Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Выбор горных лыж (https://extreme.com.ua/forum/33-vybor-gornyh-lyzh/)
-   -   Вопросы по покупке б.у. лыж (https://extreme.com.ua/forum/vybor-gornyh-lyzh/227-voprosy-po-pokupke-b-u-lyzh.html)

PastorMalinois 22.02.2021 02:08

Цитата:

Коментар від Шурави (Коментар 413289)
@PastorMalinois ,Це в скінеті так відповіли? Я 2 пари там брав, без зайвих слів робили фотки і по вайдеру висилали. Дивно!

Ні, як раз в скінеті дуже чемно та терпеливо висилали фото та відео.
Це такий випадок з харківським магазом вийшов.
Ось ці https://ski.kh.ua/

Шурави 22.02.2021 12:49

@PastorMalinois ,Зрозумів))) Ви знайшли те що хотіли?

PastorMalinois 01.03.2021 23:07

Цитата:

Коментар від Шурави (Коментар 413299)
@PastorMalinois ,Зрозумів))) Ви знайшли те що хотіли?

Ну в скінеті взяв дві лижі. Загалом стан норм. Спочатку Фішер курв ДТХ, потім продав, і там же купив фрірайд універсал нордіка енфорсер 93. А відпрацьовувати техніку купив россі хіро st 19 року в 165 ростовці. По цій слаломці Росі, то мені поталанило. Довго моніторив Олкс, і натрапив на хлопця з Яремче, працює інструктором на Буці, віддав свої лижі за 300 доларів. Стан нових. Каже подарували, трохи катав а взагалі каже є робочі а ці жаба давить юзать :) До останнього не вірив поки їхали :) Приїхали, дійсно стан нових. Якось так...

Gurzzuff 02.03.2021 16:06

Цитата:

Коментар від PastorMalinois (Коментар 413483)
Ну в скінеті взяв дві лижі. Загалом стан норм. Спочатку Фішер курв ДТХ, потім продав, і там же купив фрірайд універсал нордіка енфорсер 93. А відпрацьовувати техніку купив россі хіро st 19 року в 165 ростовці. По цій слаломці Росі, то мені поталанило. Довго моніторив Олкс, і натрапив на хлопця з Яремче, працює інструктором на Буці, віддав свої лижі за 300 доларів. Стан нових. Каже подарували, трохи катав а взагалі каже є робочі а ці жаба давить юзать :) До останнього не вірив поки їхали :) Приїхали, дійсно стан нових. Якось так...

Доброго дня. Які враження від нордіка енфорсер 93. І в якій ростовці нордика?

PastorMalinois 02.03.2021 22:11

Цитата:

Коментар від Gurzzuff (Коментар 413493)
Доброго дня. Які враження від нордіка енфорсер 93. І в якій ростовці нордика?

185. Не можу поки що бути об'єктивним адже маю мало знань. Тому хіба що можу змалювати свої суб'єктивні враження. На них мені важче перекантовуватись ніж на слаломці. Вони точно не для пухлого, ну так типу навколо траси десь коли не глибокий пухлячок, то можна але загалом то тонуть, тому така талія це чисто для трасового расколбаса. Вони люблять швидкість, на малій швидкості карвить на них якось невпевнено, намагються скинути наїздника. В деревах не катав.

Вет 03.03.2021 12:31

@Gurzzuff, доброго дня, бачу у вас мантра і соули. В мене теж була мантра, продав, мені вони здалися зажорсткими, важкими і неповороткими. І якраз думаю про соули, як ваші враження в порівнянні?

Gurzzuff 04.03.2021 22:48

Цитата:

Коментар від Вет (Коментар 413498)
@Gurzzuff, доброго дня, бачу у вас мантра і соули. В мене теж була мантра, продав, мені вони здалися зажорсткими, важкими і неповороткими. І якраз думаю про соули, як ваші враження в порівнянні?

Доброго дня. Так Mantra 2015 full rocker 177 см- так жорстка лижа, змушує працювати, хоче постійно швидкості. Залишив іі для виїзду на Драгобрат, Буковель та Тростян. Soul 2018 року 180 см - спеціально купував під Пилипець-Подобовець (також Драгобрат але 50\50 з Mantra). Катати букові ліси, щоб не напружуватися і катати в задоволення. Все це лижа дозволяє, вага легша за мантру. Звичайно немає такої динаміки і швидкої перекантовки як на Mantra.

PastorMalinois 19.08.2021 15:16

У темі 3 додатків
Вітання добродіям.
Є питання по лижі. Це россі соул 7 hd 2020 року.
Там така конструкція з кантами, що не заходять аж на самий верх tip, і ось на одній лижі викришився клей чи хз як це назвать. Я бачив таке на цих лижах але масштаб був меншим, а тут прямо впадинка така пара міліметрів. Я так розумію, що трохи більше ніж треба заріз зроблено і тому клей там гірше тримався.
Що скажете, чи серйозна це проблема чи взагалі ні на що не впливає, і тому не паритись?
Лижі б/у купив у Василя з Франківська, ще не катав зрозуміло, а стан просто топчик, окрім оцього.

Вкладення 45945

Вкладення 45946

Вкладення 45947

SOUZmultFILM 20.08.2021 08:45

Цитата:

Коментар від PastorMalinois (Коментар 414516)
Вітання добродіям.
Є питання по лижі. Це россі соул 7 hd 2020 року.
Там така конструкція з кантами, що не заходять аж на самий верх tip, і ось на одній лижі викришився клей чи хз як це назвать. Я бачив таке на цих лижах але масштаб був меншим, а тут прямо впадинка така пара міліметрів. Я так розумію, що трохи більше ніж треба заріз зроблено і тому клей там гірше тримався.
Що скажете, чи серйозна це проблема чи взагалі ні на що не впливає, і тому не паритись?
Лижі б/у купив у Василя з Франківська, ще не катав зрозуміло, а стан просто топчик, окрім оцього.

Вкладення 45945

Вкладення 45946

Вкладення 45947

Якщо професійно запаяти, то проблем бути не має. Фігня то все, не парься.

Sheridan 30.08.2021 09:59

@PastorMalinois, это настом расчесало базу. Можно сделать, можно забить. Бери

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:42.