Month | 5 | 105 | 3864 | 12799 | 2390 (61%) | 1488 (38%) | 58 (1%) |
---|
|
|
|