![]() |
@Lyubomyr, ти мабуть бачив це, але все-таки.
is Henrik Kristoffersen back? - YouTube |
Оце сет, я розумію. Букошколі вже зкинув )
Una bimba sul leone ? .. e passi da Gigante ? ? Vamooo ??? #ciaofans #onlythebrave #sofiagoggia #goggia #rehab #fisio... | Instagram |
@Mik ,
Так, бачив. Я от зараз думаю, що в нього ще міг бути віковий набір ваги. |
Сам факт з життя. Набір маси (ваги) навіть м'язів може вплинути на катання. Силу, так, треба збільшувати. Але досить складно робити силові вправи і не збільшуватись.
І аеробна база треба в любому випадку. Якщо бігати, кардіо, до 40 хв навряд чи висушиш себе. |
Цитата:
І друге. На спортсменів не варто дивитися, вони всі вже генетично обдаровані. Ті хто не мав сили давно відпали ще в юніорах. Всі кого ти бачиш в інсті, ютубі — всі фізично обдаровані, молоді і зі стажем круглорічних тренувань більше десяти років. |
Згадав один жарт з тренажеки:
Якщо грудні мязи ростуть, то ростуть навіть від присідань. Нічого не змінилось |
Jeff's Gone | Jesse's Taking Over (HUGE NEWS) - YouTube
Приклад дуже сильної людини натурала, який починав дістрофіком і якому набрати кілограм ваги це дуже великий челендж. |
З власного досвіду можу сказати, що є біологічна (генетична) межа, плато. За нього запригнути важко, м'яко кажучи. (малоймовірно).
І тут ще один старий добрий жарт з тієї ж тренажерки: Зустрічаються хлопці після чергових змагань і питають один одного. І питання не: - Як займався, яка програма, чи піраміда, чи 80%. А питають, що ти їв. |
Це так. Щиро заздрю в всім хто наблизився до свого плато. Всім хто ще не займався для того не займатися це взагалі гріх — кожне тренування можна збільшувати вагу, пів року безперервного прогресу.
|
Якщо серйозно займаєшся-не забувай про "перетрен". От його дуже легко провтикати, а вийти на багато важче.
Добавлено через 7 минут Був випадок на форумі(марафон), коли хлопець собі навіть купив дівайс міряти лактак. На виході заліз в жорсткий перетрен на пів року. (він навіть показники скидував). Але ти в курсі теми, сподіваюсь. |
Я тренуюся з малими об"ємами і високою інтенсивністю і найбільша загроза це травма. Але так, я знаю що я роблю, вже не новачок.
|
|
|
Яка чудова штука для молдавського плугу!
SKI Magazine | Summer is in full swing which means it’s time to break out the Techni Ski ? Did anyone actually try one of these back in the day?? ?... | Instagram |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:55. |