Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Всякое (https://extreme.com.ua/forum/106-vsyakoe/)
-   -   Міжсезонна підготовка (https://extreme.com.ua/forum/vsyakoe/2278-mizhsezonna-pidgotovka.html)

Mik 15.04.2024 19:14

@Lyubomyr, ти мабуть бачив це, але все-таки.
is Henrik Kristoffersen back? - YouTube

Sheridan 16.04.2024 17:00

Оце сет, я розумію. Букошколі вже зкинув )
Una bimba sul leone ? .. e passi da Gigante ? ? Vamooo ??? #ciaofans #onlythebrave #sofiagoggia #goggia #rehab #fisio... | Instagram

Lyubomyr 16.04.2024 19:40

@Mik ,
Так, бачив.
Я от зараз думаю, що в нього ще міг бути віковий набір ваги.

Mik 16.04.2024 19:45

Сам факт з життя. Набір маси (ваги) навіть м'язів може вплинути на катання. Силу, так, треба збільшувати. Але досить складно робити силові вправи і не збільшуватись.
І аеробна база треба в любому випадку. Якщо бігати, кардіо, до 40 хв навряд чи висушиш себе.

Lyubomyr 16.04.2024 19:50

Цитата:

Коментар від Mik (Коментар 421900)
Сам факт з життя. Набір маси навіть м'язів може вплинути на катання. Силу, так, треба збільшувати. Але досить складно робити силові вправи і не збільшуватись.

Нажаль, для переважної більшості людей і атлетів проблема — це набрати мʼязову масу.

І друге. На спортсменів не варто дивитися, вони всі вже генетично обдаровані. Ті хто не мав сили давно відпали ще в юніорах. Всі кого ти бачиш в інсті, ютубі — всі фізично обдаровані, молоді і зі стажем круглорічних тренувань більше десяти років.

Mik 16.04.2024 19:55

Згадав один жарт з тренажеки:
Якщо грудні мязи ростуть, то ростуть навіть від присідань.
Нічого не змінилось

Lyubomyr 16.04.2024 19:57

Jeff's Gone | Jesse's Taking Over (HUGE NEWS) - YouTube

Приклад дуже сильної людини натурала, який починав дістрофіком і якому набрати кілограм ваги це дуже великий челендж.

Mik 16.04.2024 20:32

З власного досвіду можу сказати, що є біологічна (генетична) межа, плато. За нього запригнути важко, м'яко кажучи. (малоймовірно).
І тут ще один старий добрий жарт з тієї ж тренажерки:
Зустрічаються хлопці після чергових змагань і питають один одного. І питання не:
- Як займався, яка програма, чи піраміда, чи 80%.
А питають, що ти їв.

Lyubomyr 16.04.2024 21:12

Це так. Щиро заздрю в всім хто наблизився до свого плато. Всім хто ще не займався для того не займатися це взагалі гріх — кожне тренування можна збільшувати вагу, пів року безперервного прогресу.

Mik 16.04.2024 21:29

Якщо серйозно займаєшся-не забувай про "перетрен". От його дуже легко провтикати, а вийти на багато важче.

Добавлено через 7 минут

Був випадок на форумі(марафон), коли хлопець собі навіть купив дівайс міряти лактак. На виході заліз в жорсткий перетрен на пів року. (він навіть показники скидував).
Але ти в курсі теми, сподіваюсь.

Lyubomyr 17.04.2024 14:20

Я тренуюся з малими об"ємами і високою інтенсивністю і найбільша загроза це травма. Але так, я знаю що я роблю, вже не новачок.

Sheridan 06.06.2024 07:33

L I N D S E Y • V O N N | Here are some of my favorite rehab exercises! I’m not a doctor or PT but these have helped me get stronger after surgery. Remember to start... | Instagram

Sheridan 23.06.2024 12:18

Instagram

Додано через 9 секунд

Instagram

Sheridan 20.07.2024 15:59

Яка чудова штука для молдавського плугу!
SKI Magazine | Summer is in full swing which means it’s time to break out the Techni Ski ? Did anyone actually try one of these back in the day?? ?... | Instagram

Sheridan 17.09.2024 07:14

Mikaela Shiffrin ?? | Spilled a bit of my sandwich on my nearly-white leggings in the car and then went and rolled around in the gym for a bit. Feelin’ wonderful... | Instagram

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:55.