![]() |
Цитата:
Может еще кто-то, что-то выскажет? В целом по комплекту. Правильно ли я его подбрал? |
У мене костюм не дуже теплий (і це супер).
Маю НН термобілизну, Dry. З моїх природніх фізичних даних - шкіра і кості - мерзну вічно! Тому коли їздила кататися в -22, взяла собі тоненькі флісові штанішки, аля лосінки (поверх "термоколготок"). Супер. Мені взагалі холодно не було, навіть коли сиділа в кафе на вулиці і не рухалася. І жарко не було, низ не дуже потіє. Але при >-10 ніколи так не вдягнуся. Термушки і штанів досить. |
Цитата:
Цитата:
Куртка очень тонкая, подкладка - сеточка, без утеплителя. Только верхний слой. Я опасаюсь, чтобы не было холодно. Но и "спариться" тоже не хочется) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Всем большое спасибо за ответы! Из всего сказанного поняла Craft самый лучший выбор ! Буду покупат, потом поделюсь впечатлениями!
|
Цитата:
і питання до спеців: Brubek варіант чи дивитися на Крафт\Одло ? цікавить білизна для дуже активного катання та беккантрі |
Brubek - не вариант. Для бэккантри - X-Bionic вариант.
|
добре, про Brubeck забули але купити комплект білизни по ціні 5-денного туру в Ясну я морально не готовий :((
а ще лижки нові хочу :) буду брати Крафт або ОДло |
Если не собираетесь "спать" в снегу, берите Craft Pro Zero, для катания от +5 до - 15грд. - то, что надо. ПРОВЕРЕНО!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:42. |