![]() |
ніхто мохіто в фляготримачі не побачив? ну ладн )
|
|
Цитата:
|
@Rain, карбоновий!!! Ремінь, да )))
Мені зайшло. Київ не найкраще місто для вела - машини, холми ці, але велодоріжок вистачає, так шо норм. Випадково потрапив на трейли Дорогожичів. Вальнув всі волрайди, об'їхав кікери, щоб не зламати вилку, старі злізані дьорти теж проїхав. Кайф як 20 років назад. Тепер хочу ендуро ))) |
Цитата:
1- Для покращення аеродинаміки, але тоді страшно уявити, що там росте. :preved: 2- Щоб сподобатись іншим Надіюсь, обидві відповіді неправильні. :) |
Ігорко, щоб болото з ніг легше було змивати після покатушок!
|
Цитата:
|
|
|
Ну що ж добродії, після досліду довжиною в 6 місяців маю сказати, що міжсезоння з використанням орбітреку, то є вогінь.
Раніше ніяк не виходило тримати кондицію так як з орбіком. Думаю моя особиста причина в тому, що орбік має стояти вдома. В моєму випадку це суттєво заощаджує час і дозволяє при потребі розбити тренування на кілька частин. Бо раніше ніяк не виходило завжди потрапляти в певний час в спортзал і все таке, через це не виходило налагодити постійність тренувань. А зараз увійшов в режим: мінімум 4 рази на тиждень від 45 хвилин працюю на орбі. Отож щиро раджу такий підхід. І ще. Раніше був велотренажер але то не те: нема навантаження, як на орбіку. Особливо на м'язи хребта та головне на сідниці. Ну це очевидно адже орбі це більш природнє навантаження, ніж на велотренажері, який виділяє тільки ноги та й то в неприродньому режимі. І також у мене орбі з можливістю гірського режиму. Полозки по яких рухаються платформи можна піднімати в передній частині і тоді тіло займає позицію типу піднімаєшся на гору, такий типу напівприсяд. А так як у нас рух в основному в напівприсяді, і ноги наше все, то цей режим в орбіку це те що треба для лижників. |
@PastorMalinois , красунчик. Я до цього аппарату навряд чи своїм рішенням доберусь, але буду мати на увазі. Шо ми з тобою? Почнемо з Голосєя? Які плани на зиму?
|
Цитата:
А як не призовуть у військо, то доведеться таки брати у тебе уроки :) Маю надію в цьому році засипле на Протасі велику гору... |
@PastorMalinois , я на протасі тікі пішки був. Взагалі київські гірки то знущання над такими, як я. Ну подивимось. Випаде шось, спишемось
|
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:33. |