![]() |
@Korben Dallas, я останній раз бачив, щоб капало з роликів чи тросу років 25 тому на Красії. Буковель економить на мастилі?
В Європі курорт зазвичай компенсує такі ексесси людям. А я сходив в гугл за тебе. Варінти наступні: бензин чи солярка нашатир+скипидар засіб для миття посуду толуол дегтярне мило Я б вибрав компенсацію курортом ) |
Уточнив в канатчиків...ніфіга то не шмаровидло, а конденсат від роликів
|
@Korben Dallas, мастило конденсується в них? спитай шо в них по фізиці було
|
@Sheridan ,не мастило, а пилюка з гумової частини ролика
Додано через 48 секунд Коли немає вологи, то воно здувається вітром...по ідеї |
@Korben Dallas, а коли там немає вологи зимою? сили тертя в Буці не працюють? розроби захист чи сток кудись на опору, продай Буку, стань мільйонером.
|
Теж стикався з аналогічною проблемою на Буковелі роки 2 назад, але тільки на початку сезону, в середині і кінці сезону вже нічого не капало ( або все скапало на початку, або далі замерзло))). Тому на початку сезону стараюсь сідати на крайні місця, а не посередині.
|
Олл блек і нема таких запитань. ;)
А то вдягають рожеві Богнера, а потім головняки... Згоден, часто зустрічав що тече з роліків опор 8( про бугеля не буду, то вже повна Спарта... |
Не втримався. Розповім одну смішну історію. Декілька років тому катали на Тростяні. Стою на центрі, вуйко подає мені бугеляку і каже: "Пане вважєйте, бо там на патику цьвок, не порвіть собі сподні, бо бачу вони у Вас нові". Я його запитую: "А чому Ви, коли вішали бугеляки, тотой цьвок не вийняли?" А він каже: "Та коли ми мали то встигнути зробити, Вам же треба свіжий павдер, от ми і швидко вішали, щоб ви сі файно покатали. Веснов, як будемо знімати бугелі, тотой цьвок сі вийме. Файного Дня".
Ну якось так. Люблю Тростян, за сервіс і щирість.:D |
Цитата:
Після цього я, так як вже сказав попередній оратор, стараюся коли волога погода > ~3°C сідати тільки на бічні(справа) сидіння витягу. Чи це гума(сумнівно) чи це мастило(бо воно було якесь жирне) - мені однаково прикро:( |
@Curry , а якщо зовсім не сідати на витяг, то і проблема ця мінімізується автоматично ;)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:31. |