![]() |
UP!
Цитата:
|
Простая лыжа для новичков!
|
Добрий день. Маю незначний досвід катання- 2 в Буковелі. 182 зріст і 61 вага, нормальна фіз форма. Хочу взяти лижі на декілька сезонів для росту і прогресу. Хотілось би дізнатись вашу думку по наступним варіантам.
Salomon Enduro RX750 : фотографии Зимний спорт і Atomic D2 VF 75 2011/2012 : фотографии Зимний спорт Дякую. |
Цитата:
RX 750 хорошие лыжи, себе такие хотел. Вроде как модель для прокатов. В продажу RX800 поступали. Для прогресса варианты хорошие, только с ростовкой лучше брать 170-175. Для Буковельских склонов можно и покороче и более специализированную - чисто карвинговую, или слаломку. На бирже Эланчики засветились)) |
Здравствуйте.
Рост - 180, вес 70 кг, физ подготовка хорошая. Трасса подготовленная, Буковель. Катание среднее, хочу прогрессировать. Имею возможность купить б/у Elan waveflex 12, 2011 года, 168 см, 2400 грн. Стоит? |
Цитата:
Как вариант можно рассмотреть ростовку выше, на будущее. Сам с ростом 180 катаю WF 14 176 - меньше не хочу. |
-12 от роста для таких данных и для прогресса не будут ли коротковаты? да и в каталоге рекомендуемая ростовка 0/-10
|
Сталася ось така проблема. Відклеїлася захисна прозора пластикова плівка з лижі. Відійшли лише задніки, хз від чого. Но фото виглядає так:
SDC10605 - 1132x849 SDC10607 - 755x566 Зверталися в сервіс лиж, там фактично відмовили, так як не має необхідного клею. Може хто знає що можна зробити? Можливо акуратно обрізати і здерти? Або порекомендуйте інший сервіс у Львові. |
Цитата:
Everest-sport вул. Героїв УПА, 17 тел. +38 032 227 48 22 everest@email.ua Я своїм лижам там роблю сервіс, поки задоволений, але в мене сервіс це відновлення скользяка, консервація, замазати сколи і усьо. П.С. НЕ реклама :) |
У темі 2 додатків
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:25. |