Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Всякое (https://extreme.com.ua/forum/106-vsyakoe/)
-   -   Міжсезонна підготовка (https://extreme.com.ua/forum/vsyakoe/2278-mizhsezonna-pidgotovka.html)

Sheridan 22.08.2023 22:55

ніхто мохіто в фляготримачі не побачив? ну ладн )

Sheridan 19.09.2023 14:57

Ідеальний
H.Tjm on Instagram: "??????????? #ski #??? #?????? #? #?????"

Rain 19.09.2023 18:33

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 419469)

Нафіга він мені, я ще до кінця не зрозумів. Але для Києва норм. Почну голити ноги - забаньте мене к чортам )

Ремінний привід! Афігєть!!!

Sheridan 20.09.2023 11:48

@Rain, карбоновий!!! Ремінь, да )))

Мені зайшло. Київ не найкраще місто для вела - машини, холми ці, але велодоріжок вистачає, так шо норм. Випадково потрапив на трейли Дорогожичів. Вальнув всі волрайди, об'їхав кікери, щоб не зламати вилку, старі злізані дьорти теж проїхав. Кайф як 20 років назад. Тепер хочу ендуро )))

Igorco 26.09.2023 11:04

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 419469)
Почну голити ноги - забаньте мене к чортам )

Боюся запитати, для чого велосипедистам голити ноги? У мене є два варіанти відповіді - і обидва такі собі. :preved:
1- Для покращення аеродинаміки, але тоді страшно уявити, що там росте. :preved:
2- Щоб сподобатись іншим лісорубам велосипедистам. :D
Надіюсь, обидві відповіді неправильні. :)

Rain 26.09.2023 11:40

Ігорко, щоб болото з ніг легше було змивати після покатушок!

Sheridan 26.09.2023 11:47

Цитата:

Коментар від Igorco (Коментар 419522)
Боюся запитати, для чого велосипедистам голити ноги? У мене є два варіанти відповіді - і обидва такі собі. :preved:
1- Для покращення аеродинаміки, але тоді страшно уявити, що там росте. :preved:
2- Щоб сподобатись іншим лісорубам велосипедистам. :D

Таки перший... Ну і не без другого ))))))))))))))

Sheridan 05.10.2023 13:56

Facebook

Sheridan 14.10.2023 08:17

Ахахаахах
BoardTube on Instagram: "Practicing for those flat areas? @daniellabelle1 • • • #snowboard #skateboard #skiing #skater #board #sk8 #skating #snowboardinglife #skateboarding #skii #wintersports #skate #snowboarding #ski #snow"

Mik 14.10.2023 09:34

Warren Miller Entertainment on Instagram: "Two different grass skiing segments filmed nearly 50 years apart. It looks like there is still room for progression in the sport for those interested ?? 1976: Greg Carlson 2022: @c0nnery Our film to
Перспектива на міжсезоння.
https://www.grasski.net/cs/prodej

PastorMalinois 15.10.2023 19:52

Ну що ж добродії, після досліду довжиною в 6 місяців маю сказати, що міжсезоння з використанням орбітреку, то є вогінь.

Раніше ніяк не виходило тримати кондицію так як з орбіком.
Думаю моя особиста причина в тому, що орбік має стояти вдома. В моєму випадку це суттєво заощаджує час і дозволяє при потребі розбити тренування на кілька частин. Бо раніше ніяк не виходило завжди потрапляти в певний час в спортзал і все таке, через це не виходило налагодити постійність тренувань.

А зараз увійшов в режим: мінімум 4 рази на тиждень від 45 хвилин працюю на орбі. Отож щиро раджу такий підхід.

І ще. Раніше був велотренажер але то не те: нема навантаження, як на орбіку. Особливо на м'язи хребта та головне на сідниці. Ну це очевидно адже орбі це більш природнє навантаження, ніж на велотренажері, який виділяє тільки ноги та й то в неприродньому режимі.

І також у мене орбі з можливістю гірського режиму. Полозки по яких рухаються платформи можна піднімати в передній частині і тоді тіло займає позицію типу піднімаєшся на гору, такий типу напівприсяд.

А так як у нас рух в основному в напівприсяді, і ноги наше все, то цей режим в орбіку це те що треба для лижників.

Sheridan 15.10.2023 21:01

@PastorMalinois , красунчик. Я до цього аппарату навряд чи своїм рішенням доберусь, але буду мати на увазі. Шо ми з тобою? Почнемо з Голосєя? Які плани на зиму?

PastorMalinois 15.10.2023 21:28

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 419627)
@PastorMalinois , красунчик. Я до цього аппарату навряд чи своїм рішенням доберусь, але буду мати на увазі. Шо ми з тобою? Почнемо з Голосєя? Які плани на зиму?

Ну які які? Перший план, щоб путін здох, а там побачимо :) Ну якщо серйозно, то будемо надіятися, що вийде катнуть. Ну або якщо у військо доведеться йти, то орбік також дарма не пропаде :)

А як не призовуть у військо, то доведеться таки брати у тебе уроки :) Маю надію в цьому році засипле на Протасі велику гору...

Sheridan 15.10.2023 21:30

@PastorMalinois , я на протасі тікі пішки був. Взагалі київські гірки то знущання над такими, як я. Ну подивимось. Випаде шось, спишемось

Mik 28.03.2024 21:08

#????? ? ???? ??? 2?? ???? ????? ?????. ?? ????? ?? ???... | Instagram

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:33.